Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי מחפשים מכונית שנייה לבית ואחרי בירורים רבים ומתישים לא הגענו לשום מקום...לכל אחד יש דעה שונה על אוטו מסוים ואנחנו כבר לא יודעים למה להאמין!!!

בקיצור התקציב הוא בסביבות 35 עד 45 . חשוב שהרכב יהיה אמין, בטיחותי, צריכת דלק נמוכה, טיפולים וחלקים זולים.

כמובן שאני בתור נער רוצה שהמכונית תהיה גם יפה, עם ביצועים טובים על הכביש ושיהיה כיף לנהוג בה.

האוטו ישמש את אמא שלי לנסיעה לעבודה שזה בדרכים עירוניות אבל מדי פעם גם נסיעות ארוכות ועליות.

חשבנו על כמה מכוניות (כולן בנזין!1400-1600 נפח) כמו:

פולקסווגן פולו (2001)

פולקסווגן גולף (2000)

אופל אסטרה (2000)

פורד פוקוס (-2001 2000)

פיג'ו 206 ( 2000-2001)

פיאט פונטו (2003)

סקודה פאביה (2001)

סיאט קורדובה/איביזה (2001)

אם יש לכם עוד הצעות על מכוניות אחרות שעונות על הדרישות אני אשמח לשמוע.

תודה על העזרה!

פורסם

תעשה חיפוש, בערך ביום נפתחים פה 20 שירשורים בנושא

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תראה, אני חיפשתי עבור הבת שלי משהו דומה בשבועות האחרונים, וזה מה שאני יכול לומר על מה שברשימה שלך:

פולו -- אישית אני אוהב אותן. יש לנו אחת ידנית במשפחה, בת 10, וחוץ מהחלונות החשמליים הנופלים מדי פעם (בעיה ידועה שלהם ויקרה לתיקון) האוטו ממש כייפי לנהיגה. בהחלט אופציה טובה.

גולף -- לא נראה לי שייכנסו לתקציב שלך.

פורסם

...לא יודע למה התפרסמה התגובה שלי לפני שסיימתי, אז אני ממשיך:

אסטרה -- כנראה שאוטו נחמד, אבל אחרי שהיתה לי מכונית (שברולט) שנזקקה לשירותי המוסכים והחלפים של UMI החלטתי שלא עוד.

פוקוס ו-206 -- לא בטוח שייכנסו בתקציב שלך, ואם כן, אני לא זוכר שראיתי הרבה פוקוסים למכירה מ-2000-01

פונטו -- כנראה שאו שאוהבים אותה או שלא. הבת שלי לא אהבה, אז ירדנו מזה.

פביה -- לא נראה שיש היצע גדול בשוק המשומשות.

סיאט -- השוק לא ממש מוצף בהן, אבל כנראה ששווה לבדוק אותן. חיפשתי כאלה, ומצאתי רק עם המון ק"מ או שבני תשחורת קרעו להן את הנשמה.

• תוכן חדש...