Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום רב לכולם, שמי הוא קובי ואני חדש בפורום.

רציתי לשאול שאלות בקשר לפונטו ספייס שקניתי לפני כשבועיים מדגם ELX ידנית :

עשיתי לה טיפול 10,000 , ובטיפול המסננים שהוחלפו היו מסנן שמן ומסנן אויר- המוסכניק אמר לי שאין באוטו פילטר דלק, ורציתי לשאול אם זה אכן כך מפני שהמוסך שבו עשיתי את הטיפול הוא מוסך כללי ואולי לא מכיר את הרכב מספיק ?

- היתה לי גם בעיה של הטרמוסטט, החלפתי אותו, ומאז- לא נראה לי שזה קשור, אבל הנתון בלוח שעונים שמראה את צריכת הדלק לליטר השתגע- בהתחלה הוא היה מראה לי בין 14.8 ק"מ לליטר ל-16 ק"מ לליטר, ועכשיו הוא מראה לי 16.5 ק"מ לליטר עד 18+ ק"מ לליטר, מה יכול להיות שקרה פה ?

תודה

פורסם

נישמע לי תמוה,גש למוסך מורשה אשר יבדוק ויתן חוות דעת מקצועית לגבי עניין הפילטר דלק,אתה אוליי עוד תגלה שיש לך אחד כזה שרצוי להחליף[בעיקר מהסיבה שהרכב אצלייך פחות מחודש ואתה לא יודע בוודאות מתי הפילטר דלק הוחלף לאחרונה].

כך מאותה סיבה שציינתי טרם לכן,אני ממליץ לך להחליף שמן גיר ,נוזל בלמים,נוזל קירור.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שלום קובי.

1.את הפילטר דלק בפיאט אכן לא מחליפים. הוא נמצא אני חושב בתוך המכיל דלק.

2. בקשר לצרכת דלק שלך זה הגיוני והכל נורמאלי. פשוט אולי נסעת יותר מחוץ לעיר או שעמדת פחות בפקקים. זה משנה את צרכת הדלק .

בקשר לשמן גיר-לפי נתוני יצרן לא צריך להחליף בכלל-אני הייתי מחליף כי זה ניראה לי תמוהה לא להחליף שמן גיר.

ותחליף מים ברדיאטור למים של חברת פארפלו-וזה בגדר חובה.

בספייס עושים טיפול כל 20 אלף. פעם אחת גדול ופעם קטן. כדי לעשות במוסך מורשה.

כמה עלה לך הטיפול? ואיפה עשית?

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אין פילטר דלק בפונטו ספייס, הפילטר בנוי בתוך משאבת הדלק ולא ניתן להחליפו אלא את כל המשאבה. סע כך, המוסך צדק, הכל תקין.

פורסם
פיליפ מצאת כבר HGT?

תשתדל לחפש דגם אבארט

שחרון

בחיפושים, בשמחה הייתי הולך על אבארט אבל היא מעבר לתקציב.

אם תיראה משהו מעניין למכירה תודיע לי בבקשה.

פורסם

קודם כל, תודה רבה לכולם על העזרה !

הבנתי שהפילטר דלק בתוך מיכל הדלק,

- רציתי גם לשאול מה כולל טיפול גדול ?

- שקניתי את הרכב הוא היה עם נורה שרופה מאחור בצד ימין, והנורת התראה בלוח שעונים דולקת. עכשיו לאחר שהחלפתי את הנורה ונורה של 10W, ואין לי נורה שרופה אחרת ברכב, עדיין נורת ההתראה בלוח השעונים דולקת- מה יכולה להיות הבעיה ?

- והעניין עם צריכת הדלק בלוח שעונים, הוא מראה לי על 1 ל-19+, וזה לא נראה לי כי בהתחלה שקניתי את הרכב הוא היה מראה לי גג עד 16, ונסעתי באותם דרכים.

פורסם

נורת תקלת האורות נדלקת אם יש תקלה באחת מנורות אלו:

אור אחורי (10W), אור לוחית זהוי אחורית, אור חנייה קדמי (בפנס הראשי).

בדוק שכל הנורות דולקות ואם הכל תקין אז בדוק אם בפנס האחורי השני מותקנת נורת 10W.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

קודם כל, תודה רבה לכולם על העזרה !

הבנתי שהפילטר דלק בתוך מיכל הדלק,

- רציתי גם לשאול מה כולל טיפול גדול ?

- שקניתי את הרכב הוא היה עם נורה שרופה מאחור בצד ימין, והנורת התראה בלוח שעונים דולקת. עכשיו לאחר שהחלפתי את הנורה ונורה של 10W, ואין לי נורה שרופה אחרת ברכב, עדיין נורת ההתראה בלוח השעונים דולקת- מה יכולה להיות הבעיה ?

- והעניין עם צריכת הדלק בלוח שעונים, הוא מראה לי על 1 ל-19+, וזה לא נראה לי כי בהתחלה שקניתי את הרכב הוא היה מראה לי גג עד 16, ונסעתי באותם דרכים.

- רציתי גם לשאול כמה אמורה לעלות תושבת עליונה למנוע ? (זאת שמצד שמאל)

פורסם

- מישהו יודע כמה אמורה לעלות תושבת עליונה למנוע ? (זאת שמצד שמאל)

- יכול להיות שהנורת ביקורת דולקת בגלל שנורת ערפל אחת מאחור שרופה? וכמה ואט היא צריכה להיות ?

פורסם

כמדומני שבפונטו "ספייס", יש רק נורת ערפל אחת בצד שמאל ובצד ימין יש נורת רברס אחת.

אם כך זה לא הגורם לנורת הבקרה שנדלקת.

האם 2 נורות החנייה הקטנות דולקות בפנסים הראשיים ואם כן צריך לבדוק אם אחת מהן אינה שחורה ועומדת להשרף או שאחת מהן לא בהספק הנכון.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...