Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיזה רכיבים אתה הולך לשדך את ההד יוניט שאתה הולך לקנות ?

הרכיבים מצדיקים מכשיר ברמות ההיאנד כמו שאתה מחפש ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

.

9255EXL זה הדגם הישן עם 20BIT הוא טוב אבל הוא לא בליגה הזו גם כן

????????????????????????????

!!!!! The sound of 9255EXL is the best

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם
.

9255EXL זה הדגם הישן עם 20BIT הוא טוב אבל הוא לא בליגה הזו גם כן

????????????????????????????

!!!!! The sound of 9255EXL is the best

מצטער לספר לך שהדגם החדש , עולה עליו בהרבה , כך שהיום הוא פשוט לא בליגה של מכשירי על

ואם נדבר על מה ששמעתי שרוצים עליו בארץ , נעשה לי חושך בעניים . כנראה שאנשים חושבים שיש להם זהב בידיים

בברכה יהודה

פורסם
נראה לי שעופר התכוון למה הם שאר חלקי המערכת.

יש לי:

קומפוננת MOREL ELATE 2-WAY

מוגבר על ידי SOUNDSTREAM TRA800.2 ,

סאב HIFONICS זמני

מוגבר על ידי SOUNDSTREAM PICASO 1000D ,

קבל SOUNDSTREAM 5F,

מצבר OPTIMA YELLOW,

כבל 2AWG DRAGSTER,

RCA CADENCE.

תכנון הוא:

עוד מגבר לקומפוננט לאחור TRA800.2

קומפוננט DOTECH עם MT-22 ( יש לי זרוק בבית) זמני עד לקומפוננט חדש MOREL SUPREMO

סאב MOREL ULTIMATE,

ומונו להחליף ל 2000D של PICASO שיתן לי 1000RMS ב-4 OM

ו....

קיצור צריך ראש טוב, נראה לי ECLIPSE CD7100 מה אתם אומרים?

פורסם
מצטער לספר לך שהדגם החדש , עולה עליו בהרבה , כך שהיום הוא פשוט לא בליגה של מכשירי על

ואם נדבר על מה ששמעתי שרוצים עליו בארץ , נעשה לי חושך בעניים . כנראה שאנשים חושבים שיש להם זהב בידיים

Sorry to tel you., but I heard Denon, F1,DRZ9255, ES XR-C900,Nakamichi CD-700II.

DRX2955/MC406 HAVE THE BEST SOUND.

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם
במפגש יום שבת מגיעה הגולפניתעם ECLIPSE CD7100 ואני אחלית סופי אם הוא זה שאני רוצה.

מה זה יעזור לך אם תשמע התקנה ברכב שיש בו את הפאנל ?

ההבדל השמיע בין הרדיודיסקים המדוברים פה הוא קטן מאוד. הסאונד שתשמע ברכב יהיה מושפע מהרמקולים ומההתקנה. כל עוד אתה לא מחליף רדיו-דיסקים ראש בראש אין לזה ערך רציני.

אם אתה לא יכול לארגן מבחן רדיודיסקים אחד מול השני תבחר את המכשיר שאתה רוצה לפי הפיצרים שידרשו לך בבניית המערכת.

Sorry to tel you., but I heard Denon, F1,DRZ9255, ES XR-C900,Nakamichi CD-700II.

איך אתה קובע את זה בכזאת ודאות ? איך בדיוק בחנת את הרכיבים כך שהגעת למסקנה הנחרצת הזו ?

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ההבדל השמיע בין הרדיודיסקים המדוברים פה הוא קטן מאוד. הסאונד שתשמע ברכב יהיה מושפע מהרמקולים ומההתקנה. כל עוד אתה לא מחליף רדיו-דיסקים ראש בראש אין לזה ערך רציני.

אם אתה לא יכול לארגן מבחן רדיודיסקים אחד מול השני תבחר את המכשיר שאתה רוצה לפי הפיצרים שידרשו לך בבניית המערכת.

איך אתה קובע את זה בכזאת ודאות ? איך בדיוק בחנת את הרכיבים כך שהגעת למסקנה הנחרצת הזו ?

A lot of traveling between International Car Sound Shows.

Also a lot of testing as an EMMA Judge.

פורסם

אני עדיין לא מסכים איתך בכך שאפשר לקבוע חד משמעית מי הכי טוב ברמות האלו.

ברור שלכל אחד יכולות להיות העדפות , אבל הדבר לא חד משמעי.

סתם לדוגמא , אם אני שומע רכב שמותקן בו אלפיין F1 , מגברים של גנסיס וסט אבסולוט , וברכב אחר יהיה מותקן MC406עם הגברה של בראקס וסט של ריינבואו רפרנס (הרכיבים סתם לדוגמא וכמובן שהם לא הפרמטרים היחידים , הרעיון ברור) -

בקיצור אני חושב שמאוד מאוד קשה (לטעמי גם בלתי אפשרי) לבוא ולהקיש מהשמיעה בכל רכב בנפרד איזה הד-יוניט עושה עבודה טובה יותר. יש כל כך הרבה פרמטרים שמשנים את הסאונד וכל פרמטר משפיע על השני ועל כל זה fine tuning יכול לשנות בקלות את הרושם של הסאונד .. אני מסכים איתך שאפשר להגיד שמדובר ברכיב טוב יותר או פחות , אבל להגיד חד משמעית שהוא טוב ממכשיר אחר ברמה מקבילה פחות או יותר זה מאוד גבולי וזה עניין של טעם אישי..

שוב , צריך לעשות מבחן על אותה פלטפורמה , אחרת אי אפשר לבודד את הרושם בנוגע לרכיב בודד ברכב..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני עדיין לא מסכים איתך בכך שאפשר לקבוע חד משמעית מי הכי טוב ברמות האלו.

ברור שלכל אחד יכולות להיות העדפות , אבל הדבר לא חד משמעי.

סתם לדוגמא , אם אני שומע רכב שמותקן בו אלפיין F1 , מגברים של גנסיס וסט אבסולוט , וברכב אחר יהיה מותקן MC406עם הגברה של בראקס וסט של ריינבואו רפרנס (הרכיבים סתם לדוגמא וכמובן שהם לא הפרמטרים היחידים , הרעיון ברור) -

בקיצור אני חושב שמאוד מאוד קשה (לטעמי גם בלתי אפשרי) לבוא ולהקיש מהשמיעה בכל רכב בנפרד איזה הד-יוניט עושה עבודה טובה יותר. יש כל כך הרבה פרמטרים שמשנים את הסאונד וכל פרמטר משפיע על השני ועל כל זה fine tuning יכול לשנות בקלות את הרושם של הסאונד .. אני מסכים איתך שאפשר להגיד שמדובר ברכיב טוב יותר או פחות , אבל להגיד חד משמעית שהוא טוב ממכשיר אחר ברמה מקבילה פחות או יותר זה מאוד גבולי וזה עניין של טעם אישי..

שוב , צריך לעשות מבחן על אותה פלטפורמה , אחרת אי אפשר לבודד את הרושם בנוגע לרכיב בודד ברכב..

Basicaly you are right. My statement is per my private opinion.

But pls not that DRX9255/MC406 produced since 1997 almost without any change till today.

Even when DRZ9255 came out , production of DRX9255/MC406 still remain.

Pls show me another unit that survived 10years!!!

פורסם

טוב. אז אני חושב שלא יעזור כלום ,אבל מכשיר של לפני כ10 שנים גם אם ישב ולא עבד בכלל , לא יכול להיות יותר טוב ממכשיר היי אנד חדש של אותה חברה , שבה עם DAC יותר טוב , שיפור גדול מאוד בנושא השעון הפנימי (למניעת ג'יטר ), וספק מיוצב למניעת גיטר וקפיצות של החלק האנלוגי , שאלו פיצ'רים שלא היו קיימים בקודם . ולשלם על שני המכשירים כמעט אותו כסף אני אעדיף את החדש

ואישית , בלי לשמוע , אבל לסמוך על האינסטינקט שלי (שעליו אני סומך יותר מאשר עדויות של אנשים ששמעו , ואני לא מכיר את יכולותיהם בהבחנה של ציוד ), אני הייתי מדרג את זה כך :

C900 עם הפרוססור

דנון

HX-D2

C900 בלי פרוססור

נאקאמיצ'י

ואז את הDRX הקודם

אבל זה הטעם שלי .

ולפני שיהיה וויכוח , אני בד"כ קונה ציוד על עיוור כך שבמשך השנים האינסטינקט שלי די השתפשף כדי לדעת מה ימצא חן בעיני . יש אנשים שזקוקים לבטחון של לשמוע , ויש כאלו שמבינים שאי אפשר בלי עיוור , ואז זה מתפתח אצלהם

בברכה יהודה

פורסם

לפחות לראת אותו את MENU שלו ולשמועה גם לא מזיק, אני חושב ש-60% אם לא יותר ראש הוא זה שנותן לך איכות וכול שער דברים זה בנוסף.

• תוכן חדש...