Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב

אני נהג חדש שנוהג על פולו 00' שאבא שלי לפני חודשיים קנה לי ולאחיות שלי

מייד לאחר הקנייה התברר שהצמיגים הקדמיים שחוקים, אז הוא החליף אותם ל firestone f590

(מידת הצמיג: 176/65R13)

במהלך בדיקה שגרתית שערכתי זה עתה ראיתי שתאריך הייצור של הצמיג הוא 0706, שזה יוצא בערך פברואר 2006. (שנה ו 7 חודשים לפני הקנייה).

האם זה בסדר ? ואם לא - לא קצת מאוחר ? אם נלך לפנצ'ריה הם יחליפו למשהו אחר ? (לא יודע אם יש לנו קבלה, וגם זה אחרי חודשיים של שימוש)

ואם לא יחליפו - כדאי להחליף למשהו אחר או שזה נסלח ? (אני מחפש אחיזה ובטיחות, אבל גם לא רוצה לזרוק כמה מאות לחינם)

חוץ מזה איך הצמיג הנ"ל בלי קשר לתאריך ? אני מתכנן להחליף גם זוג אחוריים (הפעם אני אבדוק את התאריך על הצמיגים) ורוצה לדעת אם להחליף לאותו זוג

פורסם

עקרונית, לפי החוק אסור היה להתקין אותם.

מעשית, משנה המצב שלהם, אם הם נשמרו בתנאים נאותים, והם גמישים ולא יבשים, אין שום בעיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
עקרונית, לפי החוק אסור היה להתקין אותם.

מעשית, משנה המצב שלהם, אם הם נשמרו בתנאים נאותים, והם גמישים ולא יבשים, אין שום בעיה.

הייתי שם וראיתי ערימות של ערימות של צמיגים, שנמצאים חשופים לרוח ולחות, אך הם מתחת לסככה. ואיך בודקים אם הם גמישים ולא יבשים ? (אין סדקים וכו')

• תוכן חדש...