Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק אל תציינו זאת ליד משתמש בשם BRUZUM שחושב שהוא קנה צמיגי על....

בצע חיפוש על SPORTIVA בפורום כדי למצוא שרשור בו פורט קצת יותר על צמיגים אלו.

אייל, מה שרכשתי (SPORTIVA Z55) מיוצר במפעל של CONTINENTAL בגרמניה ומקביל לצמיג CONTINENTAL

SPORT CONTACT 3, כאשר שער הדגמים מיוצרים בכל רחבי אירופה ע''י CONTINENTAL,גם בפולין, רומניה, פורטוגל וכד'. המידות הרציניות "17 "16 מיצריות במפעל קונטיננטל בגרמניה ובצרפת.

אתה מוזמן להמשיך ולהציג את חוסר הידע ונסיון שלך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צריך שאני אסביר לך שוב איך עובדים יחסי הגומלין בין חברות הצמיגים הגדולות לבין החברות בנות שנרכשות רק כדי להגדיל נתח שוק, ולא משקיעים בהן מבחינה טכנולוגית?

כבר הוכח בשרשור אחר שאין קשר בין הצמיג הזה לשום צמיג אחר בקו המוצרים של קונטי, אז בוא לא ניכנס לזה שוב.

בכל מקרה, במחיר שקנית אותם (שפירטת בהודעה פרטית) היית יכול לקנות את הדבר האמיתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האם קנדה זה צמיגים טובים?

כי הם מורכיבים מקדימה (שנת 2006)והאחורים יוקאומה (שנת 2004) עם קצת סדקים ונראים יבשים.

אני אולי יחליף את הצמיגים ,בגלל שהיתה תאונת החלקת לקראת סיבוב "ח" ,שבגללה התנגשתי ברכב חונה, ולי כימעט היה שילדה.

אני חושב שזה קרה בגלל שהכביש היה רטוב(גשם ראשון) והבטיחות של הרכב לא כזאת טובה(מרצדס שנת 1983).

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אתה צריך שאני אסביר לך שוב איך עובדים יחסי הגומלין בין חברות הצמיגים הגדולות לבין החברות בנות שנרכשות רק כדי להגדיל נתח שוק, ולא משקיעים בהן מבחינה טכנולוגית?

אתה כנראה צריך הסבר נוסף:

זאת לא חברת בת, זו הזמנה של צמיגים מ-CONTINENTAL ע''י שני מפיצי צמיגים אירופאים גדולים שרצו ברנד פרטי משלהם המודפס על הצמיגים, במקום קונטיננטל. מדובר על אותם חומרי גלם, אותו פס היצור ואותם מפעלים של קונטיננטל. ביררתי זאת לפני יומיים מול קונטיננטל בפורטוגל.

בכל מקרה, במחיר שקנית אותם (שפירטת בהודעה פרטית) היית יכול לקנות את הדבר האמיתי.

אתה מקשקש

פורסם

קנדה מצטיינים בעיקר בצמיגים זולים יחסית לאופנועים. (בעיקר צמיגים לאופנועי שטח)

בכל מה שקשור למכוניות - לא הייתי נוגע.

ברוזום : זה לא שהצמיג נראה כמו קונטי ורק מוטבע עליו שם אחר. מדובר במשהו אחר לגמרי, ולמען האמת לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום קשר בין שתי החברות, אולי תוכל לעזור לי.

מקווה שאתה לא תקנה בעתיד שברולט אופטרה בגלל שזה מיוצר בארה"ב.... :) (כי זה לא)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סדרה Z , מה שמורכב אצלי זה "205/55/16

קוד מהירות W עד 270 קמ''ש

RIM PROTECTION

מיוצר ע''י קונטיננטל במפעל הגרמני

תסתכלו על כל הסדרה, כולם בעלי אינדקס מהירות V או W , אין אפילו אחד יותר נמוך מזה, ורובם עם מגן ג'אנט FR.

עכשיו תגידו לי איזה מפעל סיני מסוגל לייצר צמיגים איכותיים כאלה? :lol:

זאת טכנולוגיית יצור ברמה גבוהה ביותר.

70040506.jpg

55316139.jpg

פורסם

הויכוח מיותר ולא מכובד.

גם אם מדובר בצמיגים מעולים שכל הבעיה שלהם היא יחסי ציבור ,חשיפה ודיעות קדומות, לא הייתי משקיע בהם את הסכום כי הם בכלל לא יותר זולים משאר המתחרים המוכרים והטובים.

בוא נסכם על כך שתראה לנו לינק לאתר שמכבד את עצמו שבו מוזכר המותג הזה ובכלל בחן אותו או השווה אותו למותגים מוכרים אחרים. (אתה יודע מה? תראה לנו לינק לאתר כלשהו בתור בתחלה)

יש גם צמיגים סיניים שמתפרקים אחרי 1000 ק"מ שמוטבע עליהם דירוג מהירות W.... מכונת ההטבעה של הכיתוב על גבי הצמיג יודעת להטביע את כל האותיות, לא צריך טכנולוגיה מתקדמת בשביל זה. אם תתקעש גם יטביעו WWF :)

(אגב, ביום שמזדה 3 1.6 אוטומט תגיע למהירות של דירוג W , אז הייתי מחשיב זאת כשיקול ברכישת צמיג)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בוא נסכם על כך שתראה לנו לינק לאתר שמכבד את עצמו שבו מוזכר המותג הזה ובכלל בחן אותו או השווה אותו למותגים מוכרים אחרים. (אתה יודע מה? תראה לנו לינק לאתר כלשהו בתור בתחלה)

אתר גרמני, למשל

http://www.sportiva-reifen.de/

יש גם צמיגים סיניים שמתפרקים אחרי 1000 ק"מ שמוטבע עליהם דירוג מהירות W.... מכונת ההטבעה של הכיתוב על גבי הצמיג יודעת להטביע את כל האותיות, לא צריך טכנולוגיה מתקדמת בשביל זה. אם תתקעש גם יטביעו WWF :)

לא רלוונטי לדיון בכלל. מה שאתה אומר לא שווה התייחסות, כך אפשר להתווכח על כל דבר. דבר לענין, לא השארות אישיות שלך שלא מבוססות אפילו על חרא של זבוב מת.

(אגב, ביום שמזדה 3 1.6 אוטומט תגיע למהירות של דירוג W , אז הייתי מחשיב זאת כשיקול ברכישת צמיג)

מה הקשר? לא מדובר בכלל על מהירות בא יסע הרכב. למה, אתה תגיע למהירות 270 קמ''ש?

אינדקס המהירות מרא על רמה של צמיג ויכולת שלו לעמוד בעומסים והתחממות. כמה שהדירוג מהירות יהיה גבוהה יותר כך טמפרטורה של הצמיג תוכל להיות גבוהה יותר מצמיג רגיל. כבר כתבתי שב BMW מומלץ ע''י היצרן להרכיב רק צמיגים בעלי אינקס מהירות גבוהה (מעל V) ולא כביכול בגלל מהירויות מטורפות בהם יסע הרכב, אלא בגלל מבנה יותר עמיד של צמיגים האלה לאומת צמיגים בעלי אינקס מהירות רגיל (H ומטה). אם אינני טועה ההוראות הן -ONLY HIGH RATIO SPEED TIRES

פורסם
זה אתר הבית של ספורטיבה עצמה .... :)

התכוונתי לאתרים מקצועיים שעוסקים בהשוואת צמיגים וכתיבת ביקורות עליהם.

כן הבנתי, לא מצאתי כאלה גם לפני שרכשתי אותם. כנראה יש סיבה שיווקית, כמו שציינתי כבר התג הזה הוא הזמנה מיוחדת עבור מפיצים פרטיים.... הם קוראים לזה PRIVATE LABEL :|. וחוץ מזה הצמיג הזה לא משווק בארה''ב, אלא אירופאי בלבד. אז לא נכנס לפרטים וויכוח לגבי משהו שלא אני ולא אתה מבינים עד הסוף.

ועוד כמה דברים קטנים: אני מנהל צי רכבים קטן של החברה והתנסתי עם ספורטיבה גם על רכבים אחרים. למשל לא מזמן הרכבנו רביעייה של ספורטיבה Z65 על מאזדה 6 במידה 195/65/15 ואין שום טענות, הרכב מתנהג מצוין (לפני זה היו מורכבים גוד ייר). חוץ מזה אנחנו הרכבנו כאלה גם על פורד קונקט (מחוזקים) והם גם מחזיקים יפה מאוד, הרבה יותר טוב מ-FULDA, למשל. הרכבנו גם על יונדאי אקסנט במידה "13, אבל פה אין מה הרבה להתייחס, סך הכל צמיג פשוט וכנראה אין לו הרבה מה להציע, מה גם שהוא תוצרת פולין.

פורסם

BURZUM, השתכנעתי, אני מעיף תיכף ומיד את הזבל הזה שנקרא גודייר F1 וקונה צמיגי "ספורטיבה"... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

היום עשינו טסט דרייב של ספורטיבה על כבישים רטובים עם הרכב הזה

70883526.jpg

70883527.jpg

מורכבים צמיגים צרפתיים SPORTIVA Z45 225/45/17 91W

צמיג איכותי חבל על הזמן, מתנהג על רטוב ועל יבש סוף הדרך. אלה שמורכבים על הרכב עברו כבר כ-15.000 ק''מ

70883646.jpg

70883647.jpg

ומי שטוען שהם "סיניים באיכות ירודה" פשוט אין לו מושג על מה הוא מדבר. סתם בולשיט ולא דיבור לענין!

צמיג שמיוצר במפעל קונטיננטל בצרפת.

70883534.jpg

70883533.jpg

70883648.jpg

פורסם

היה לי מקרה דומה מאד באיביזה שלי...בגשם הראשון של השנה האוטו פשוט טייל על כביש ישר שלא לדבר על פניות.

הבעיה הייתה נעוצה בצמיגים הישנים והגרועים שלי...אחרי שהחלפתי את הרבעיה לצמיגי ספורט של ננקנג השינוי דראסטי גם ביבש וגם ברטוב!

עם כל הגשמים עד עכשיו לא הייתה החלקה אחת,בלימה מעולה גם ברטוב וגם ביבש כשאני לוקח פניות קצת טיותר מהר הרכב מחליק קלות אך כל הזמן אתה מרגיש בשליטה.

לפי דעתי תחליף צמיגים ומהר!

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

• תוכן חדש...