Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע... אנשים מדברים פה על נתוני חומרה וכל מיני שמות שלא אומרים לי כלום..

יש לי את המכשיר הזה ומה שאני יגיד לך זה ככה:

זה מכשיר מעולה שעונה לתקציב בינוני, הצליל נקי וחזק מאוד, יש דיי הרבה הגדרות לשחק איתן, כל מיני תדרים וכאלה שטויות.

אומנם המכשיר הוא לא מהמשוכללים שראיתי אבל אני לא התבאסתי עליו.

בנוסף לזה אני הייתי ממליץ לך לשים עליו סאב חזק במיוחד עם מונובלוק כי הפיונר שלי מזיע קשות(ומגיע לו כי התקמצנתי עליו)

קיצר כשאתה קונה את הרדיודיסק הזה אתה מדבר על צליל וחז ואיכותי ועל הרבה פוזה בגלל המסך מגע(אני מסתדר מעולה עם השלט גם בלי לגעת בפאנל).

אתה צריך מערכת רמקולים והגברה מתאימות - על זה ימליצו לך הפרופסורים שמדברים באותיות ומספרים בפורום הזה :twisted:

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמע... אנשים מדברים פה על נתוני חומרה וכל מיני שמות שלא אומרים לי כלום..

יש לי את המכשיר הזה ומה שאני יגיד לך זה ככה:

זה מכשיר מעולה שעונה לתקציב בינוני, הצליל נקי וחזק מאוד, יש דיי הרבה הגדרות לשחק איתן, כל מיני תדרים וכאלה שטויות. אפילו אתה לא יודעה איזה תדרים, משה כן "וכאלה שטויות" זה נכון.

אומנם המכשיר הוא לא מהמשוכללים שראיתי אבל אני לא התבאסתי עליו.

בנוסף לזה אני הייתי ממליץ לך לשים עליו סאב חזק במיוחד עם מונובלוק כי הפיונר שלי מזיע קשות(ומגיע לו כי התקמצנתי עליו)

קיצר כשאתה קונה את הרדיודיסק הזה אתה מדבר על צליל וחז ואיכותי ועל הרבה פוזה בגלל המסך מגע(אני מסתדר מעולה עם השלט גם בלי לגעת בפאנל).

אתה צריך מערכת רמקולים והגברה מתאימות - על זה ימליצו לך הפרופסורים שמדברים באותיות ומספרים בפורום הזה :twisted:

גבר אני יודעה שמכשיר זה מעלה לך, אני שיחקתי איתו על מערכת של חבר משהו כמו 3 שעות, ולא אהבתי.

חוץ מזה אתה אומר

פורסם

לא יודע אם זה יעזור לך אבל,

ראיתי שאתה מגיע למפגש, וגם כן אדם (הגולפנית) מגיע.

ויש לו את האקליפס 7000.

תוכל לשמוע איך הוא במפגש מרכז הקרוב.

מקס.

פורסם

לי יש את ה-955 של קלריון, שאני מאוד מרוצה ממנו,

אבל אני מתכוון עכשיו לשדרג\ להחליף (עד שאני לא אשמע אני לא אדע) לאקליפס 7100.

לא בגלל שהוא יותר\פחות טוב, אלא מפני שיש לו מעבד שונה והיית רוצה לנסות אותו,

לפי דעתי הכל תלוי בידע, באהבה, ובמחלה שלך בתחום הזה!

כי ברגע שאתה לא נמשך לתחום הזה, אז לא מעניין אותך לשלם כמה אלפים טובים רק כדי שיהיה לך

בH.U 24 BIT או טיים קורקשיין, אלא מה שיעניין אות זה הצבעים היפים עם הדולפנים והלטאות במסך.

אבל ברגע שאתה מרגיש שבא לך לבכות בקיטעי מוסיקה מסויים, מרוב התרגשות של

אופי הצליל או הענות המוסיקה ברכב, או לא יודע איך לקרוא להנאה הזו שהמוסיקה גורמת לך,

אז אתה יודע שאתה מכור לזה, ומכאן הכל תלוי במצב הכיס!

ומבחינתי- גם אחרי שאני אתרגל ל DUAL 24BIT של ה HX-D2 (שבעזרת ה' יהיה לי) אני כבר אחשוב להחליף אותו למשהו יותר טוב.

שורה תחתונה- הכל תלוי במה וכמה את מבין!!!

פורסם

*** אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך !! ***

מסקים.

אני גם רוצה להחליף אני H.U. שלי ל ECLIPSE CD7100.

היה לי JVC AVX1, מחרתי אותו, ויש לי PANASINIC , משו יש(יש לו גם יציאה 1 למגברים)ן, שחיברתי אותו למערכת עם מפצלים הוא נותן צליל יותר יפה משה היה לי לפני. משו מתורף, הוא גם לא MP3, אבל סוף הדרך.קניתי רכב מחברה עם מכשיר הזה, לפני כי 6 שנים.

פורסם
גבר אני יודעה שמכשיר זה מעלה לך, אני שיחקתי איתו על מערכת של חבר משהו כמו 3 שעות, ולא אהבתי.

חוץ מזה אתה אומר

אני לא מנסה למכור לך אותו או משהו, אני אמרתי מה אני חושב עליו בגדול

• תוכן חדש...