Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש 2 מכוניות כאלה למכירה

אחת באותו צבע,פשוט העתיק את הצורה של אותה תמונה .נמצאת בכפר ג'לג'וליה, דורש 18 אלף

השנייה בעיר שלי-באקה אלגרבייה- צבע חום(קולה) במצב מהמם,משופצת וכשרה לנסיעה יום יומית. דורש עליה 15 אלף.

נשמח לתמונות אתה יודע..:wink:

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

שלום אני חדש פה.

אני רוצה להגיד שהאוטו יפייפה צריך השקעה זמן וסבלנות ונראה תוצאות, לא מזמן קניתי סובארו, היא לא רכב אספנות אבל הוא די ישן שנת 87 סובארו "פשע" דגם GL

3 דלתות תכלת.

אני יחסית צעיר בן 18 אבל קניתי את האוטו בגלל שאני אוהב מכוניות ישנות, התחלתי לטפל בה בנקיונות פירקתי כמעט הכל ביפנים כבר ואני אחרי זה.

אהבה למכוניות ישנות כנראה בגלל שאבא שלי החזיק GSR אפשר להגיד כמעט מושלמת אבל מכר אותה לצערי :\ .

אני מנסה עכשיו למצוא חלקים שקשה להשיג לרכב זה קצת בעיה בשבלי, כמו כסאות מדגם ג'יאל, פנסים אחורים, וכל מיני חלקי פלסטיק קטנים שעם השנים הלכו.

וחכה עד לקיץ ונעביר לה גם פחחות צבע.

רק יש לי שאלה , אוכל להתייעץ בפורם בקשר לחלקים לאוטו, דברים מסויימים למרות שהוא לא רכב אספנות ורק ישן?

side.jpg

פורסם

שלום לכולם

בשורות לא הכי טובת בפי...כנראה שאוותר על הפרוייקט

זה מצריך השקעה "קצת" יותר גדולה מ מה שחשבתי מבחינה כלכלית

לא משהו שאני יכול לעמוד בו בשלב זה

אי לכך ובהתאם לזאת, הרכב עומד למכירה

כל המעוניין יכול ליצור קשר .

יום טוב.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחי יש לי כזאת שנת 78 כסופה יפהפייהמנוע 1600 שהבאתי בייבוא שסתומים הידראולים 5 הילוכים אוטו כלי כלי עכשיו החזרתי אותו לכביש ולאט לאט ייראה כמו שצריך. יש לי הצעת מחיר 10000 פחחות וצבע אם בא לך להחליף רעיונות או הצעות דבר איתי באי מייל

[email protected]

בהצלחה..תהנה מהאוטו!!

• תוכן חדש...