Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 3SIXTY.2

קיבלתי איתו קונטרולר שמתחבר עם כבל כמו טלפון עבה, כמו סאב קונטרול במגברים..

שאני מנמיך אותו הוא מוריד את כל העוצמה, ולא רק את הבאס, ככה זה או שיש בעיה?

תודה מראש

:wink:
פורסם

focalist, קראתי עכשיו באתר בחו"ל שזה דווקא כן שליטה לבאס במצב רגיל, ושליטת ווליום במצב AUX

The wired remote plugs into a "Comm Port" and uses a common RJ45-style connector. The remote serves two functions: In one mode it acts as a remote subwoofer level control and in the second mode, it becomes a volume control for the device that is connected to the AUX input. Clever, and cool.

המכשיר שלי דפוק? ההתקנה לא נכונה?

אבל לפי מה שכתוב רק במצב AUX הוא אמור לשלוט על ווליום, כרגע הוא לא מחובר בAUX..

עריכה: עזוב יצאתי דפוק.. שינתי בתוכנה בCOMM PORT לMASTER VOL במקום SW LAVEL...

חשבתי כבר שצריך ליסוע לאוטופרט להחליף ( :

תודה רבה.

פורסם

Comm Port (Communication Port) – Connect a Remote Volume-Sub accessory to this port to

control the master volume or subwoofer level.You can also switch between the main and auxiliary inputs

by pressing the knob on the remote. Connection is made with a RJ-45 cable and can be installed in a

variety of ways for easy control access.

אתה אמור לברור בין אם השלט שולט על כל הווליום , או רק על הסאב.

תחפש טוב, עוד לא יצא לי לעבור על כל הספר ,אבל אני משער שאם יש לך את המכשיר , אז יש לך את הספר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כאשר אתה מתחבר לתיכנות המכשיר אתה יכול לבחור מה הכפתור יעשה

ווליום כללי או שליטה על עוצמת הסאב

לחיצה על הכפתור מעבירה בין הכניסות הרגילות ובין AUX

פורסם

תודה לכם, כמו שאתם יכולים לראות בהודעה שלי למעלה, כבר הבנתי את הטעות שלי שבתוכנה שינתי למאסטר ווליום..

• תוכן חדש...