Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי נגן mp3 לאוטו : Rockford Fosgate RFX9220

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות נגן MP3 לרכב,ונתקלתי בנגן הזה

http://www.rockfordfosgate.com/sourceunits/ (נא לבחור 9220 לבד משום שהאתר אינו מאפשר קישור ישיר).

בארץ המחיר שלו עומד על 3,800 ש"ח אצל וואלה! אך כנראה תהיה לי הזדמנות לבקש ממישהו שטס לניו יורק לקנות אותו שם עבורי.

השאלה אם הוא שווה את זה? או שעליי לחפש נגנים אחרים.

ראיתי שבעלי הדגם הנחות יותר ה RFX9120 לא מתלהבים ממנו ואומרים שהוא בזבוז..מישהו יכול אולי להעיד על הנגן הזה?

חשוב לציין שאינני אודיופיל לכן דקויות לא ממש מעניינות אותי,חשוב לי אבל שהוא יהיה אמין מכיוון שאני מאבד את אופציית האחריות ברגע שאני אייבא אותו מניו יורק.

המצלות לנגנים אחרים גם יתקבלו בברכה.

פורסם

אם אתה מקציב לעצמך אפילו 2500 שקל - תוכל למצוא חברות יותר אמינות שמייצרות נגני אמפי3 לאוטו.

אני שילמתי לא מעט על ה-9120 שלי ודוגרי הוא לא שווה את כל הכסף הזה

אז אני מציע לך הצעה ידידותית- מרוקפורד תקנה מגברים וסאבים (גם לא בטוח בזה)... אבל להד יוניטים שלהם אל תתקרב.

פורסם

יש המלצות על נגן מסוים?

ראיתי שבפורום שיבחו את ה Pioneer DEH750MP אבל מחירו באתר עומד על 420$ שזה די יקר בשבילי. אני מעדיף משהו עד 350$.

פורסם
יש המלצות על נגן מסוים?

ראיתי שבפורום שיבחו את ה Pioneer DEH750MP אבל מחירו באתר עומד על 420$ שזה די יקר בשבילי. אני מעדיף משהו עד 350$.

DEH-7500MP אפשר להשיג ברשת בפחות מ-350$.

הבעיה תיהיה המשלוח, אבל אם יש לך קשר לחו"ל, הייתי ממליץ עליו.

פורסם

על ה 750MP אתה מדבר?

איך יכול להיות שהוא לא תומך בתדרי FM רגילים? ארץ או לא?

ה-Alpine נראה לא רע בכלל ה-9813 (ה9815 חורג מהתקציב שאני מוכן להשקיע) אבל שמתי לב למשהו מוזר,הוא תומך רק בצ'יינג'רים של Alpine.

CD changer controls for Alpine Ai-NET changers only

כלומר אם אני ארצה להוסיף צ'יינג'ר מתישהו (לא שאני אצטרך אבל רק בכלליות) אני אהיה די מוגבל בבחירה שלי.

יש למישהו ביקורות על האיכות של הנגן הזה? ראיתי את דירוג הקונים אבל אני לא סומך על כלום ללא ביקורות ודעות.

פורסם

שיקו123,

למרות שאני מסופק,אני לא יודע יותר טוב ושאר החברות לא מפרטות לגבי איזה צ'יינג'רים יש או אין תמיכה אז אני אסמוך על המילה שלך.

בכל מקרה המכשיר נראה לי כמו בחירה מצויינת,מחיפוש בפורום אפילו ראיתי מקום שמוכר אותו במחיר סביר בהחלט (293$ ,בארץ 4000).

אבל שמתי לב שיש סיכון מסוים לגבי החיבור שלו למצבר או לא,אם אינני מחבר אותו אז ישרף משהו לא ? מה שאני לא מעוניין שיקרה משום שאין אחריות.

ואם אני אחבר אותו אז יש איזה משהו מיוחד שצריך לעשות?

מכיוון שאינני מבין בענייני חשמל רכב אני כנראה אאלץ להתקין הכל במוסך.

פורסם

קראתי כבר את הנושא הזה,אבל תודה בכל מקרה :)

אז כדי לא לקחת סיכון פשוט להגיד למתקין שיוציא כבל מהמצבר וסיימנו,כן?

פורסם
קראתי כבר את הנושא הזה,אבל תודה בכל מקרה :)

אז כדי לא לקחת סיכון פשוט להגיד למתקין שיוציא כבל מהמצבר וסיימנו,כן?

כן, תכלס זו לא צריכה להיות בעיה ואם גם ככה אתה הולך למתקין אז שיעשה את זה (למרות שיש לי הרגשה חזקה מאוד שהוא יתווכח איתך שלא צריך).

פורסם

מצוין!

תודה רבה לכולם על כל העזרה!

ואם למישהו יש הצעות נוספות או סתם הערות הוא מוזמן להוסיף.

פורסם
כמו ששיקו אמר, לכל חברה מתאים צ'יינג'ר רק של אותה החברה.

לגבי החיבור למצבר אתה יכול לקרוא כאן:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=16124&highlight=9813

אני חייב לתקן פה במשהו,אומנם אני לא מחשיב את עצמי מבין גדול,אבל דווקא בפיוניר שמעתי שיש מספר דגמים שניתן לחבר אליהם צ'נג'ר של חברות אחרות.

לפי מה שהסבירו לי קיימים מכשירים שונים של פיוניר שבשם שלהם אין את האות P לפני מספר המכשיר ואליהם ניתן לחבר צ'נג'ר של חברות שונות.

למי שלא הבין את הכוונה,ניקח לדוגמא את המכשיר DEH-P7500,למכשיר הזה מתאים רק צ'נג'ר פיוניר,אולם למכשיר מדגם DEH-7500 ניתן לחבר של חברות אחרות.

(סתם נתתי את המכשירים האלה לצורך דוגמא,אני לא יודע אם קיים מכשיר כזה ללא האות P).

בכל אופן זה משהו שאמרו לי לפני כמה שנים,לגבי הנכונות של הדבר הזה אני לא ממש יודע כי יצא לי להתקל במספר מועט מאוד של מכשירים כאלה,אבל אם מישהו יודע אני אשמח לשמוע.

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...