Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאנרוף

basss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני נוסע ב205 האם כדאי להשקיע בסאנרוף??

אני לא מדבר מבחינת ההנאה מהסאנרוף אלה מבחינת זה שהבנתי שאם הסאנרוף לא בא מקורי עם האוטו אז אחרי כמה זמן זה יוצר בעיות ועושה נזילות וכל הדברים האלה .....

האם באמת אם זה לא מהחברה זה עושה בעיות???

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מדבר מבחינת ההנאה מהסאנרוף אלה מבחינת זה שהבנתי שאם הסאנרוף לא בא מקורי עם האוטו אז אחרי כמה זמן זה יוצר בעיות ועושה נזילות וכל הדברים האלה .....

תלוי איך עשית ואיפה. אני מכיר אנשים שעשו אצל החברה מגנות ויצאו מרוצים מאוד. אתה יכול להתקשר ולשאול אותם. אבל זה לא זול בכלל, ולא נראה לי שזה שווה לעשות על רכב כמו ה-205. (כמובן שזה לשיקולך...)

http://www.sunroof.co.il

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי איך עשית ואיפה. אני מכיר אנשים שעשו אצל החברה מגנות ויצאו מרוצים מאוד. אתה יכול להתקשר ולשאול אותם. אבל זה לא זול בכלל, ולא נראה לי שזה שווה לעשות על רכב כמו ה-205. (כמובן שזה לשיקולך...)

רוני

רוני,הלינק לא עובד. אבל החברה קיימת.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני,הלינק לא עובד. אבל החברה קיימת.

שמוליק

צודק, פשלה שלי. לא טרחתי לבדוק אם הוא עובד, רק זכרתי בע"פ.

מוזר שהוא לא עובד, בכל מקרה אני חושב ששם החברה ש.א סביר השקעות והטלפון: 039603535

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני

דווקא אני ממש במקרה ראיתי שלשום 205 עם סנרוף, כל החברים שלי לא התלהבו בכלל אני חשבתי שזה ממש יפה, מוסיף הרבה ולאוטו שכמעט אין לו כלום אז הרבה זה המון... כבר בלבלתי את עצמי :lol: בקיצור, יפה לדעתי

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופציה זולה יותר-

חפש מפירוק SUN ROOF של 205GTI אם תצליח למצוא אחד תקין הוא מתאים בול לצורת הגג שלך ובמקביל תתיעץ עם החברה בגנות לגבי הרכבה של הנ"ל

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופציה זולה יותר-

חפש מפירוק SUN ROOF של 205GTI אם תצליח למצוא אחד תקין הוא מתאים בול לצורת הגג שלך ובמקביל תתיעץ עם החברה בגנות לגבי הרכבה של הנ"ל

בהצלחה.

אני מכיר מישהו שמוכר סאנרוף של GTI, אם אתה מעוניין צור קשר בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...