Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה- יש מיפגשי רכב באשקלון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחי רוצים לאפות פרגיות משו טוב... :lol:

שמע, ברצינות: ניסו לפניך לארגן מפגשים באשקלון. פסגת ההיצע במפגש האחרון (אי שם לפני שנה) היה פיאט טיפו שעשתה צלחות, ווספה שנסעה על 2 גלגלים (מתוך 3, כן?) מטר מהאנשים, ועוד כמה שטויות. לא יהיו מפגשים מהסיבה הפשוטה שאין הרבה רכבים ספורטיביים. זכורים לי גם לפני שלוש שנים מפגשים בחנייה של הקוסמוס. לא משהו רציני.

מה שכן, נפגשים לפעמים חבר'ה בחנייה של הטיילת בסביבות 10, אבל זה מפגש חברים נטו. המפגש מאוד מצומצם אז אל פתח ציפיות!

אביעד (אשקלוני, אם שכחתי לומר)

טוב אז עזבו את העריון הטיפשי הזה :lol:

הרכב שלי ממש לא ספורטיבי, (ברלינגו, אם עוד לא הבנתם עד עכשיו)

בכל מיקרה, לכל אלה מאשקלון, אני וחברים שלי תמיד "חונים" בחניה ליד ההולידי אין, בסוף בסוף,

אם אתם רוצים, תיקפצו...

ביי

:wink:

I :inlove: MY Mitsubishi

• תוכן חדש...