Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בטיפול בוירוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי אכלתי אותה עם איזה וירוס שקיבלתי מחבר בMSN MSNGR, ממש קיבלתי את הקובץ, הוא נראה כמו קובץ תמונה.

אין שום נזק נראה לעין, וגם מחקתי (נראה לי) את כל הקבצים שלו, אבל עדיין משהו מוזר הולך במחשב, הוא שולח את הוירוס

אוטומטית לכל החברים בMSNGR, בדיוק כמו שאני קיבלתי.

אני נואש, יש משהו שאפשר לישות עם זה ?

לאון.

פורסם

אחד האפשרויות שהקובץ של הווירוס הדביק אחד הקבצים אשר נמצאים

בתיקיה של המסנגר, נסה למחוק את כל התוכנה יסודית ולהתקינה מחדש.

חזור לעדכן,

תומי

פורסם

יש לך אנטי וירוס?

במקרה הכי גרוע - תעשה שחזור מערכת מיום לפני הטעות.

ו-הופה - אין וירוס.

פורסם

שמעתי על הווירוס הזה. כל פעם שמישהו נגוע מתכבה מהICQ או מהמסנג'ר. נראה כאילו שהוא שולח קובץ. הקובץ הנשלח הוא ווירס. אני לא יודע לגבי מידת ההרס שלו. אם אין לך אנטי ווירוס אני ממליץ לך על AVG FREE, התוכנה הזאת אמורה למחוק את הוויורוס.

תכנס גם לכאן http://www.pandasoftware.com/activescan/activescanRTL/principal.asp?IdLang=41&idvendor=1&Idpais=98 אבל אני לא יודע מה איכות הסריקה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

הדבר החשוב זה לדעת את שמו של הוירוס. ברגע שתדע איך קוראים לו, תוכל פשוט להקליד את השם בגוגל ויופיעו לך אתרים עם דרכים להיפטר מהוירוס. אם האנטיוירוס שלך לא מוצא אותו ו/או לא מצליח להיפטר ממנו, אז יש המון אתרים עם סריקות וירוסים אונליין.

ככה תמיד עשיתי כשוירוסים חדרו למחשב שלי.

פורסם

סתם שאלה... כשהורדת את הקובץ, קפץ לך תמונה של עוף עם סימני שיזוף של ביקיני? (אני לא צוחק) והיה ציחקוק כזה ברקע?

בברכה!

יונתן.

פורסם
סתם שאלה... כשהורדת את הקובץ, קפץ לך תמונה של עוף עם סימני שיזוף של ביקיני? (אני לא צוחק) והיה ציחקוק כזה ברקע?

לא, לא היה שום דבר כזה.

פורסם

++1 לNOD32!

עברתי את כולם: נורטון, קספרסקי, AVG... רק הNOD משלב בין זיהוי קטלני של וירוסים, יחד עם ממשק שלא שוקל כלום מבחינת מאמץ על המחשב.

עם קספרסקי היה לי צרות מהרגע הראשון שהתקנתי אותו, החל ממספר אינסופי של נסיונות פריצה (מישהו אמר blacklisted key?), ועד תקיעת ביצועי המחשב לרמת ימי הביניים כשסוף סוף התקנתי אותו. (הוא אילץ אותי בסוף לפרמט, כי גם הסרה של התוכנה לא עזרה והמחשב פשוט מת אחריו).

בברכה!

יונתן.

פורסם

מוזר, NOD הותקן לפני שבועיים, עובד ומתעדכן יופי, ועדיין הוירוס נכנס.

אני כבר לא בטוח שזה וירוס, המסנגר משתגע, אי אפשר לרשום לאף אחד כלום והוא שולח לכולם את הקובץ הזה,

א-ב-ל אין שום נזק למחשב, הכל עובד.

מה עוד זה יכול להיות ?

פורסם

תמחק את המסנג'ר ותתקין מחדש.

תנסה גירסה אחרת אולי.

ממליץ לך על NOD32, תבצע סריקה מלאה בכל המחשב ושימחוק.

תוריד את התוכנה Lavasoft Ad-Aware SE Professional

תבצע גם איתה סריקה.

בהצלחה!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

לא יעזור מחיקת המסנג'ר

תוריד את הקובץ שצירפתי, תפעיל אותו.

בשורה הריקה תכניס את הכתובת הזו:

http://www.freehelp.co.il/BFU/MsnScan2.bfu

ותילחץ execute

זה יסיר לך אותו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אצלי היה בדיוק אותו הדבר לפני כמה שבועות.

ה NOD32 מצא ומחק אותו בלי הרבה בעיות

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...