Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נואש| רכב עד 20k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, אני יודע שנפתחו עשרות תרדים כאלה אבל כמה שקראתי לא מצאתי תשובות שנראו לי טוב לעיין.

אוקיי אז ככה אני מחפש אוטו כבר חודשיים לפחות וכל פעם יש פאק אחר באוטו ואני יורד מהקנייה, אז אולי אתם תסדרו לי את הראש.

הדרישות לרכב:

1.מעל שנת 93

2. מעל מנוע 1400

3.אוטומאט

4.ח"ח ה"כ נ"מ(רצוי)

5.אוטו זריז יחסית בלי צריכת דלק בשמיים(1 ל10 זה סביר בעייני)

6. רכב יפה, אני לא מסוגל שהרכב לא יפה

או קיי הנה רכבים שלא אהבתי וראיתי הרבה שממליצים פה: שרייד, 205, פליסיה, סוויפט וכל הצורות שהתחת שלהן בגודל מינימאלי, אני לא מדבר על 306 5 דלתות אותה אני דווקא אוהב.

אהבתי את ההונדה סיויק אבל בשנתון הזה קשה למצוא רכב בתקציב.

הרבה דרישות אני יודע, קיבלתי הרבה הערות על זה אבל אני פדנט בנוגע לרכב.

תודה רבה לכם, מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אם אתה פדאנט אז אולי הדרך הטובה ביותר תהיה לקנות אוטו ב10K ולשים עליו עוד 10K.

בכל רכב משומש, ובטח ובטח ברכב בן 15 שנה במדינת ישראל יהיו כמה פאקים, אפילו באלה של יד ראשונה מזקן רוסי.

אם אתה מעוניין ראיתי בק. חיים לאנסר אוטומטית 92 למכירה אם יצא אני אביא לך את המספר מחר.

פורסם

הכי חשוב לא למהר בקנייה מי שממהר נדפק!

לפי הדרישות שלך אני ממליץ לך על הונדה סיוויק 92-95 בתקציב שלך אם תחפש טוב תוכל לקנות גם שנת 93 למרות שהמחירון הוא 23 בערך אפשר להוריד לא לכל רכב מגיע מחיר מחירון,ההיתי בעלים של שניי הונדות ידנית ואוטומטית האוטומטית היתה שנת 93 ex הכל חשמלי+בקרת שיוט המחירון לפניי חצי שנה היה 23וחצי מכרתי ב21 הרכב יצא פיקס בבדיקה חוץ מצלחות ברקס אני והקונה ההינו בהלם הרכב שמכרתי היה ממש נקי! הקונה ספר לי את ה21 הוא ממש מיהר לסגור,אבל זה כמובן לא אומר שכל הונדה תצא נקייה בבדיקה.

זה רק כדיי להמחיש לך את המציאות...בגדול אני ממש ממליץ על הרכב הזה מכמה סיבות:אמינות,מנוע חזק יחסית,עיצוב יפה,שוק חזק ,ביום הראשון שפירסמתי למכירה התקשרו אוליי 10 אנשים ,אין בעיה של חלפים והם לא כאלה יקרים, אומרים שהמושבים לא נוחים בהונדה..יכול להיות..אבל אני לא הרגשתי..אני רק נהנתי מהאוטו הזה ואני שוקל לקנות שוב הונדה להזכירך אני בעלים של 29 רכבים לשעבר..עם ה20 שלך אני מוצא הונדה בלי בעיה.(זוהי רק דעתי האישית ראה זאת בתור המלצה בלבד)

פורסם

אני נמצא בדיוק במצב שלך, מחפש בנרות רכב בתקציב כזה ולא מוצא!

כבר הפסדתי כמעט 1000ש"ח על בדיקות וכמה עסקות שרציתי לסגור התבטלו ברגע האחרון

שגם הם היו עם רכבים לא במצב הכי הכי..

מתי כבר יהיה לי רכב נורמאלי לא יודע

פורסם
הכי חשוב לא למהר בקנייה מי שממהר נדפק!

לפי הדרישות שלך אני ממליץ לך על הונדה סיוויק 92-95 בתקציב שלך אם תחפש טוב תוכל לקנות גם שנת 93 למרות שהמחירון הוא 23 בערך אפשר להוריד לא לכל רכב מגיע מחיר מחירון,ההיתי בעלים של שניי הונדות ידנית ואוטומטית האוטומטית היתה שנת 93 ex הכל חשמלי+בקרת שיוט המחירון לפניי חצי שנה היה 23וחצי מכרתי ב21 הרכב יצא פיקס בבדיקה חוץ מצלחות ברקס אני והקונה ההינו בהלם הרכב שמכרתי היה ממש נקי! הקונה ספר לי את ה21 הוא ממש מיהר לסגור,אבל זה כמובן לא אומר שכל הונדה תצא נקייה בבדיקה.

זה רק כדיי להמחיש לך את המציאות...בגדול אני ממש ממליץ על הרכב הזה מכמה סיבות:אמינות,מנוע חזק יחסית,עיצוב יפה,שוק חזק ,ביום הראשון שפירסמתי למכירה התקשרו אוליי 10 אנשים ,אין בעיה של חלפים והם לא כאלה יקרים, אומרים שהמושבים לא נוחים בהונדה..יכול להיות..אבל אני לא הרגשתי..אני רק נהנתי מהאוטו הזה ואני שוקל לקנות שוב הונדה להזכירך אני בעלים של 29 רכבים לשעבר..עם ה20 שלך אני מוצא הונדה בלי בעיה.(זוהי רק דעתי האישית ראה זאת בתור המלצה בלבד)

אתה צודק, הן בזה שאתה אומר לא למהר והן בקשר להונדה

ההונדה היא הפייבוריטית שלי אבל נראה מה יהיה אני מחכה לאיזה משהו שיקפוץ לךי לעיין.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

שמע , יש לך אפשרות לקנות מיצובישי לנסר שזה אוטו טוב רק לא מהדגמים הישנים. אני מדבר איתך על 94+

או טיוטה קורולה 95+

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם
שמע , יש לך אפשרות לקנות מיצובישי לנסר שזה אוטו טוב רק לא מהדגמים הישנים. אני מדבר איתך על 94+

או טיוטה קורולה 95+

אתה מתכוון לסופר לנסר הבחור מעוניין באוטומט והגיר האוטומט בסופר לנסר זוועתי

אם כבר סופר לנסר אז רק ידני.

פורסם

דבר ראשון אני מאזור המרכז אז קריות לא נמצא כאופציה וגם הלנסר והסופר לנסר גרועות עם הגיר שלהן

אני מכיר מישהו שכל 80000 קילומטר צריך להחליף גיר.

ראיתי מודעה על רנו מגאן שנת 96 יד רביעית עבר 220000 קילומטר,דגם חמש דלתות רוצה 16k.

מה אתם אומרים שווה?

פורסם

אם הגיר אוטומטי ולא שופץ אי פעם תתרחק כמו מאש כי ל16K שתשתלם יצטרפו עוד 6500-7000 על שיפוץ,שיגיע אי שם בשרשור חדש שתפתח "רנו מגאן הלך הגיר- הצילו .... CRY....."

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מישהו?

מה אתם אומרים על מגאן חמש דלתות שנת 96 עם 220k?

פורסם

למה אתה חושב שמגאן היא לא בשבילי?

לדעתי היא ממש מאובזרת ויפה, נוחה ומרוווחת.

הבעיה היחידה שאני פוחד ממנה היא הגיר האוטומאטי של הרנו.

פורסם
אהלן חבר'ה, אני יודע שנפתחו עשרות תרדים כאלה אבל כמה שקראתי לא מצאתי תשובות שנראו לי טוב לעיין.

אוקיי אז ככה אני מחפש אוטו כבר חודשיים לפחות וכל פעם יש פאק אחר באוטו ואני יורד מהקנייה, אז אולי אתם תסדרו לי את הראש.

הדרישות לרכב:

1.מעל שנת 93

2. מעל מנוע 1400

3.אוטומאט

4.ח"ח ה"כ נ"מ(רצוי)

5.אוטו זריז יחסית בלי צריכת דלק בשמיים(1 ל10 זה סביר בעייני)

6. רכב יפה, אני לא מסוגל שהרכב לא יפה

או קיי הנה רכבים שלא אהבתי וראיתי הרבה שממליצים פה: שרייד, 205, פליסיה, סוויפט וכל הצורות שהתחת שלהן בגודל מינימאלי, אני לא מדבר על 306 5 דלתות אותה אני דווקא אוהב.

אהבתי את ההונדה סיויק אבל בשנתון הזה קשה למצוא רכב בתקציב.

הרבה דרישות אני יודע, קיבלתי הרבה הערות על זה אבל אני פדנט בנוגע לרכב.

תודה רבה לכם, מיקי.

קורולה1993-1994 יענה על צרכיך,אמין זריז,חסכוני,חזק, יפה.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

• תוכן חדש...