Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תוסיף 300 דולר לקלריון 9255 שמוכרים ב www.onlinecarstereo.com

שלא נדבר על מחיר נמוך יותר שאפשר למצוא ב EBAY.

אגב, למה? אתה שואל? כי לאקליפס אין מקום שיודע באמת לתקן אותם בארץ. זה מכשירי היי אנד. להחליף בהם סתם חלק זה לגמור אותם.

לקלריון יש.

פורסם
תוסיף 300 דולר לקלריון 9255 שמוכרים ב www.onlinecarstereo.com

שלא נדבר על מחיר נמוך יותר שאפשר למצוא ב EBAY..

לא זה מוכזם.אין בו אפילו MP3.

אגב, למה? אתה שואל? כי לאקליפס אין מקום שיודע באמת לתקן אותם בארץ. זה מכשירי היי אנד. להחליף בהם סתם חלק זה לגמור אותם.

לקלריון יש.

מה זות אומרת אין מקום שיודע באמת לתקן אותם?

אני קונה לא בשביל לתקן, בשביל לשמועה.

פורסם
אני מתפטר.

באמת. אין לי כח לזה.

למה?:lol:

פשוט הכול צריך ליות יחסי.

אתה ראיתה CLARION הזה?

האיכות שלו לא כול כח טובה יותר מ-CLARION 865 יש הבדל אבל לא משמעותית.

פורסם
שמישהו יביא לי טישו אני הולך לבכות.

באמת.

לא מצחיק.

אולי לא הבנתה.:roll:

לא רציתי לפגוע.

פשוט המערכת שאתה מדבר דורש ממש הרבה השקעה (כבלים איכותים ביותר, איתום מדוייק, מיקום של רמקולים בצורה מדויקת וכו....)

פורסם

היום שומעתי את CLARION 865, גם Pioneer Premier DEH-P880PRS באותו רכב, מערכת שלו זה:

מגבר: Dragster DA 1402

קומפוננט: MB Quart DSF 216

סאב:Mb Quart PWH302

ומונו HIFONICS

ונשמעה טוב אבל שני המכשירים אלו שונים, בכול אחד מהם יש משו שאין בשני ולהפך.

אני רוצה לשמוע את ECLIPSE CD7100 ואז אני אחלית.

אם יש למשו לשמועה???????????

1179221763[1].jpg

1179222182[1].jpg

1179222184[1].jpg

1179222186[1].jpg

1179222189[1].jpg

פורסם

כבר כתבתי לך בתחילת התרד' על מכשירי האקליפס. אתה לא קורא גם את התגובות?

אמרתי ואני אחזור על כך שמדובר במכשירים מהיותר טובים שאני מכיר לתחום האודיו לרכב.

הCD7000 בעל ממיר של 24 ביט בתצורת הדלתא-סיגמא שהיא מבין המדוייקות ביותר בעולם, בעל פריאווט של 5V בהתנגדות נמוכה וכמובן קרוס מלא,טיים קורקשיין ואקולייזר.

הCD7100 טוב ממנו בפרט קטן אך חשוב, הפריאווט שלו הינו 8V בהתנגדות נמוכה להחריד של 50אוהם.

מכשירים מעולים, טובים יותר בוודאות מה865/866 מכיוון שיש בהם עוד פיצ'רים מעבר למה שמוצע ב865/866 וכמובן הסאונד שהוא הרבה יותר נכון.

למעשה ההשוואה הייתה צריכה להיות בין ה955/956 לבין הCD7000/7100 של אקליפס וגם פה האקליפס מתעלה עליהם.

under construction..

פורסם
כבר כתבתי לך בתחילת התרד' על מכשירי האקליפס. אתה לא קורא גם את התגובות?

אמרתי ואני אחזור על כך שמדובר במכשירים מהיותר טובים שאני מכיר לתחום האודיו לרכב.

הCD7000 בעל ממיר של 24 ביט בתצורת הדלתא-סיגמא שהיא מבין המדוייקות ביותר בעולם, בעל פריאווט של 5V בהתנגדות נמוכה וכמובן קרוס מלא,טיים קורקשיין ואקולייזר.

הCD7100 טוב ממנו בפרט קטן אך חשוב, הפריאווט שלו הינו 8V בהתנגדות נמוכה להחריד של 50אוהם.

מכשירים מעולים, טובים יותר בוודאות מה865/866 מכיוון שיש בהם עוד פיצ'רים מעבר למה שמוצע ב865/866 וכמובן הסאונד שהוא הרבה יותר נכון.

למעשה ההשוואה הייתה צריכה להיות בין ה955/956 לבין הCD7000/7100 של אקליפס וגם פה האקליפס מתעלה עליהם.

OK.

פשוט בארץ קשה להסיג מכשרים טובים, ואם כן אז במחיר לא מאולם הזה.

אז בוחרים מי משה יש.

פורסם

אם אתה יכול ללכת על ה9255 ב800 דולר אני ממליץ עליו . הוא בדיוק כמו ה X2 והוא לעניות דעתי הרבה יותר טוב מהאקליפס.

יגאל , לעניות דעתי וגם בפורומים בחו"ל שבחנו את זה (וכמה אנשים בכמה תרדים ) הקלריון יותר טוב מהP9 מבחינת איכות סאונד , ה P9 , יותר טוב כי בגלל הפרוססור שלו יש לך יותר יכולות שליטה . אבל מבחינת סאונד נטו , אף אחד לא העדיף את הP9 .

כמו כן עד כמה שידוע לי יש רק מכשיר אחד של סוני ישן מסדרת הES שבא גם הוא כטרנספורט ופרוססוור והיא טוב מבחינת איכות סאונד מהקלריון .

את הדנון לא בדקו כי לאף אחד כמעט אין אותו

בברכה יהודה

פורסם
אם אתה יכול ללכת על ה9255 ב800 דולר אני ממליץ עליו . הוא בדיוק כמו ה X2 והוא לעניות דעתי הרבה יותר טוב מהאקליפס.

מה זה?

• תוכן חדש...