Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאחד שהיה במלון הזה בחודש אוגוסט,אני ממליץ לבטל ולברוח מהמקום הזה.

המון נוער מעצבן,עושים רעש בלילה,שברו לנו את המספר על הדלת.

החדרים מסריחים,מטונפים,אפילו נייר ומגבות קשה להשיג,מתקשרים ב5בוקר לחדרים ומעצבנים.הדלת נתקעה לנו על השנייה שנכנסו לחדר.

הנהלת המלון עוברת בכול חדר ועושה בדיקה מתי שמתחשק לה.עובדים ששמים ז** על הכול וכולם.

פשוט בושה,שלא לדבר על האוכל המגעיל שיש ב"מלון" הזה.

להתרחק.מלון שמקבל ככה צעירים זה מקום שלא שווה להתארח בו,גם בגלל הבעיות של הצעירים במלון הזה וגם בגלל היחס של העבודים שם.לא לדבר על זה ש 3 שעות חיכינו למפתח לחדר המסכן.

לגבי הבדיקת תיקים הם מחפשים וודקה ונרגילה,זהו.

הם לא מוציאים כלום סתם בדיקה מהירה ומסכנה. מי שאומר שהם עושים בדיקה רצינית,העברתי וודקה שם בלי שום בעיה והם לא מצאו אותה :\

מסכים פשוט עם כל מילה!

סתם מלון של ערסים, פרחות, אוכל מגעיל, ותור של 3 שעות מינימום לקבלת חדר!

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בודקים תיקים? מה בדיוק הם מחפשים? אלכוהול? מה בדיוק הבעיה עם אלכוהול? פעם אחרונה שבדקתי הוא היה מוצר חוקי בישראל ועדיין לא שמעתי על מלונות שאוסרים להביא/לצרוך אותו.

אם מדובר על בדיקה ביציאה לגילוי גנבי מגבות וכו' - גם זה די מגעיל בהתחשב בעובדה שיש להם כרטיס אשראי לביטחון ממילא.

אפשר להציע להם לבדוק את החדר ולראות שלא חסר כלום כתחליף לחיטוט המטריד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בודקים תיקים? מה בדיוק הם מחפשים? אלכוהול? מה בדיוק הבעיה עם אלכוהול? פעם אחרונה שבדקתי הוא היה מוצר חוקי בישראל ועדיין לא שמעתי על מלונות שאוסרים להביא/לצרוך אותו.

אם מדובר על בדיקה ביציאה לגילוי גנבי מגבות וכו' - גם זה די מגעיל בהתחשב בעובדה שיש להם כרטיס אשראי לביטחון ממילא.

אפשר להציע להם לבדוק את החדר ולראות שלא חסר כלום כתחליף לחיטוט המטריד.

זה לא מלון,יותר כמו אכסנייה - - - -

הכול הכול שם הוא פשוט מתחת לכול ביקורת.

שלא לדבר על זה שלא נתנו לאח שלי להכנס למלון בטענה שהוא לא אורח המלון.

פורסם

בהרבה מלונות שמכבדים את עצמם לא נותנים בשעות וימים מסויימים להכנס למלון אם אינך אורח שם.

תכל'ס. מה כבר יש למישהו לחפש שם אחרי 10-11 בלילה ביום שישי אם אינו מתארח במלון?

ולמה לעזאזל שיחפשו אלכוהול בתיקים? מזה טיול שנתי בכיתה יב'? מי הם שיגידו לי מה לשתות? מילא, נרגילה..

GS300.

פורסם

במלונות באילת ממה שזכור לי אסור להכניס דברי אוכל או שתיה למלון בגלל המיני באר בחדר ושאר המוצרים שהמלון רוצה למכור במחיר מופקע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המלון בתקופה הזאת מלא צעירים לפני גיוס.

כיוון שעוד מעט יש להם צבא על הראש אז הם מנסים להתפרק כמה שיותר.

מה שיתבטא בהמון בלאגן.

בתור אחד שהיה שם לפני שנתיים (לקראת גיוס) תתרחק מהמקום הזה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תגידו כולכם מיתייחסים לטייטל הפקות?

או שחוץ מהטייטל הזוועה חוגגת שם?

השנה כמעט ונסעתי אבל בסופו של דבר וויתרתי ונסעתי לצפון,אני זוכר שהם מקבלים גילאי 21

לפי מה שאמרו לנו שם,כמעט והלכנו על זה אך בסופו של דבר לא היה מקום ואני שמח על כך

פורסם

טיטל הפקות זה בכלל בדיחה,גונבים ממך כסף על כלום.

לא לדבר על הענין שתיחמנו את אותו אחד שמפרסם את זה,כול פעם אמרנו לו שאנחנו בני 16,18,20 כול פעם המחיר היה גבוה פי כמה וכמה.

ששאלנו מה יהיה מיוחד?הוא ענה - משחקים סקסיים בבריכה,שזה אומר,כלום.

הזמנו פשוט דרך המלון עצמו ולא דרך שום הפקה,עלה לנו בכמה עשרות שקלים פחות וצחקנו על כול אותם ששילמו המון כסף ולא קיבלו כלום.

ויטלי הבעיה שאח שלי היה אורח המלון.

פורסם

ויטלי הבעיה שאח שלי היה אורח המלון.

אוקי, אז כאן זו כבר בעיה רצינית.

ולפי מה שעולה מכאן, הבעיה העוד יותר רצינית של אח שלך זה שהוא היה אורח במלון כזה.

בחיים לא שמעתי על התנהגות כזו של הנהלת מלון אל אורחיה. בדיקות בטחוניות נגיד אני אקבל בברכה, אבל שמישהו יחטט לי בתיק ויחפש איפה יש לי אלכוהול? זה כבר עובר את הגבול.

GS300.

פורסם

לא היה כל כך נורא. המלון סה"כ ברמה של אכסניית נוער, לא עשו בדיקה בתיקים, כי היינו קבוצה של 180 ילדים, האוכל היה אכיל, המזגן היה בסדר, ובגלל שהמלון הזה כולו חפיפניקי, אני אישית לא שמתי זין ואם רציתי משהו הלכתי למחסנים של המלון ולקחתי בלי לשאול אף אחד[ככה לא דאגנו לחסוך במגבות, נייר טואלט, או סדינים]. מה שכן בדקו תיקי גב, והחרימו לי בקבוק אלכוהול. המלון לא רע. ממש לא רע. אבל הוא לא המלון האילתי המפורסם, עם הארוחת בוקר המפלצתית ושלל ההפעלות. סה"כ מקום שישנים ונחים בו. הבריכה נחמדה, והמיטה לא רעה גם היא. החדר מקלחת צריך שיפור.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

באיזו זכות או מתוקף איזה חוק המלון מחרים לך דברים ? (גם אם אתה קטין ויש לך אלכוהול,למלון אין שום זכות להחרים לך את האלכוהול,הוא לא איזו סמכות חוקית לכך).

בקיצור,ממה שקוראים פה,המלון הזה מתנהל כמעין "אוטונומיה" עם צוות ניהולי שחושב שהוא מעל החוק.

לא מבין איך אנשים לא הולכים ותובעים את הנהלת המלון על חדירה לפרטיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פשוט יש להם את האפשרות לסרב.

אף אחד לא מכריח אותם להיות באותו מלון, ויש עוד המון מלונות באילת.

אני לא מקבל את זה שנכנסים לאנשים לתיקים, ואם היו עושים לי את זה אז לא הייתי מתנהג בצורה סלחנית, אבל לפי החוק זה אפשרי, כי תמיד יש את האופציה ללכת למקום אחר ולא לקבל את התנאים שלהם.

פורסם

הוא משאיל את החפצים. אני פשוט לא ממש היה לי כוח לאסוף את הבקבוק בצ'ק אאוט.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

רגע אני לא מבין מה הבעיה באלכוהול????

לפי מה שהבנתי בטייטל יש הפי אוור שעה של אלכוהול חינם... זה לא מסתדר לי אם מה שאתה אומרים???

אגב איזה שטויות אתם רוצים להגיד לי שאנשים בגילאי ה20 - 24 למשל יבוא למלון ויבדקו להם

את התיקים ויתיחסו אליהם כמו ילדים בטיול שנתי???

• תוכן חדש...