Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות מהגלגל הקדמי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב ...חזרתי עכשיו הביתה והתעסקתי ברדיו נסעתי במהירות מאוד נמוכה בערך 30 קמ"ש,לא הבחנתי בלבנה גדולה ועליתי עליה אם הגלגל הקדמי,עכשיו הרכב רועד כזה כאילו הגלגל לא עגול ..יצאתי וממבט הכל נראה טוב,מה לדעתכם זה יכול ליהות ומה שווה לבדוק?

פורסם

לילה טוב ...חזרתי עכשיו הביתה והתעסקתי ברדיו נסעתי במהירות מאוד נמוכה בערך 30 קמ"ש,לא הבחנתי בילדה קטנה ועליתי עליה אם הגלגל הקדמי,עכשיו הרכב רועד כזה כאילו הגלגל לא עגול ..יצאתי וממבט הכל נראה טוב,מה לדעתכם זה יכול ליהות ומה שווה לבדוק?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לילה טוב ...חזרתי עכשיו הביתה והתעסקתי ברדיו נסעתי במהירות מאוד נמוכה בערך 30 קמ"ש,לא הבחנתי בילדה קטנה ועליתי עליה אם הגלגל הקדמי,עכשיו הרכב רועד כזה כאילו הגלגל לא עגול ..יצאתי וממבט הכל נראה טוב,מה לדעתכם זה יכול ליהות ומה שווה לבדוק?

:mm_yeah:

זה הדבר הראשון שגם אני חשבתי עליו כשקראתי את ההודעה...

לא רציתי להפוך את הנושא לנושא של פורום אחר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

2:30 בלילה ילדה קטנה מטיילת בחוץ..?? :?

חוץ מיזה שאני לא מצדיק את עצמי...בגלל זה זה היה במקום שומם ומהירות נמוכה..עכשו לשאלה הטכנית:

זה יכול להגיעה עד כיוון פרונט???

וכמה עולה ישור פרונט או איזון גלגל..?

פורסם

2:30 בלילה ילדה קטנה מטיילת בחוץ..?? :?

חוץ מיזה שאני לא מצדיק את עצמי...בגלל זה זה היה במקום שומם ומהירות נמוכה..עכשו לשאלה הטכנית:

זה יכול להגיעה עד כיוון פרונט???

וכמה עולה ישור פרונט או איזון גלגל..?

איזון גלגל אחד - גרושים

כיוון פרונט - באזור ה200 שקל

אבל יכול להיות שתצטרך גם ג'נט חדש / צמיג חדש.

תבדוק את זה ויזואלית באור יום ותחפש בליטות.

(תפרק את הטסה כמובן)

לא תמיד יכולים לראות את זה מבחוץ כמובן.

אגב, מה זה משנה הגודל של הילדה?

אולי ילדה גדולה מטיילת בחוץ? בדיוק חזרה הביתה ממסיבה..

זה לא תירוץ :!:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
טוב בסדר עליתי על מדרכה קטנה קטנה בזמן שהשתוללתי טוב יותר?

אני מקווה שזה איזון פשוט...

איזון גלגל - כמה שקלים.

כיוון פרונט - כ-200 ש"ח.

הידיעה שתשאר איתך כל חייך שדרסת ילדה קטנה למוות - ללא מחיר.

וברצינות - אתה עושה יותר מדי שטויות, כל כמה זמן אתה עושה תאונה קטנה כזאת או אחרת. אולי תרגע קצת?

אני אומר את זה מתוך דאגה, באמת. לא רק לך אלא גם למי שנמצא בכביש בזמן שאתה עליו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איזון גלגל - כמה שקלים.

כיוון פרונט - כ-200 ש"ח.

וברצינות - אתה עושה יותר מדי שטויות, כל כמה זמן אתה עושה תאונה קטנה כזאת או אחרת. אולי תרגע קצת?

אני אומר את זה מתוך דאגה, באמת. לא רק לך אלא גם למי שנמצא בכביש בזמן שאתה עליו...

רוני

קודם כל אני לא עושה שטויות!,מתי עשיתי תאונה חוץ מהתאונה היחידה שנכנסתי לפניה במהירות, מטיפשות ואני מודע ומצטער על כך??

וגם שאני נוהג מאוד רגוע בדרך כלל ויחסית לאנשים אחרים,ומה שכן לא ממש נדמה שאתה אומר את זה מתוך דאגה.. :roll:

פורסם

איזון גלגל - כמה שקלים.

כיוון פרונט - כ-200 ש"ח.

רוני

קודם כל אני לא עושה שטויות!,מתי עשיתי תאונה חוץ מהתאונה היחידה שנכנסתי לפניה במהירות, מטיפשות ואני מודע ומצטער על כך??

וגם שאני נוהג מאוד רגוע בדרך כלל ויחסית לאנשים אחרים,ומה שכן לא ממש נדמה שאתה אומר את זה מתוך דאגה.. :roll:

דאגה שמאגה.... הבעיה שאתה מסכן אנשים אחרים בנהיגה פרועה\לא זהירה.

ולמה שלא תכתוב הודעה בנוסח:"סליחה טעיתי" וזהו! הכל חייב להיות עם התחכמוית? למרות שאם תדרוס איזה ילדה סליחה לא תעזור.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=15127

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=14033

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=12511

וכן, זה מתוך דאגה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קודם כל גלעד: אני לא חושב שאני מסכן ממש אנשים כי אני לא נוהג כמו משוגע ועושה רבה טעויות...זה היה בלילה מאוד מאוחר וגם שאני אני יודע שאני אשם ואמרתי את זה כבר כמה פעמים לפני..

רוני הקישור הראשון באמת משהו שיהיה חמור לדעתי,אני מתכוון המעשה שלי,הקישור השני הוא מצב שקרה לי ורציתי לחלוק בו ולראות מה לא בסדר בו,אני בטוח שכל אדם בכביש עושה פי 2 יותר ביום רק שלא מספר על זה...ואני סיפרתי אפשר להגיד על כל דבר שקרא לי..

הקישור השלישי זה מה שהמכונת שטיפה שברה לי מראה-לא יודע איך געת שאני אשם בזה-האשמה היחידה זה שנסעתי בכלל למכונת שטיפה!

זאב לא יודע מה יש לי החיים האלה לא יפים :cry:

חוץ מיזה שאני חושב שאני נוסע כמו בן אדם... :roll:

והלאנסר הזאת לא נוסעת עזוב אותה..

• תוכן חדש...