Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת זיהום אויר מגוכחת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מזדה 323 מודל 1997 סאדן.

ניגשתי לבצע טסט לרכב לפני כשבוע בסיום הבדיקה ביקשו ממני לבצע גם בדיקת זיהום אויר במקום.

ניגשתי לבצע.. הבחור חיבר לאגזוז חיישן וכבלים למצבר...

לאחר בדיקה של 5 דקות אפילו פחות הוא טען בפניי שהבדיקה נכשלה ואני צריך להוסיף תוסף גולדלייבל.

ניגשתי לאחר כמה ימים לטסט חוזר ואמרתי לו ששמתי תוסף. ולא שמתי שום תוסף דלק..

לאחר בדיקה של כ 20 דקות עם עלייה ל 6000 סל"ד ומשחק רציף עם הגז הוא הוציא לי תעודה שהבדיקה עברה.

אחלה בדיקה.

האם העלאת הסל"ד ל- 6000 סל"ד במשך כמה דקות מזיק למנוע?

מזדה LANTIS F

שנת 98

פורסם

יתכן והבחור ניסה לדחוף לך תוסף כדי שתקנה במקום

במקרה זה מדובר בניגוד עניינים=לא חוקי

זה אמנם לא חדש, אבל...

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

טוב שכולם ידעו -

לאחר שנכשלים בבדיקת זיהום אויר, יש לבקש מהבוחן את התוצאות הממוחשבות של הבדיקה כדי "ללכת למוסך של היבואן ולברר מה הבעיה".

אפשר גם לספר בזעם איך לפני שבועיים האוטו היה במוסך המרכזי כדי להכינו לטסט שילמתם אלפיים שקל על ההכנה, ועכשיו עם תוצאות המדידה אתם הולכים לתבוע את המוסך המרכזי על הכנה רשלנית.

סיפורים אלה יכולים להפחיד את הבוחן (שסתם מנסה לדחוף לכם תוסף), שיערוך "בדיקה חוזרת" במקום ובאורח פלא המכונית פתאום תפסיק לזהם ותעבור את הבדיקה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...