Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העדפתכם, ידני - אוטומטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אך ורק ידני,עם פקקים בלי פקקים,עם אוטו ישן,בלי אוטו ישן,ספורט או לא ספורט,דייהו רייסר ידני,

אחרי הכל,צריך לחוות את הנהיגה,וזה קורה רק עם גיר ידני,הרי אנחנו לא בלונה פארק בשביל אוטומט.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעדיף רק ידני.

אני לא אוהב את הרעיון שהמכונית תעשה משהו בלי לשאול אותי,

(כמו העברת הילוך למשל :lol: )

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

לאחר שהסתובבתי אתמול עם האיביזה הידנית של אבא

היה כיף לחזור לנסוע על הילוכים

אבל ליום יום ובמיוחד לפקקים אני מעדיף את הנוחות של האוטומט

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אגב, יש כאן גם נהגים מהמעלה השנייה, השלישית, ובאינדוקציה אני יכול להוכיח שיש כאן נהגים מכל מעלה טבעית n.

אני רואה שהקורס משפיע עליך חזק:-D

הגיע הזמן לראות את נפלאות התבונה מחדש, פתאום אתה מבין מה רשום שם כל הסרט.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ברוב המכוניות הישנות עדיף ידני, מכיוון שהגיר האוטומטי בשנים האלו לא בשל, ובעל מספר מועט של הילוכים.

בכל מקרה אני מעדיף גיר ידני בכל מצב, למרות שיש לי 2 מכוניות אוטומטיות.

ברגע שאוכל לקנות לי מכונית היא כמובן תיהיה בעלת גיר ידני, למרות שאני לא יודע איך אני אגיב בפקקים.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

כאשר שאלנו חבר, אשר התחתן לאחרונה - מה קרה לך ...

הוא ענה - היד התחילה לכאוב לי ... אז התחתנתי .

זו התשובה ( מתנצל על הדימוי )

לצעירים ( גם בנפשם ) - רכב ישן, ידני לכייף, ולהרגשת העצמאות .

למשפחה - אוטומט, האשה והילדים צריכים יחס, ( יד מלטפת, ויד על ההגה, אין יד נוספת להעברת ההילוכים )

למי שיכול - שילוב - ( אוטו + הילוכים , על ההגה ) כייף, ואפשרות להנות, לפי המצב בכביש, או ברכב ...

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תגידו מה שאתם רוצים על ידני...

תגידו ש GOLF GTI ( לא DSG) או IBIZA FR לא רואות את המכונית שלי, תגידו קליאו ספורט מצפצפת עלי בנתיבים, אבל לי יש את המכונית הכי טובה, כי אין כמו לנהוג עם מזגן ועם סנדווי'ץ ביד ועוד כשיש פקקים, זה פשוט כייף שרגל שמאל בכלל לא יודעת שבעולם אחר היא הייתה נטחנת.

פורסם

תלוי, +אני מעדיף את הרכב ידני, הונדה אוט' היא כמו אמסטף עם מחסום פה.

אבל יש לא מעט מיקרים שאני אומר תודה לאל על האוט' שיש לי, יוצא לי המון פעמים שאני מוצא שימושים ליד ולרגל הפנויות.

פורסם

WTF? זה הכיף שלך? לנהוג עם סנדוויץ ומזגן בפקק?

אז ככה: גם אני נוהג עם מזגן, ללא סנדוויץ (כי אני לא אוכל בזמן נהיגה, WTF? מה השלב הבא? להתגלח בנהיגה?), ונחש מה, רגל שמאל שלי לא נטחנת ממש ממש לא. לא כואב וזה לא מעיק בשבילי להעביר הילוכים. אם מתזמנים את זה טוב אז גם בפקק אפשר לעשות ככה שמספר העברות ההילוכים יהיה מועט, וגם אם לא, מה אני בחורה? קשה לי להעביר הילוכים? חס וחלילה יש לי בעיות ברגליים? קצת פרופורציות, כל אלה שמברברים על פקק וידני כנראה או שלא ניסו או שהם פשוט קצת מפונקים או שבאמת כואבת להם הרגל, אז מצידי שיסעו באוטומט.

ROOONEEYY

פורסם

י ד נ י !!!

כשלומדים לתפעל את הרכב פקקים כבר לא מפריעים בזמן הנהיגה. :-)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לטעמי הקומבינציה שיש לי היא המוצלחת ביותר:

6 צילינדרים, 6 הילוכים אוטו' + טיפטרוניק מההגה, גם יפה גם אופה. בפקק אני לא סובל מהגיר וכשהכביש פתוח יש לי שליטה ספורטיבית כמו בידני.

• תוכן חדש...