Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאיי רדאר... כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלות שלי הן: באילו מצבים מרתיע גלאי הרדאר, האם לפני מחמונות מהירות? ניידות? או בשניי המצבים?

מה הטווח המקסימלי של אחד במחיר עד 1000-1500 ש''ח

שמעתי שיש דבר כזה שנקרא משבש ראדר.. מזה, ואיך זה עובד

בתודה מראש.

פורסם

שלום חברים

לתת את הכתובת של האתר speedtraps זו לא חוכמה.

האתר משווק את ה-V1 ולמרות שזהו באמת גלאי מומלץ ע"י רבים, צריך לבדוק את הנושא לעומק כי יש כיום מתחרים שווים ואולי טובים יותר מה-V1.

גם אני מחפש גלאי לעצמי ואני מוכן להשקיע יותר מידידי פותח השירשור וגם אני מחפש המלצה אבל מושכלת מנסיון ומידע.

מחיפושים שונים ראיתי שהגלאים המומלצים הם שלושה, פחות או יותר:

1) Belronics STI Driver

2) Beltronics RX65 Pro

3) V1

האם למישהו כאן יש תשובה מנומקת לשאלה?

מאוד אודה לאחת כזו.

תודה רבה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

קוברה, ויסטלר, יונידן ודומיהם אינם מגלים כלום חוץ מהעובדה שמי שרכש אותם לא הכין שיעורי בית והעדיף להעלות בעשן כמה מאות ש"ח סתם כי אין לו שימוש בהם. הם לא מסוגלים לגלות את מצלמות המולטנובה הנייחות(ראו להלן) ואילו גילוי ממל"ז(לייזר) הינו בלתי רלוונטי כי ברגע שקיבלת צפצוף, לרוב גם נמדדה המהירות....(כאן צריך משבש לייזר וישנם כמה וכמה מצויינים בישראל). אין כיום משבש רדאר אפקטיבי למעט אחד שעלותו 1500 דולר(הסקורפיון) ושיעילותו נגד מכמונות המולטנובה לא הוכחה עדיין.

הגלאי מס' 1 בעולם מזה עשרים שנה הוא אכן הוולנטיין 1 האמריקאי שאין דומה לו ואין שני לו(הוכח במאות השוואות באינספור אתרים מקצועיים בעולם). חברת בֶּל טרוניקס הקנדית היא החברה השנייה באיכותה, אבל אחרי שנים רבות של שימוש בגלאים שלה(כולל דור אחרון) הוולנטיין מנצח בגדול בתחום אחד מרכזי שהוא החשוב לנהג בישראל: ההתמודדות עם מצלמות המולטנובה הנייחות שמשדרות תדר ka נמוך במיוחד. תדר זה לא נקלט כלל ע"י גלאיי ה"כְּלוּם" שהוזכרו בפתח התגובה שלי.

גילוי מצלמות המולטנובה ע"י הוולנטיין הוא בין 150-300 מטרים לפני המצלמה(תלוי בכמה פרמטרים) ואילו הבֶּל נותן בד"כ טווח קטן בחצי(אבל לפחות נותן). גלאיי ה"כְּלוּם"(ויסטלר, יונידן, קוברה וכו') לא מגלים את המצלמות הללו כלל(או שמצפצפים אחרי שעברת את המצלמה....).

עלות הבֶּל לא נמוכה בהרבה יחסית לוולנטיין כך שלטעמי עדיפה רכישת הוולנטיין.

בברכת יום טוב לכולם

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

דני

תודה רבה

אתה יכול אולי לשלוח לי לינקים להשוואות כאלו של גלאי רדאר שאתה נתקלת בהן בעבר?

אני מאוד אודה אם כן.

אתה יכול בה"פ או בפומבי כדי שכולם יהנו...

שוב תודה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אתר המכמונות הישראלי(האתר של גיא ברלס, המומחה מס' 1 בישראל בנושא ובעל טור עיתונאי).

להלן תוצאות השוואות שבוצעו. גם אם באתר נמכר הוולנטיין 1 , עדיין התוצאות חופפות לגמרי השוואות שנעשו מעבר לים :

http://www.speedtraps.co.il/pages/newhome.html

היכנסו לאתר הישראלי של יבואני וולנטיין 1. הם רכזו את המבחנים שנעשו לוולנטיין 1 מול כל הגלאים האחרים בירחונים המקצועיים הכי נחשבים בעולם (לרבות ירחון "אוטו" הישראלי):

http://www.valentine1.co.il/

במבחן ארוך ומפורטי שנעשה לוולנטיין 1 מול המתחרה היחיד בליגה שלו: ה- BEL STI נמדדה יכולתם בתנאים משתנים. הבֶּל יצא בעדיפות והוולנטיין מקום 2. חשוב לציין שתוצאות מבחן זה הפוכות לגמרי מכל המבחנים האחרים ויש מי שסקפטיים וזהירים בקבלת דברי הבוחן (Craig Peteson)שחשוד עפ"י מידעים שונים בהטיית התוצאות לטובת ה-BEL . כך או כך, מה שברור הוא שהתחרות היא רק בין השניים האלה(בליגה הגבוהה ביותר) :

http://www.radartest.com/article.asp?articleid=100542

פורסם

בכל מקרה אני תמיד מתפלא מהפרש עצום בין מחיר של ולנטיין בחול (450$ ואף פחות שזה יוצא 1,935 ש"ח) לבין מחירו כאן (4,500 ש"ח כולל מע"מ).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ניתן להשיגו ב 3000 ש"ח(אולי טיפה יותר) שלא דרך אתר SpeedTraps.

יקר אין ספק. נדמה לי שה Bel Sti לא הרבה יותר זול(אפריל טקליין היו בזמנו היבואנים הרשמיים).

לטעמי עדיף הוולנטיין, גם משום שלא היו אתו תקלות/קלקולים(לבֶּל היו כמה וכמה תקלות שהשביתו אותו, עפ"י דיווחים באתרי המכמונות למיניהם).

פורסם

דני

יש גם את הבל RX65 ש"ניצח" את הV1 במבחן מסוים.

ה"בלים" יוצאים טובים יותר בתדרי Ka (חשוב), ב-POP מוד שלהם, בקלות התפעול ועוד...וה-V1 ברגישות הלייזר שלו.

ה-STI יקר יותר מה-V1!!!

ההתלבטות קשה...

לסלי

פורסם

שים לב שאכן התייחסתי למבחן של Craig Peterson שבו ה STI יצא יותר טוב, אבל בהסתייגות המוכרת לכל מי שמצוי בעולם מכמונות המהירות, שהאיש חשוד בהיעדר אובייקטיביות. כך או כך....זה המבחן היחידי שבו אלה התוצאות ובכל שאר המבחנים(ראו בלינקים) התוצאות הפוכות לגמרי. מנסיוני ומנסיונם של רבים מחבריי (ניסיון בפועל ולא עפ"י פרסומים וכו')הוולנטיין טוב בהרבה בכל הקשור לרגישות בקליטת תדר KA הבעייתי כ"כ, מאובזר ב 2 אנטנות נפרדות(אין שום גלאי שמהונדס כך)סובל מאפס התרעות שווא והוא בנוי הרבה יותר טוב(סגסוגת מתכתית עמידה ולא פלסטיק...).

פורסם

רגע, אז בעצם אין שבש ראדר שבאמת עובד פרט לסקורפין שהוזכר? בבואי לרכוש קליאו ספורט (או לאון, מה שיצוץ ראשון) תהיי בעיה לשים גלאי רגיל בגלל כל אותן ההזהרות שהשמשות של הצרפתיות משבשות את פעולת הגלאי. מה ניתן לעשות?

אישית חשבתי על הבחור הזה:

http://www.autos-sound.net/shop/index.php?p=productMore&iProduct=341

מישהו מכיר, למישהו יש איתו ניסיון?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לרכוש V1...

דני, תודה על העזרה וכשאקבל אותו תהיה מוכן למתקפה של שאלות לגבי התפעול וכו'.

אני הזמנתי את הגלאי דרך האתר הרשמי בעלות של 415$ כולל משלוח פנימי בארה"ב.

אין לי מושג למה הוא עולה בארץ יותר מכפול, זה ממש מרגיז.

תודה

לסלי

פורסם

השאלה שלי על גלאי ראדר די נענתה.. חודש הבא אני כבר אשקול איזה לקנות ברצינות. תודה לכל מי שעזר

עכשיו מישהו יודע מזה משבש ראדר, ואם זה חוקי?:-D

• תוכן חדש...