Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני חודשיים חודש וחצי קניתי מאזדה 3 2005 אני בן 18 וחצי זה הרכב הראשון שלי עכשיו ההורים שלי נותנים לי 15 אלף למערכת לקנות לרכב, ההתלבטות שלי זה האם לקנות הונדה אקורד 2004 , במכירת המאזדה 3 2005 והוספת ה15 אלף של המערכת, מה אתם ממליצים

תודה מראש על התגובות.:)

פורסם
למה אתה צריך משפחתית גדולה ? כמה ילדים אתה מסיע לגן בכל בוקר ?

זה בכלל לא קשור.

אני בן 19 והוצאתי מהחברה B4 לפני כחמישה חודשים אז מה?

לא כולם מחפשים גיר רגיל + צנרת + צ'יפ + ניסיון להגיע ל500 כוח ולפתוח אנשים ברמזורים, יש אנשים שגם מחפשים איכות, נוחות ואיבזור פנימי, כשתיסע על רכב מהסוג הזה אתה תבין.. (בלי להעליב בכלל, ההפך).

בקשר לפתוח הדיון,

ההבדל בין מאזדה 3 לבין האקורד זו בהחלט עלייה, למרות שהיא ישנה בשנה, רכב נהדר.

בקשר לכסף, הוא רק שלך ואתה תחליט מה לעשות איתו,אני מציע להוסיף את ה15 האלה ולקחת את האקורד ואז לעבוד קצת או משהו ואז לקנות מערכת, עם האקורד אתה תישאר לפחות שנה כן? עם המערכת לא כל כך בטוח, מקווה שעזרתי :-)

פורסם

לא נראה לי שרזמל בן 19, ויש לי התחושה שהוא יודע מה זה לנסוע על רכב מהסוג הזה. בלי קשר - ילדים בני 19 (עם כל הכבוד, כן?) לא תמיד יודעים להעריך את הצרכים שלהם כראוי. ואין כאן שום קשר לגיר רגיל או שיפורים ופתיחות למיניהן, אז אין לי מושג מאיפה הבאת את זה.

משפחתית גדולה כמו ה-B4 או האקורד כשמה כן היא - משפחתית. במרבית המקרים אין לילד בן 19 שום צורך ממשי ברכב כזה, ואני מאמין שרוב בני ה-19 שמקבלים רכב במתנה מהוריהם מבינים את זה. לצורך העניין - משפחתית בגודל רגיל תתאים הרבה יותר (שלא לדבר על סופר מיני שתהיה בוודאי זולה יותר לאחזקה, קלה יותר לניהוג בתוך העיר, נוחה הרבה יותר לתפעול ולחנייה ובוודאי צעירה יותר).

לפותח השרשור הייתי ממליץ להשאר עם המאזדה ולא לרדת בשנתון רק בשביל האקורד שבוודאי לא תתן לו ערך מוסף החיוני לו. הייתי גם ממליץ שלא להוציא 15 אלף שקלים על מערכת סטריאו אלא על דברים קצת יותר חשובים, אבל זה כבר עניין אחר (כל אחד זכאי לשריטה שלו, לא?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ההורים שלי נותנים לי 15 אלף למערכת לקנות לרכב.

א. אתה בטוח שלהורים שלך לא יפריע שתבזבז את הכסף על משהו אחר?

ב. ומה אחר כך, תיקח עוד סכום יפה לקניית מערכת? ואז תפתח עוד שרשור בסגנון של החלפת אקורד בלג'נד?

לדעתי גם המאזדה 3 גדולה מדי בשבילך, אבל כל אחד ומה שהוא חושב. אני באמת לא מצליח לחשוב על סיבה אחת טובה למה לך לעשות את השינוי. גם ביטוח יותר יקר, גם רכב יותר גדול שלא תשתמש בגודל שלו.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

סיבה אחת טובה? כי הוא יכול. עוד סיבה? כי ההורים שלו מעודדים אותו, כנראה. ד"א, אני בכלל לא בטוח שעבור ילד בן 18 הביטוח על האקורד יקר יותר מאשר הביטוח עבור ה-3. אני די משוכנע שהם משלמים לפחות 8000 שקלים לביטוח גם היום... (לפותח השרשור, למקרה שלא הבנת - ביטוח זה מה שההורים משלמים כדי שכשתעשה תאונה הם יקבלו את הכסף שלהם בחזרה. סתם, סתם :wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בטח שלהחליף, איזה שאלה. אם תמצא אקורד ועוד במצב סביר אז אין פה שום ויכוח בכלל.

הענין הוא קצת שונה: אם המאזדה שלך היא דגם בעל 6 כריות אויר או/וגם בקרת יציבות אז ממש לא הייתי ממליץ לך לעבור לאקורד, כי לא תקבל לא וילונות צד, לא כריות אויר צדדיות ולא בקרת יציבות. וזה משהו שהוא יותר חשוב מכל דבר אחר לנהג חדש שהוא בטח מרגיש שהוא מלך של הכביש (רובנו היינו ככה, מה לעשות).

במקרה ומדובר על מאזדה ארומה, יאנו ACTIVE, אז השינוי יהיה בהחלט עליית רמת איכות נדיבה. במקרים אחרים הייתי ממליץ להמנע משהשינוי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני יכול להבין את Mid

אני מעדיף רכב מאובזר ומפואר מאשר רכב משופר עם אגזוז לחץ ו 500 כוחות סוס.

זה לא שיש לי משו נגד 205 משופרת.

זה משו שאי אפשר להסביר למה.

שלומי.

פורסם

ומה ש-mid (או אתה) כתבתם קשור לדיון הזה... איך בדיוק? אף אחד לא הציע לו לשפר את המאזדה ל-500 כ"ס ובטח שלא הוצע לו לשים אגזוז לחץ (שלא מתאים למכוניות - בפעם האלף - אלא לאופנועים). וגם מה הקשר ל-205 משופרת?

נ.ב- משהו. עם הא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נאלץ להסכים עם ליאון ורוני.

מדוע בחור בן 18 צריך מזדה 3 או הונדה אקורד? יש לך אישה וילדים שאתה צריך להסיע? אני ממש בספק.

בוא נודה באמת, הוא מחפש פוזה ותו לא - אך ורק כדי להרשים את החבר'ה ואת הבננות.

ועוד לא נגענו בעלויות האחזקה שיעלו...

MID, פתיחות, 500 כ"ס - מה הקשר בכלל?

לכל אדם יש דרישות שונות מהרכב - אתה מחפש רכב גדול, נוח, ואוט' - ואני מחפש סופר מיני זריזה, צעירה וידנית.

גילוי נאות - אני לא רחוק ממכם בגיל (עוד מעט 20),

והסתדרתי מצויין עם סופר מיני, ידנית (חדשה) - לא צריך יותר מזה (לדעתי) :-)

לא צריך להיות "עיניים גדולות".

אוראל, שממתין בקוצר סבלנות לאיביזה החדשה שלו,

מרוצה מהרכישה - ולא רוצה (ולא צריך) יותר מזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, שממתין בקוצר סבלנות לאיביזה החדשה שלו,

מרוצה מהרכישה - ולא רוצה (ולא צריך) יותר מזה.

לא היית רוצה איזו FR חמודה כזאת? :wink:

תשאר עם המאזדה, ותשים מערכת ב-10 אלף. ב-5 אלף תשפר את האוטו מבחינת הלוק הכללי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...