Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשל כמו שהיתה בשעתו סדרת המכשירים מתוצרת רודסטאר. רדיו טייפ כזה אינו נשלף ואינו דיגיטלי.

כמוכן אני מעדיף שיהיה בעל כושר קליטת שידורי FM.

אודה לכל מי שיוכל להפנות אותי למקום או למישהו שאצלם ניתן להשיג כזה.

בחרתי לפרסם גם כאן ולא רק בפורום קניה-אודיו משום שמדובר בפריט שקשה להשיג ואני זקוק גם ליעוץ ורעיונות היכן ניתן להשיגו בארץ ואפילו בחו"ל.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני הייתי מנסה פירוקיות - יש להם מלא שטויות שם והמחיר יהיה ברצפה זה בטוח !

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שוק הפישפשים בימי שני ושישי בבוקר, אפילו יהיו לך אפשרויות בחירה וזה לא יעלה לך יותר מ 10 שקל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יפו, מאחורי המבנה של מאפיית אבולעפיה בעיקרון, סע לטיילת בתל אביב תגיע לסוף שלה, כל פלוני יוכל לכוון אותך משם לאבולעפיה (2 דקות נסיעה)

אגב, רצוי להגיע לשם ב 7 בבוקר אם אתה רוצה לצאת משם עם עוד מציאות במחירים מגוחכים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...