Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלולית על גבי כביש מאובק בחודש ספטמבר יכולה ליצור החלקה גם ב-12 קמ"ש.

זה מצב דומה ל"גשם ראשון", זה תקין לגמרי, ואין שום הבדל בין אוטו לאוטו.

אם האוטו מחליק בשלולית בחודש פברואר, אז יש בעיה,

כי בפברואר הכבישים בדרך כלל כבר נקיים מכל הג'יפה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהנחה שכל המערכות האלקורוניות ברכב שלך תקינות, אין לך מה לדאוג, כאשר הצמיג יבש ובא במגע עם שכבה דקה של מים בקטע קצר, הצמיג יאבד אחיזה בגלל שים הקיצוניים בין כביש רטוב לצמיג יבש. וכאן אמורה לבוא לעזרתך מערכת בקרת אחיזה שאמורה לזהות אובדן אחיזה בצמיג\סרן ולחלק את הכוח אחרת.

נשמע הגיוני. אבל הבחורצ'יק ציין שבסופר לאנסר של האימא זה מעולם לא קרה.

GS300.

פורסם
תמיד, אבל תמיד שהכביש רטוב, הרכב מאבד שליטה , ואני צריך להלחם בו ולהחזיר אותו למקומו.

זה קורה בדרך כלל בפניות.

קודם כל, רכב לא מאבד שליטה - הנהג מאבד שליטה.

בדיקה ראשונה - אוויר בצמיגים.

לא עוזר - התאם את המהירות לתנאים. עם ESP אתה יכול גם לבלום בסיבוב (במהירות הזו)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה קורה בכל מצב? או רק כאשר הרכב עמוס או ריק? יכול להיות שאלו השפעות שלא ניתנות לתיקון בשום דרך קונבנציונלית, ז"א השפעות פיזיקליות. כל רכב בנוי בצורה אחרת. אני לא מכיר, ולא רוצה להכיר אף צרפתיה (רכב, רכב...:-P) אבל יכול להיות שאפילו זה המצב.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אוקי, תודה רבה על העזרה, אך עדין אין תשובה חד משמעית.

הצמיגים שלי חדשים, יש לי אוויר בלחץ 31.

הצמיגים הם של חברת SPORTIVA או משהו כזה, שהותקנו מלפני חצי שנה, ולפני חודשיים החלפנו את 2 הקדמיים עקב פאנצ'ר.

ואביחי, הטענה שלך היא הנכונה, אני נכנס לכיכר, נכנס לסיבוב בלי שום בעיה, והבעיה מתחילה שאני מגיע לחלק הרטוב ואז יש איבוד שליטה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

גם בפתח תקוה יש כיכר שתמיד אבל תמיד בשעות הלילה משקים שם את הכביש במקום את הדשא.

צריך לעשות את הכיכרות על 15 קמ"ש ולהשתדל לא לתת גז במאסות.

AKA

:twisted: הכיכר הגדולה:twisted:

גן השעשועים של הילדים עם הצרפתיות.

ולפותח השרשור,

עם האוטו הרך שלי (206 XS) אפשר לנהוג במהירות סבירה בגשם (בכיכר)

עם ראלי של חבר זאת ממש סכנת נפשות.

כנראה שזה האוטו וזה נורמאלי.

אבל תכלס, כל השרשור הזה הוא טיזינג

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

לא מכיר את מותג הצמיג, ובגלל זה אני מניח שהוא די גרוע. בלי קשר - מה שנאמר לך כאן הוא נכון. במעבר מיידי בימי הקיץ החמים מכביש יבש לרטוב, מורגש איבוד אחיזה משמעותי. זה קורה בכל רכב, על אחת כמה וכמה עם צמיגים גרועים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כנראה שמדובר בצמיגים סינים באיכות ירודה, נסה להחליף עם חבר או מישהו ולראות מה המצב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ואביחי, הטענה שלך היא הנכונה, אני נכנס לכיכר, נכנס לסיבוב בלי שום בעיה, והבעיה מתחילה שאני מגיע לחלק הרטוב ואז יש איבוד שליטה.

תאט קלות לפני הכניסה לחלק הרטוב.

אביחי

פורסם

צמיגים גרועים ידידי.

אם הרכב שלי החליק עם גודייר חדשים מסדרה ירוקה, אז עם הספורטיבה הגרועים המצב צפוי להיות אף יותר גרוע.

רק אל תציינו זאת ליד משתמש בשם BRUZUM שחושב שהוא קנה צמיגי על....

בצע חיפוש על SPORTIVA בפורום כדי למצוא שרשור בו פורט קצת יותר על צמיגים אלו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה שנתתם מחמאות לצמיג שלי.

כפי שהבנתי ממכם, הבעיה היא בכביש עצמו עקב הרטיבות באמצע הקיץ.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
תודה רבה שנתתם מחמאות לצמיג שלי.

כפי שהבנתי ממכם, הבעיה היא בכביש עצמו עקב הרטיבות באמצע הקיץ.

ניב

הבנת לא נכון.

קודם כל, זה שהמכונית מאבדת אחיזה במעבר ממשטח אוחז לכזה שפחות זו לא בעיה - זה נורמלי.

זה שיש לך צמיגים מאיכות ירודה (כנראה) מגביר את האפקט.

חוצמיזה, אני חושב שטוב תעשה אם תפסיק לייחס לעצמים דוממים איכויות אנושיות. בהתחלה האוטו מאבד לך שליטה ועכשיו הצמיג הוא "חבר" שאתה דואג לשמו הטוב. אלא מוצרים שקונים בכסף, לא יישויות עצמאיות עם רצון ורגשות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה שאני שמתי לב, אין בעיה

הכותרת שלך נכונה חלקית

לדוגמא: "למה האוטו מחליק שהכביש רטוב? - בעיה די מוזרה"

שים לב לאדום, שים לב טוב.

ג'ימיניב!

פורסם
לה מערכת ABS ובקרת אחיזה ASR.

מערכת ASR אינה מערכת בקרת יציבות ולכן אין לצפות שהיא תתקן את כיוון הרכב בזמן החלקה.

ASR זוהי מערכת בקרת משיכה והיא פעילה בעיקר בזמן האצה חזקה מדי (בכביש חלק או רטוב בעיקר ברכב כמו שלך) תוך כדי "ריסון" דוושת הגז על מנת למנוע איבוד אחיזה.

• תוכן חדש...