Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב אחרי ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין למכור מכונית משנת 2000

כאשר אנשים באים לראות את המכונית ושואלים אותי על טיפולים שעברה, אני, ביושרי, מספר כי לפני כחודש וחצי החלפתי ראש מנוע, הם נרתעים מכך!

האם אני חייב לדווח על החלפת ראש מנוע, גם אם לא היתה שאלה מכוונת מצד הרוכשים? והאם הרתיעה שלהם מלקנות את המכונית, בגלל החלפת הראש, היא מוצדקת?

האם החלפת ראש המנוע, הינה הבסיס לבעיות הבאות(כך נאמר לי), אפילו שהמנוע לא עבר קלומטרים רבים (110,000 ק"מ בסה"כ)?

user_offline.gif

פורסם

לדעתי המצב צריך להיות בדיוק הפוך !

זה שעשית ראש מנוע ולא חשובה הסיבה ובהנחה שהעבודה בוצעה כראוי צריכה לתת ראש שקט לקונה ולא אפשרות לברוח מהרכב.

באיזה סוג רכב מדובר?יתכן שהבעיה היא יותר של סחירות מאשר זה שכביכול פתחו מנוע וזה פתח לצרות.

דרך אגב:פירוק ראש=פתח לצרות הוא קשקוש מוחלט.

זה בטח עניין של מזל יותר מעניין של ראש מנוע....

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי אם הרכב הוא רכב אמין בגדול ומטופל

ובהקשר של פתיחת המנוע,אם העבודה על ראש המנוע נעשה במוסך מורשה וכרגע אין בעיה אז צריך להיות ראש שקט לקונה ולמוכר

תציג את הקבלה ותציין את הסיבה שגרמה לראש המנוע

ותמליץ לקחת לבדיקה אפילו.

פורסם

למה אתם מתפלאים? בואו ואציג לכם איך העניין נראה מנקודת מבטו (החשדנית) של הקונה:

מציעים למכירה רכב שלפני חודש פתחו לו ראש מנוע, אם זה כל כך טוב אז למה מיד אחרי גמר התיקון מוכרים את הרכב?

אולי בשל העובדה שעשו תיקון של חאפרים כדי שהרכב יסע ואפשר יהיה למכור אותו? אולי התיקון לא הצליח?

מבינים או שאני אמשיך?

פורסם
למה אתם מתפלאים? בואו ואציג לכם איך העניין נראה מנקודת מבטו (החשדנית) של הקונה:

מציעים למכירה רכב שלפני חודש פתחו לו ראש מנוע, אם זה כל כך טוב אז למה מיד אחרי גמר התיקון מוכרים את הרכב?

אולי בשל העובדה שעשו תיקון של חאפרים כדי שהרכב יסע ואפשר יהיה למכור אותו? אולי התיקון לא הצליח?

מבינים או שאני אמשיך?

מסכים עם כל מילה.

לרוב האנשים אין את הראיה לעומק של הדברים, הם רואים את הדברים בצורה הפשוטה ביותר.

כלומר אם עשו פתיחת ראש מנוע, מבחינתם, לא כידי להם בכלל לקחת סיכון.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

הרכב הוא סוזוקי בלנו והטיפול נעשה במוסך מורשה של סוזוקי

החלפת ראש מנוע עלתה קרוב ל 5500 שקל בגלל שהחלפתי לראש מנוע חדש.

אני מוכר את הרכב לא מהסיבה שאני מפחד ממנו לאחר טיפול אלה כבר לפני ההחלפה של ראש מנוע חשבתי למכור את הרכב

רק הבעיה זו עיקבה את המכירה.

בנוסף לא יודע למה אבל כאשר אני אומר לאנשים על ההחלפה הם רוצים לברר עם משהו מוסמך מבחינתם ואז קרה לי כבר 3 קונים שהחליטו לרדת מהקניה לאחר שהתיעצו עם מוסכניק שהם מכירים.

האם אני צריך לדווח למי שאני מוכר את הרכב על החלפת מנוע והאם בבדיקה במכון לפני קנית רכב האם במכון יכולים לגלות שאכן בוצע החלפת מנוע?

• תוכן חדש...