Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור לגבי קסנלייט,נעלם!?

בן ה
שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היה שרשור ארוך על קסניין ואני פשוט לא מוצא אותו,היה מספר חברה שרצו לרכוש את הקיט והתעניינו לגבי מחיר והנחה.

מישהו יכול להגיד לי לאיפה הוא נעלם?

בתודה,בן.

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני שמתי לב לפני שעתיים ולא הבנתי לאן השרשור אבד... O.o

מנהלים??

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי החברה לא קיבלה פרסום נמד כל כך לאחר עשרות תגובות זועמות לגבי המחיר

אז אולי הוא הורד בכוונה(אבל אולי זה רק אני)

יום טוב

יוסי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכובדי.

אני לא מבין את הסיבה להורדה/מחיקה של השרשור שהתפתח לנסיון להזזת משהו בתחום הקסנון.

לדעתי אף אחד מאותם חברי השרשור (ואני ביניהם) לא קיבל הסבר, והאמת שאני מרגיש די פגוע מכך. השקעתי שעות רבות בקריאה ובכתיבה עניינית באותו שירשור, כדי שגם אני אוכל פשוט לראות יותר טוב - ולפתע ללא הבהרה או סיבה ניראית לעין (מלבד אולי ניחוש שאותו משווק 'הגזים' בנסיונות השיווק שלו מעל דפי הפורום), השרשור נעלם.

מנהלים נכבדים, אני מרגיש שכל מה שהושקע (ולא רק על ידי) בנסיון לקדם אג'נדות גם של חברים בפורום, שנוגעות לבטיחות יותר מאשר לכל דבר אחר - נמחה מעל פני האדמה. אני לא יכול לגשת אפילו לא לדברים ענייניים שאני כתבתי, ושאני מנסה לקדם באותה צורה גם בערוצים רשמיים יותר (משרד התחבורה, משרד האוצר, משרד לביטחון פנים ועוד).

אנא, ציינו מה הסיבה למחיקת השרשור, ולפחות אפשרו גישה לדברים שאנו כתבנו (לקריאה).

תודה.

בברכה,

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...