Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מפרקים טמבון קדמי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני רוצה לפרק את הטמבון ברכב שלי ולעשות שינוי קוסמטי זאת אומרת להוסיף גריל (רשת), מדובר על מיצובישי קולט 94'.

איך מפרקים בתנאים ביתיים שיש ג'ק (אם צריך) וכלים בייתים?

תודה,

אוהד.

פורסם

מה זה מהברגים איך אני מגיע אליהם? מה צריך לפרק בשביל להגיע לברגים?

אני יעלה תמונה , מישהו יכול אולי להצביע לי איפה נמצאים הברגים?

59x4d2.jpg

תודה,

אוהד.

פורסם

למה סתם להציק לבחור הוא שאל תענו! לא יודעים אל תענו ! חוץ מעוד הודעה במונה זה לא נותן כלום ההודעות שלכם!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

פגוש אחורי פיקרתי (ברכב אחר) לא פעם. קדמי לא יצא לי. חפש ברגים בבית הגלגל, ולמטה בתחתית הפגוש - יתכן וזה ידרוש פירוק של הפנסים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עד כמה שזכור לי מרכב של חבר, זה לא היה מחובר עם ברגים, זה היה על מין זיזים שכאלו.

תחפש בחלק הקדמי של בית הגלגל ותנסה להרים את הטמבון בעדינות כלפי מעלה, זה אמור לשחרר חלק ממנו, וככה אתה ממשיך עד שכולו יורד.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני רוצה לעשות שינוי קוסמטי, זאת אומרת להוסיף גריל (רשת).

לרכב אין גריל ואין מקום לגריל, אז מלבד גריל בבאגז אין לך איפה להוסיף גריל.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא גריל, אני רוצה להוסיף למטה איפה שהמספר רשת שפרוסה לכל האורך, מנסיון בפוטושופ זה יצא יפה.

בכל מקרה יש למישהו ועד רעיונות איך אני מוציא את הטמבון? להרים\למשוך\לחפש ברגים?

תודה,

אוהד.

פורסם

למה לא חוקי מאיפה לשוטר המטומטם או לבוחן בטסט הקצת פחות מטומטם יודע איך נראה בפועל טמבון של קולט?

אני רוצה רק לחתוך את ה"תריסים" שעוברים בטמבון ולשים רשת ,

בסופו של דבר זה אמור לצאת משהו כזה רק יותר יפה:

537qdg6.jpg

אני לא חושב שהשוטר או הבוחן ידעו שלא היו תריסים במקור וסתם פשוט שמתי רשת מתחת למספר (בקשר לפנסי ערפל , לא להתייחס אני לא רוצה לשים שם רשת סתם עשיתי לראות איך יהיה, אלא למצוא פנסי ערפל של קולט).

אוהד.

פורסם
להוסיף למטה איפה שהמספר רשת שפרוסה לכל האורך, מנסיון בפוטושופ זה יצא יפה.

אתה אמיתי ? נסיון בפוטושופ ?

במציאות זה יוצא עם מראה כאילו הרכב שייך לבני מיעוטים שרוצים להשמיד את מדינת ישראל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
... מנסיון בפוטושופ זה יצא יפה.

...

תודה,

אוהד.

מה?! למה לעזאזל אתה משווה פוטושופ ורכב?! אין כמעט סיכוי, או שיש סיכוי קלוש מאוד מאוד שזה יצא כמו שזה יצא בפוטושופ. אין מה להשוות פוטו שופ ורכב בחיים.

אהה... וזה גם לא חוקי. שינוי מבנה. עלול להובילך במהרה להורדה מהכביש. ותצטרך להביא טמבון חדש... בעסה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...