Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שאלתי נוגעת למיקום דיבורית קבועה/ספיריט בדשבורד של המגאן דור ראשון (1996-2004).

כשקניתי את הרכב, אחת הפעולות הראשונות שלי הייתה לפרק את הדיבורית, עקב המיקום הבעייתי.

הפלאח שלה היה מורכב בחלק התחתון של הקונסולה המרכזית, כך שבמקרה תאונה, הברך של הנוסע

הייתה סופגת פגיעה ישירה ונשברת לרסיסים (מחשבה שכנראה הייתה נשגבת מבינתם של המתקינים).

[ATTACH]98380[/ATTACH] (המיקום הישן מסומן בעיגול אדום)

כפי שניתן לראות בתמונה לעיל, מאד בעייתי למצוא מקום מוצלח להתקנה על הקונסולה. התקנה ליד

מתגי המשולש והנ"מ תהיה בעייתית, כי המתגים לא יכנסו למקום עד הסוף - הפלאח יפריע להם.

קצת למעלה כבר נמצאת כרית האוויר, שהדיבורית יכולה להפריע לפתיחתה בעת הצורך.

הפתרון היחידי שאני רואה הוא התקנת הדיבורית משמאל לנהג, ליד פתח האוורור:

[ATTACH]98382[/ATTACH]

הבעיה היא שבעוד שכל הדשבורד של המגאן מתפרק כמו לגו, לא מצאתי דרך לפרק את החלק

התחתון שלו (המוקף בעיגול כחול).

קשה לי להאמין שכל בעלי המגאן בארץ נוסעים ללא דיבורית. בטח יש מישהו שמצא פתרון...

לפיכך, אם יש לכם רעיונות איפה עוד ניתן למקם את המתקן מבלי שיפגע בבטיחות של הרכב,

או אם אתם יודעים איך לפרק את החלק הרלוונטי בדשבורד, אשמח מאד אם תספרו לי.

בתודה מראש. 8)

פורסם

אני התקנתי את הדיבורית בחריץ שמסביב לתא הכפפות, ממש בסמוך למקום המסומן באדום בתמונה הראשונה.אך מכיוון שתא הכפפות נמצא קצת מעל אזור השליטה על המזגן, לא נשקפת סכנה לברכי הנוסע. כמו כן, התקנתי את הדיבורית עצמה על "רגל" שמרחיקה אותה מאזור כרית האוויר, לכיוון הקונסולה המרכזית (מבלי להפריע למתגים השונים).

בעקרון ההתקנה הזו דיי בטיחותית לנוסע, אבל לא כל כך בטיחותית לדיבורית עצמה, כי אם יושב אצלי מישהו לא זהיר עם רגליים ארוכות, הוא לפעמים מעיף את החיבור של הכבל למטה (אצלי יש גם חרא דגם של דיבורית... שהחיבור שלו דיי רופף מלמטה), זה אומנם נדיר, אבל יכול להיות דיי מעצבן.

לצערי כרגע אין לי תמונה, ואין לי זמן לצלם היום ומחר. אני אצלם ביום ראשון ואפרסם כאן איך זה נראה אצלי.

לגבי פירוק הקונסולה - גם כן, אני יכול לבדוק לך בספר של היינס איך מפרקים, אבל זה יקרה רק ביום ראשון. (אני חייב להגיש איזה עבודה לאוניברסיטה :cry:).

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני פתרתי את הבעיה ע"י התקנת דיבורית Bleutooth כאשר פאנל השליטה של נמצא מעל פתח האוורור שמשמאל לנהג. ככה אין מה שיפריע לנהג/לנוסע/לכרית האויר או לכפתורים.

פורסם

תרכיב את הדיבורית/מכשיר,על זרוע מהחלון בצד שמאל,ואת החיווט תעביר יפה בצד.

אם הטלפון תומך Bleutooth ,זאת אופציה עדיפה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תודה לכל העונים.

בלוטות' לא בא בחשבון, משום שהטלפון לא תומך בו.

כדאי לבדוק את אופציית הזרוע מהחלון, למרות שלא לגמרי הבנתי איך זה אמור להיראות.

בכל מקרה, נחזור לעדכן בהתפתחויות.

• תוכן חדש...