Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות היא בין שתי המכוניות הללו .. בגרסא הידנית שלהם ברמת אבזור של מכוניות ליסינג ..

חבר אמר לי שכדאי אם ההבדל במחיר לא גבוה לקחת את הגרסא האוטומטית ..

ח'ברה מבקש חוות דעת קודם כל על המכוניות איזה עדיפה .. אני מסתייג טיפה מהגטס בגלל מעורבותה הרבה בתאונות דרכים ..

תודה רבה

יניב

פורסם

מהשברולט הייתי מתרחק כמו מאש- הבטיחות שלה נמוכה מאוד.

למה אתה מתמקד רק בדגמים האלא?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שתיהן ממש לא מציאה.

לאביאו רמת בטיחות נמוכה עד מחפירה (תלוי בדגם), גם הגטס בגיסאת הליסינג מגיעה עם כרית אויר אחת בלבד ללא ABS.

היונדאי גם ממש קופצנית בנסיעה ושתיהן נחשבות שתייניות יחסית למכוניות בגודל שלהן בחלק מהדגמים.

פורסם

לא יודע לגבי הבטיחות, אבל הנוחות בגטס על הפנים, נסעתי בה דרך ארוכה כ3 שעות ישבתי מקדימה והיה כל כך לא נוח אני מטר שמונים ולא היה לי מקום לרגלים, אי אפשר להזיז אחורה כי אני כבר מוחץ את ההוא מאחוריי, לא הצלחתי אפילו לפחות את התא כפפות ובהילוך החמישי המוט נוגע לי בברך, וגם מהצדדים היא צפופה, בקיצור נוחות נסיעה על הפנים.

:-) just smile
פורסם

מה שתיארת זה נוחות ישיבה, המושפעת באופן ישיר מהמרווח הפנימי (וגם מנוחות המושבים). נוחות נסיעה זה משהו אחר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש בחברה גם דייטסו סריון אבל המחיר שלה גבוה בהרבה מהמחיר של הגטס לא ?

עוד משהו הסריון רק משנתון 06 או שיש גם משנתון 05 ???

תודה

פורסם

מביין השתיים האלו הגטס עדיפה.

היא קיבלה צין טוב הרבה יותר במבחן ריסוק (אומנם עם איבזור בטיחות מלא), אבל ציונים אלו לוקחים בחשבון גם קשיחות תא הנוסעים, תנועת הדוושות וההגה לתוך תא הנוסעים בזמן תאונה ועוד דברים. כנראה שגטס עם כרית אוויר אחת עדיין בטיחוטית יותר מאוויאו.

הגטס נפוצה הרבה יותר, לדעתי נראית טוב יותר, ועם הגיר הידני הביצועים טובים וצריכת דלק סבירה.

גם אני מטר שמונים, נהגתי לא מעט על גטס (גם על הקודמת וגם על החדשה), אין שום בעייה עם מרווח רגליים במושב הקידמי, המושב עצמו אכן קשה ולא נוח.

אם יש לך כוונה להסיע אנשים מבוגרים במושב האחורי -המכוניות האלו לא בשבילך.

לדעתי אין כמעט גטס ידניות בליסינג - רק מהשכרה ופרטיות בודדות.

לגבי דייהטסו סיריון - היא נמכרה משנת 1999. ב 2006 הופיע הדגם הנוכחי, כלומר 2005 זה הדגם הישן.

פורסם

בעיקרון אני חושב שנוצר "חור" שלפי דעתי קיים סריון בחברות הליסינג אבל נגיד היה להם את שנתונים 99-2001 ומ2006 ומעלה..

פורסם

אני דווקא חושב שהאוויאו עדיפה על הגטס. היא נוחה מאד. נוסעת שקט. ומרווחת יותר מהגטס.

הנקודה היא שרמת האבזור הוא מהליסינג, לכן אני לא בטוח מה נכלל ומה לא. צריך לבדוק אם זה שתי כריות אויר או ארבעה כריות אויר. בכל מקרה, שתיהן עדיפות על כרית אויר אחת של גטס.

ובכלל - היא גם נראית טוב יותר לדעתי.

בקשר לבטיחות - כל כך הרבה נטחן כאן. הבטיחות היא לא מרצדס אבל באותה קטגוריה של האוויאו, לא אוכל לומר שהבטיחות שלה הכי גרועה. בעצם, אני אפילו לא בטוח מה רמת הבטיחות של גטס, אבל בטוח שלא טובה יותר.

פורסם

אתה לא בטוח, אבל יש גוף אחד (EURO NCAP) שכן בטוח.

יונדאי גסט (מודל 2004) קיבלה 4 כוכבים ( עם 6 כריות אוויר )

שברולט אוויאו (מודל 2006) בגירסת 4 דלתות קיבלה כוכב וחצי (גם עם 6 כריות אוויר)

פורסם

בתור אחד שחרש שבועיים

על גטס ידנית ואטומטית [שבוע שבוע]

אני חייב לספר שכשלקחתי את האוטומטית הרכב שתה לי בערך 1 ל 9 [אני לוחץ]

אבל על הרגילה הרכב כמעט ולא שתה ומה גם שהביצועים שלו הפתיעו אותי לטובה

מה שהפתיע אותי לרעה הייתה אחיזת הכביש שלו והנוחות המחפירה [אחרי שלושים דקות של נסיעה לא יכולתי לשבת יותר]

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...