Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב להוסיף, שגם דייהו (שברולט) קאלוס נבחנה ב EURO NCAP, והיא לדעתי זהה לאוויאו 5 דלתות.

היא קיבלה 3 כוכבים, עם 4 כריות אוויר.

לא ברור לי, למה יש הבדל כה גדול בין גירסת 4 ל 5 דלתות.

פורסם

דנו פה כל כך הרבה על רמת הבטיחות של יורונקאפ. אם זה המדד היחיד שאתם רוצים למדוד רכב, אין לי מה לומר יותר.

שלא תטעו, אני מחשיב מאוד את המבחנים של יורונקאפ בגדול. ראיתי גם את שאר המבחנים שנעשו על ידי מקורות אחרים והרכב קיבל 3 או 4 כוכבים. אין ספק שהיורונקאפ הוא הטופ. אבל די קשה לי להתייחס אליו כמדד סופי. ארחיב על זה את הדיון ביום אחר.

אם אני הולך לרכוש גטס או שברולט, אני בוחר באוויאו כי הנוחות חשובה לי. צורת הישיבה וחווית הנהיגה חשובות לי יותר. אני טוען שלמרות המבחנים, ההבדל ברמת הבטיחות לא משמעותית בכל זאת. האם תקבל את העובדה שארבעה כוכבים של רכב מרצדס שווה מידת ערך לארבעה כוכבים של גטס ? ברור שלא. יש לזה הרבה קרטיריונים....

פורסם

מי ישמע, נוחות של שברולט... להזכירך, זו עדיין דייהו. ורמת הבטיחות שלה מקבילה לשל מכוניות מלפני 10 שנים. אם זה מספיק טוב בשבילך - תפדל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חווית נהיגה באביאו?

דקה אחרי שעליתי על ההגה, ביצעתי פרסה במהירות סופר נמוכה ורביעיית ההנקוק האורגינלית כבר השמיעה טרונותיה על אחיזה דלה, הבנתי שאני את ה100 לא עובר בנסיעה הזאת.

נוחות הנסיעה במהירויות בינעירוניות חוקיות באמת לא רעה, אבל יש ניצני קופצנות טיפוסיים לרכב קטן.

חבל רק שההגה לא מתכוון גם לעומק, לא ממש מצאתי פוזה נוחה.

אהה ודבר אחרון, הברקסים, הרבה זמן לא נהגתי ברכב משנות ה2000 עם בלמים כאלה מחורבנים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יצא לי לנסוע בכולן, ולנהוג ב-2 הגרסאות השונות של הגטס,

ידנית ואוטומטית. בגדול? גטס.

האוואו מעט יותר נוחה (מתלים רכים יותר).

בגטס, המתלים מעצבנים וקשים, אבל תנוחת הישיבה טובה,

האוטו זריז ומהיר בכל תיבה, וצריכת הדלק סבירה באוטומטי

(לא מציאה אבל גם לא קטסטרופה כמו שנהנים לנפח בארץ) וטובה בידני.

הגטס טיפה יותר מרווחת, סביבת הנהג מתוכננת באופן מוצלח יותר.

הגה נטול תקשורת אבל מדויק.

אבל ההבדל הכי חשוב, כזה שמכריע מבחינתי את הכף

עוד לפני שמשקללים את מבחני הבטיחות: הבלמים.

הבלמים של האוואו גרועים, אלה של הגטס - מהטובים ביותר שיש, נקודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני ממליץ לא להתקרב לאוואו.

רכב יפייפה לטעמי אבל יש כמה בעיות שהורים ליופי החיצוני.

הבעיה המרכזית היא רמת הבטיחות, מתוך 5 כוכבים אפשריים האוואו זכתה רק ב 1.5 כוכבים.

בעיות נוספות הם האיבזור הדל, חוץ מרדיו דיסק אין שום דבר מיוחד ברכב.

אם אתה בוחר ביונדאי גטס אני ממליץ לך להיתקדם רק לגטס מעל שנת 2006 ולא להתקרב לגטס מתחת לשנתון הזה (רק אחרי מתיחת הפנים)

יחד עם מתיחת הפנים הגיעו גם מנועים חדשים וחסכונים יותר.

לא להיתקרב לגירסת הליסינג של הגטס בכל השנים (GLF) עקב בעייה חמורה של בטיחות:

רק כרית אויר אחת ואין ABS שזה פשוט בושה.

יחד עם שנת הדגם 2008 היונדאי גטס זכתה לכינוי העומד לצידה בשם ''FUN''.

היונדאי גטס FUN הוא מגיע עם 4 כריות אויר, מערכת בקרת יציבות, ABS ו- EBD.

בנוסף למערכת הבטיחות החדשה של הגטס, הגטס קיבלה גם איבזור קצת גדול יותר הכולל מושבים צבעוניים (שחור+ כחול\ שחור+אדום) וציפוי עור להגה ולידית ההילוכים בצבע הריפוד.

שלומי.

פורסם

עד עכשיו ראיתי 2 תאונות עם אוואו , בראשונה טנדר כמו שלי נכנס בה מאחורה במהירות לא גבוהה במיוחד , קצת יותר ממה שנוסעים בעיר.. התוצאה: הפנסים האחוריים באו לבקר את הנהג!!!

המקרה השני הוא שגלגל אחורי התנתק מהרכב תוך כדי נסיעה.. התוצאה: רכב הפוך ומעוך ( לא יודע מה קרה לנוסעים )

אני בלייזר לא היתי נוגע בה!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
כבר היה איזה פעם אם אני לא טועה שהתנתק תוף הברקס באוויאו ועף הגלגל האחורי.אז עוד אחד?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=180702&highlight=%D7%93%D7%99%D7%99%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%98

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...