Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רדיו דיסק אם פי 3 עד 1300 שקל

מצאתי את :

1 סוני CDX-MP40

2 בלאופונקט MP3000

3 רוקפורד FF9120

האם כדאי לקנות אחת משלושת המכשירים האלו? או שיש הצעות?

פורסם

אני מעוניין לקנות רדיו דיסק אם פי 3 עד 1300 שקל

מצאתי את :

1 סוני CDX-MP40

2 בלאופונקט MP3000

3 רוקפורד FF9120

האם כדאי לקנות אחת משלושת המכשירים האלו? או שיש הצעות?

לפי דעתי תוסיף עוד 300 ש"ח ותקח pioneer 3550

פורסם

הפיוניר 3550 עולה בדיוטי 200 דולר ויש אותו לחבר שלי, הוא רדיו סביר לא התלהבתי ממנו כל כך.

מה לגבי הסוני? הוא טוב או לא טוב?

פורסם

הפיוניר 3550 עולה בדיוטי 200 דולר ויש אותו לחבר שלי, הוא רדיו סביר לא התלהבתי ממנו כל כך.

תבדוק שוב, כי לפי מה שזכור לי בדיוטי יש את ה-2550 זה הדגם ללא mp3 .

בכל מקרה לפי התגובות של אנשים שונים ה pioneer עדיף על האחרים.

זאת בסך הכל המלצה - תקנה מה שאתה מעדיף.

פורסם

אחי,מנסיון של שנים(כבר החלפתי אולי איזה 8 מערכות),אין על פיוניר מבחינת האיכות של ה-HU,הם מעולים,סוני ורוקפורד פחות טובים מפיוניר,לגבי JVC דווקא לאחרונה שמעתי על הרבה אנשים שמרוצים מהם,אבל אני לא ממש מכיר את המערכות האלה אז אני לא רוצה סתם להגיד לך.

אני ממליץ לך ללכת על פיוניר,אלה מערכות איכותיות,אמינות ומוכרות.

אגב,אני בעצמי מביא עכשיו מכשיר של פיוניר,את ה-DEH-P7500MP,המכשיר היותר מתקדם,אבל בגדול גם ה-3500 של פיוניר אמור להיות מכשיר טוב,ואם יכולים להביא לך אותו מהדיוטי פרי ב-200$ אז לך עליו.

מקווה שעזרתי,עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ידידי היקר אל תיגע לא בסוני ולא ב JVC הם סתם חרא.

אני במקומך הייתי לוקח את הרוקפורד.[/quote]

זהו אז שממש ממש לא!!! :nono::nono: כבעל מכשיר כזה , אני ממש , אבל ממש לא ממליץ עליו.

עצתי היא תריץ חיפוש בפורום על הדגמים שהצעת ותראה מה יוצא. מה שבטוח הוא שרוב בעלי הרוקפורד לא ימליצו לך עליו.

פורסם

עדיף אפילו לקנות פיוניר משומש , על פני כל אחד ממה שציינת פה...

ה 3550 בסדר גמור, אחלה מכשיר, פשוט , עושה ת'עבודה, סאונד טוב

ה7450/7500 כוללים הרבה יותר אופציות וגם יותר מתקדמים, אבל לא ייכנסו בתקציב שלך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קראתי את כל ההודעות בנושא הזה

ואני בעצמי רציתי להתייעץ איתכם איזה MP3 לרכב לקנות

ומאחר שכבר שאלו וענו והתרשמתי לטובה.....

אני הולך על פיוניר 3550 הוא עולה 1500 שקל בערך......

אני היגעתי למסקנה אחרי שקראתי את כל ההודעות שפיוניר יותר טוב

וראיתי במו עיניי שנגן רוקפורד FF9120 השמיע לי דיסק של MP3 עם הפרעות ורעשים, והדיסק היה חדש בלי שריטות

ואת אותו דיסק שמתי ב פנסוניק שקניתי בדיוטי פרי ושמעתי טוב, למרות שאני לא ממליץ על פנסוניק.

תקנה פיוניר 3550 הכי טוב, המליצו לי עליו גם לפני שניכנסתי לפורום הזה

פורסם

לבחור שלא התרשם כל כך מהפיוניר 3500\3550,מה אתה מחפש ברדיו דיסק ?

אולי אם תתן יותר כיוון לגבי מה חשוב לך במכשיר אולי יוכלו להמליץ לך על דברים אחרים,אבל המכשיר הזה הוא מכשיר מעולה,מחברה מעולה (כמו שאייל אמר,עדיף פיוניר משומש על כל אחד מהמכשירים החדשים שהצעת).

המכשיר הזה יעבוד לך מעולה עם כל מערכת,וההבדל בינו לבין הדגם שאני קונה (7500) זה שבדגם שלי יש יותר אפשריות כיוון לסאונד,אני לא מתייחס לתצוגה כי זה עניין שולי (זה נחמד והכל אבל שולי).

בקיצור,הפיוניר הזה עושה את העבודה שלו בצורה מעולה ובאמת מכשיר מומלץ ואם תוכל להביא אותו מהדיוטי פרי אז תעשה את זה ואתה לא תתאכזב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי לך על הפיונר...שמעתי שההד יוניט של הרוקפורד הן ממש לא אמינות למרות האיכות שהן צריכות לספק כך ש...במחיר סביר ואיכות מעולה זה רק פיונר.

• תוכן חדש...