Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה נא לא ליצור מהאופנוע מה שהוא לא

מה שהתכוונתי, שהוא יכול להצטרף וזה אף מבורך לחוג האופנוענים, רק שיעשה זאת בעוד כמה שנים כאשר יהיה לו יותר ניסיון על הכביש

אין צורך להפחיד אנשים מהשימוש באופנוע, אם רוכבים כמו שצריך ולא כמו בהמות ומתמגנים גם אם ניפול זה לא יהיה נורא ואיום.

לבחור שכתב על חבר שלו, אני כמעט בטוח שהוא שבר את הלסת כי הוא רכב עם קסדת חצי או קסדה לא רכוסה או קסדה סוג ז'

כל קסדה נורמאלית, צריכה לשמור על הלסת בזמן נפילה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

זה לא בהכרח נכון.

יכול להיווצר מצב שתיסע בכביש עירוני על 50 או 60 קמ"ש ומאחוריך תגיח איזו עונדה שנוסעת 80\90 - מספיק שהיא תחתוך אותך קצת יכול להיות שתמצא את עצמך מרוח על הכביש עם כמה עצמות טובות שנשברו בגוף, לא משנה עם איזה מיגון היית.

נכון, המיגון שומר עליך - ועושה הבדל ענק, אבל נפילה זאת נפילה ויש כאלו כ"כ חזקות עם אופנועים ששום מיגון שבעולם לא יוכל להציל אותך מהן.

אבל, זה עניין של מזל - יכול להיות שתרכב 20 שנה בלי להתהפך אבל תסיים את הקריירה בהתהפכות הראשונה כשאתה שוכב מת באיזו תעלה, ויכול להיות שתתהפך כמה התהפכויות קטנות וכל פעם תחזור לרכב.

כל אחד והמזל שלו - אתה רק יכול לדאוג לעצמך (לרכב בזהירות, ממוגן כמו שצריך) ולקוות שאיזה מאנייק לא יחליט באיזה יום לסיים לך את החיים בגלל שלא היה בא לו לנהוג כמו בן אדם - וזה ההבדל בין רכב לכלי דו גלגלי, אתה הרבה יותר חשוף ופגיע לטעויות של אחרים.

אני רכבתי במשך שנה (מגיל 16 עד 17) ואהבתי את זה מאוד.

התהפכתי פעמיים, שתיהן בשטח ולמזלי יצאתי רק עם שריטות.

אני מקווה שאחרי הצבא יהיה לי מספיק כסף להחזיק רכב ואופנוע בו זמנית ואז אקנה אופנוע נורמאלי.

זה כיף מאוד, אבל, לצד כל הכיף יש סכנה שגדולה בהרבה מנסיעה ברכב - וצריך להיות מודע לסיכון שאתה לוקח כשאתה מחליט לקנות אופנוע ולא רכב.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לבחור שכתב על חבר שלו, אני כמעט בטוח שהוא שבר את הלסת כי הוא רכב עם קסדת חצי או קסדה לא רכוסה או קסדה סוג ז'

ממש לא.

גם קסדה מלאה לא מגינה עלייך מפני כל אפשרות של פציעה, שהחמורה מביניהן - שבירת מפרקת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אתה חושב שכך המצב.

אני בכלל לא גר בירושלים ואני יכול לומר לך שאתה טועה.

אם אתה חושב ככה, מה טוב שחוג החברים שלך איכותי וכולכם ילדים טובים (וגם אני רוצה לחשוב עלי ככזה, ולא אני לא משתמש בסמים מכל סוג) - אבל צא קצת מחוץ לחוג החברים שלך לאיזורים אחרים בעיר, ומה לעשות שהמצב הנתון הוא שיש הרבה יותר נוער בסיכון וכאלו שנפלו בין הכיסאות מאשר "ילדים טובים".

אני מבטיח לך שהרבה יותר מאחד או שני אחוז מבני הנוער משתמשים בסמים - בכל עיר בארץ.

ואני לא יודע מה רץ לך בראש כשאתה שומע את המילה סמים, אבל זה לא רק מזרקים ונרקומנים - גם מי שמעשן ג'ויינט עם חשיש \ גראס משתמש בסמים, וזה הסוג שממנו יש המון, לא נרקומנים כפי שמצטייר לך בראש בוודאי.

אני רואה גם מה שקורה מחוץ "למעגל" שלי, אני לא גר בשכונות היוקרה של ירושלים, ואני רואה כמה לוקחים סמים, וכן ג'וינט בשבילי זה סם, והמספרים הם בין אחוז לשתיים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כשהתכוונתי בכל הארץ, התכוונתי לכל הארץ - ויש מספיק מחקרים שנעשו שיכולים לתמוך במה שאני אומר (וגם הנתונים בהם לא מדוייקים, כי לא ניתן לסקור את כל מי שצורך סמים מהסיבה הפשוטה שרוב רובם מסתירים זאת)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
בבקשה נא לא ליצור מהאופנוע מה שהוא לא

מה שהתכוונתי, שהוא יכול להצטרף וזה אף מבורך לחוג האופנוענים, רק שיעשה זאת בעוד כמה שנים כאשר יהיה לו יותר ניסיון על הכביש

אין צורך להפחיד אנשים מהשימוש באופנוע, אם רוכבים כמו שצריך ולא כמו בהמות ומתמגנים גם אם ניפול זה לא יהיה נורא ואיום.

הבחור רכב עם קסדה איכותית ,מלאה ,ולרוע מזלו כנראה המעקה או הכידון פגעו בלסת מלמטה ,יש מעט מאוד קסדות שמגנות מפגיעה כזו.

לחבר'ה שמדברים על הסמים .

מי שטוען שבירושלים 2 אחוז מהנוער משתשמש בסמים קלים ,או שהוא מת"א ,או שהוא עיוור ,או שהוא חי בבועה ,או שהוא משקר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
כשהתכוונתי בכל הארץ, התכוונתי לכל הארץ - ויש מספיק מחקרים שנעשו שיכולים לתמוך במה שאני אומר (וגם הנתונים בהם לא מדוייקים, כי לא ניתן לסקור את כל מי שצורך סמים מהסיבה הפשוטה שרוב רובם מסתירים זאת)

מחקרים מעניינים. כשהייתי בכיתה י' באו אלינו לביה"ס נציגים ממשרד החינוך וביקשו שנמלא דוח אנוננימי על ביה"ס.

היו שם שאלות האם ראית סכינים בבית הספר, או האם ראית שלוקחים סמים בבית הספר, או כל מיני שטויות כאלה... ותנחש מה, כולם כתבו שהם ראו סכינים , ושהם ראו סמים בביה"ס וכו'. גם כן במבחני פיז"ה שמראים שישראל במקום המיליון במבחני המתמטיקה- זה שטויות, כי אני יודע שחצי מהכיתה שלי בזמנו בכוונה כתבה שטויות. והחצי השני היה נאיבי כי המורים אמרו שהמבחן יכנס לתעודה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני ראיתי סכינים בבית הספר. וסמים אני רואה דיי הרבה.

אני לא משתמש, הכי קרוב מבחינתי היה לעשן נרגילה, בחיים לא הייתה לי סיגריה בפה וגם בחיים אל תהיה.

אבל - חברים שלי, רובם ככולם ילדים טובים שהתברגו לפרוייקטים איכותיים בצה"ל ומחזיקים תעודות בגרות שמעלות את הממוצע הארצי כן מרשים לעצמם לעשן ג'ויינטים\באנגים.

אני לא מתקרב לזה - והם יודעים שאני לא סובל את זה מצד שני אין לי מה לעשות כנגד זה כי אני יודע שהם חברה אחראים והם מבינים טוב מאד מה הם עושים - את דעתי הם יודעים.

ועכשיו תקח את הנערים האלה, מצפון רחובות במעמד סוציו-אקונומי ממוצע++, ותשווה אותם לנערים משכונת התקווה (סתם זרקתי), אתה חושב ששם זה לא קורה?

אני יכול להגיד בוודאות שבביה"ס שלי, שנחנש ממוצע לגמרי, כמו כל תיכון בארץ - לפחות 5-7 אחוז עישנו סמים ולפחות עוד 10 אחוז היו ליד כאלו שעישנו סמים (יש גם לא מעט כאלו שאוהבים גז צחוק, וידוע לי על חובב דבק אחד או שניים), מה אני מסיק מזה?

ושוב לא מדובר על נוער זבל ירוד, אלא על אנשים ממוצעים - אפילו צופים.

אז נא לא להיתמם סמים או כל מיני "תחליפים" אחרים מסתובבים בצורה מאד נגישה.

וסיגריות עוד יותר, ילדים בני 13 מעשנים בכיף.

אז - שלא יעבדו עליכם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אנשים. היית בסופשבוע בקיבוץ בצפון והגעתי למסקנה. נהגתי בחיי על סה"כ אימפרזה, בימר 5, VW TDI וRAV4. באפחד מהם לא נהנתי כמו רבע ממהנאה שקיבלתי מרכיבה על טוסטוס בקיבוץ. טוס טוס שנכבה כשלא לוחצים על הגז, שגם ככה בקושי נדלק עם הפדלים, שהקפיצים שלו כל כך רכים שזה הרגיש כמו המתקנים האלו בצורה של חיה או אופנוע עם קפיץ ענק בתחתית, שאין לו אור אחד שפועל, אין מד דלק, והספידומטר שבור וגם הבלם האחורי בקושי פועל[מה שיצר מצבים קצת מסוכנים]. אני הולך מחר לקבוע עוד שיעור אצל המורה נהיגה החדש, אבל אני לא חושב שיש מצב שאני ממש אהנה מהלימודים. עכשיו, מה דעתכם על העניין?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תוכן חדש...