Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מפרקים טמבון קדמי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון איך אני אמור לדעת איך זה יוצא אם אני לא יעשה לפחות הדמייה אחת שאם אפשר אז בפוטושופ?

דבר שני למה זה בדיוק לא חוקי? בתמונה לדעתי זה יצא ממש יפה , מאיפה השוטר אמור לדעת שחסרים שם את הפלסטיקים שחתכתי אותם? אולי האוטו בא ככה? זה לא שינוי צעקני מהיר ועצני ניד4 ספיד, זה כולה רשת קטנה שלא בולטת במיוחד.

פורסם

זה לא חוקי, וכל טסטר ממשרד הרישוי ישים לב לזה, כי הוא בודק את הרכב ב AUTODATA. וזה רק אם הוא חושב שיש שינוי מבני. אתה יכול לצאת מזה אבל ממש ממש בפוקס עצבני.

יש לציין כי בתוכנת AUTODATA ישנם כל הנושאים חוץ ממנוע, כגון מרכב וה-כ-ל.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אז איך עושים כל אלה שבמקום גריל שמים רשת? זה גם שינוי.

ואתה רוצה להגיד לי שאשכרה לכל רכב שנכנס למכון רישוי לעבור טסט יש לאותו בוחן ספר על כל הרכבים בארץ מכל הדגמים והוא מסתכל בהם ופרט פרט בוחן?

כי פעם אחרונה שעברתי טסט זה לקח בדיוק 10 דקות כל הבדיקה ולא ראיתי שהוא הסתכל באיזה מחשב או ספר ובחן פרט פרט חוץ מאיזה סיבוב מסביב לאוטו לראות שהאוטו נראה כמו אוטו ולא חסר כלום.

אוהד.

פורסם

אז יצאת בטוב. אבל יש מני**** שעושים שמיניות באויר כדי למצוא איזה שינוי או עיקום ברכב כדי לא להעביר.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

נו באמת, מאיפה החרטוטים האלה?

לא יעבור טסט בגלל גרילים?

זה סה"כ חתיכת מתכת דבוקה לפגוש.

באותה מידה אתה יכול להדביק פחית שימורים למכסה מנוע שלך.

לא יגידו כלום.

בטח לא שינוי מבנה, אולי ימשוך את העיניים של השוטרים יותר,

כדי לחפש ליקויים ואי אילו שינויים לא מאושרים (מידת צמיגים לדוגמא),

לא יותר מזה.

וואלה יופי, עוד מעט תגיד לי שגם שיורידו אותך מהכביש על סרטים וזרי פרחים ששמת ליום החתונה על הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...