Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העדפתכם, ידני - אוטומטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שהגעתי לפורום חשבתי כמו כולם, הגעתי לפורום של ערסים, ושוויצרים, אני שמח שנפלה בחלקי טעות.

אני שמח לגלות שמרבית הפורום אנשים אינטלגנטים, וברי שיחה, ואפשר לנהל איתם דיאלוגים אינטלקטואלים.

לשאלתי, אני בטוח שדשנו בנושא בעבר, אבל עם זאת, לאבא שלי יש הונדה ACCORD חדשה, מנגד לאמא יש אוטו ישן, דיאטסו אפלוס, לצערי עדיין אין ביכולתי לממן לעצמי אוטו, אני עובד על זה. שנת הדיאטסו יחסית ישן, וההילוכים שם על הפנים, האוטו צועק, יכול להיות שזה נובע מחוסר נסיון עם מכוניות ישנות, לנסוע על ההונדה זה תענוג עילאי.

דעתי האישית, אוטו ישן - לא ספורט, עדיף אוטומט.

אוטו ישן ספורט - עדיף ידני.

אשמח לשמוע את דעתכם, יש פה נהגים מן המעלה הראשונה.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידני גם במשפחתי בוודאי בספורטיבי וגם בפקקים...

ולמרות שזה שהיו לי חששות בקניית רכב משפחתי ידנית,מכרתי אותו תוך שבוע,כלומר תמיד יהיו עוד כמה משוגעים כמוך

פורסם

עדיף ידני, הרכב יותר זול לקנייה בארץ כי מעדיפים פה אוטומט, צריכת הדלק עדיפה בגלל הסיבה שרכב ישן היה בארץ אם חוקים מטומטמים ומותקן מנוע קטן לרכב גדול, חוץ מזה שכל בחלקים לידני זולים משמעותית לסוגים מסויימים, בפקק עדיף תמיד אוטומט כי הוא יותר נוח ולא שורף קלאצ'

לסיכום הידני עדיף מאוטומט כמעט תמיד

פורסם

ידני רק לספורטיביות לא משנה אם חדש או ישן.

את האופטרה של אמא שלי הייתי משאיר אוטומטית.

כמה שהאוטו הזה עגלה , לא פונה , תיבה מטומטמת...אין כמו לנסוע עם יד אחת שנחה על המשענת.

לעומת זאת באיביזה , זה פשוט תענוג לבחוש בהילוכים , אחחח הצליל שיש לה פשוט סימפוניה לאוזניים:-)

פורסם
דעתי האישית, אוטו ישן - לא ספורט, עדיף אוטומט.

אוטו ישן ספורט - עדיף ידני.

אשמח לשמוע את דעתכם, יש פה נהגים מן המעלה הראשונה.

דווקא ברכבים ישנים עדיף לדעתי גיר ידני. פוטנציאל הנזק בגיר ידני קטן יותר מאשר בגיר אוטומטי. מה גם שהגירים האוטומטיים הישנים ממש לא מוצלחים - חלקם עם שלושה הילוכים בלבד, יחסי העברה מוזרים והעברות לא חלקות.

אגב, יש כאן גם נהגים מהמעלה השנייה, השלישית, ובאינדוקציה אני יכול להוכיח שיש כאן נהגים מכל מעלה טבעית n.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו כולם -ידני.

אבל לא כמו כולם-14 שנים קונה רק ידני.

חיסכון בדלק, פחות סיכון להגיע לשיפוץ יקר של הגיר וגם כי אני רוצה להחליט מתי להעביר הילוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מנהלים, אולי תפתחו סקר?

ידני, אוטומט, טיפטרוניק, רובוטי, רובוטי כפול מצמדים, "פלאפי פדאל", רציף וכו'...

אבל לא כמו כולם-14 שנים קונה רק ידני.

בוא תראה את סבא שלי, בן 87, על 306 ידנית.

פורסם

רק ידני,

אחרי שהתרגלתי לידני, השתגעתי כשמאזדה 3 העבירה הילוך באמצע כיכר, מצד שני, דוושה אלקטרונית זה דבר מפגר.

למרות שאני נוהג כמעט תמיד בערבים ומתעב פקקים, אז אני משוחד.

אגב, אתה יכול לנסות לשפץ את הידית הילוכים, לא עניין יקר, ואחרי השיפוץ, יש הרגשה של ידית חדשה.

----

• תוכן חדש...