Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FOCAL K2P ב-1600 ש"ח, הגיוני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק בשביל הידיעה הכללית הפולס כבר לא מיוצר מסוף 2006, ומינואר 2007 כבר לא היה יותר פולס למכירה במורל.

אולי באסם מערכות בנצרת עשה החלפה עם מישהו, או שאולי קיבל סטים במתנה עקב איזה רכישה גדולה, או משהו אחר.

במחיר הזה הוא לא יכול למכור אלא אם הוא אוהב להפסיד כסף, או למכור במחירי עלות.

לא ייתכן שכל המדינה מכרה את הפולס ב600 ש"ח והרוויחה עליו פרוטות ופתאום מגיע "באסם הגדול" ומוכר ב200 ש"ח(30אחוז) פחות מכל חנות אחרת בארץ.

זה לא מדליק לך נורה אדומה?

יכול להיות כל מה שאתה אומר, רק שהוא מוכר ככה את הפולס עוד מ2004, ואני זוכר טוב מאוד כי קנינו לחבר במתנה.

שמע זה לא אכפת לי כל כך אם זה גנוב או מעלים מכס או משזה לא יהיה, העיקר שאני מקבל מחיר טוב, ומקבל אחריות (וכן אחריות, משמע החלפה לחדש, וכבר היו מקרים. והאחריות פועלת).

:-) just smile
פורסם

יכול להיות שבן אדם מוכר במחירי עלות על מנת רק להרוויח על העבודה.

אבל זה לא משהו גורף, וזה לא שכל המדינה שוחטים ורק איזה צדיק אחד בסדום(במקרה שלנו נצרת) מוכר במחירים של 30-40 אחוז מכל מקום אחר, מי ישמע בשוק האודיו לרכב יש נתח רווחים של מאות אחוזים:roll:

רק לא חסר דוגמאות של אנשים שקנו דוטק עם טוויטרים של פולס ב1000 ש"ח מהתחנה המרכזית.

ואנשים עם סט של הייבריד עם וופר מסדרת האוביישן,קרוס של הדוטק הMK1, וטוויטרים MT2 - ב1400 ש"ח מפומפה.

פולס שרק באינטרנט יש לפחות 14 חנויות שמוכרות אותו, לא יורד מ550 ש"ח:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401

אני מאמין שאם אתה חבר\לקוח חוזר\משלם במזומן תוכל לקבל אותו ב500 ש"ח, אבל לא ב400.

דוטק, הישן הMK2, נמכר בלפחות 10 חנויות רק באינטרנט שלא יורדות מ1100 ש"ח.(כאשר הרוב עומד על 1210 ש"ח)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35566

אני שוב מאמין שאם אתה חבר\לקוח חוזר\משלם במזומן, תוכל לרכוש אותו בנניח,100 ש"ח פחות. אבל בטח שלא ב850 ש"ח ועוד יותר מזה ב700 ש"ח.

יש הרבה חברי פורום שיש להם חברים שהם בעלי עסקים בתחום הנ"ל וקונים רכיבים במחיר עלות או עלות+רווח שולי, זה לא הופך את זה לכלל ברזל ואיזה מקור להשוואה.

אם קיבלת מחיר טוב, לבריאות.

זה לא אומר ששאר בעלי העסקים במדינה הם גנבים ושוחטים.

ואם זה TOO GOOD TO BE TRUE,IT ISN'T .

קצת חומר למחשבה.

under construction..

פורסם
מצידי שימכור בהפסד, מה אכפת לי?

כל עוד זה מחיר טוב , ומגיע עם אחריות .

מסכים עם זה.

בתור צרכן זה פנטסטי, רק לפעמים המחיר הזול הזה עולה ביוקר.

under construction..

• תוכן חדש...