Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת הבדיקות היותר מאכזבות שעשיתי אי פעם... שום דבר לא היה בסדר.. :?

ה-205 לא מטופלות במוסך מזה זמן רב... והיום אני הולך שוב לריב בטלפון עם המוסכניק כדי שלא ימשוך לי את זה עוד הרבה זמן...

1. קברוברטור סתום ולא מכוון, יש את כל התסמינים... סירחון של דלק, צריכת דלק מוגברת, לוקח קצת יותר זמן לחמם בבוקר (ולא, זה לא בגלל מזג האויר הקריר יותר).. בקיצור לא טוב ודורש טיפול....

2. הקלאץ'... אתמול הגעתי למקום שדורש עליה למדרכה עם שתי גלגלים, הרכב היה עמוס, ניסיתי לתפס והיא קצת סירבה.. חשוב לציין שנסעתי הרבה אתמול... הריח של קלאץ' שרוף עלה באויר והתבאסתי. פעם ראשונה ריח הקלאץ' הורג בפברואר כאשר חיממתי אותו ממש בעליה לירושלים, שהיה בה פקק... אח"כ הכל היה בסדר, אני כבר לא ממש זוכר, אולי קרה שהריח רק עוד פעם אחת, ואולי לא... אתמול הרגשתי שוב.. בינתיים הכל רגיל, ואני אבדוק את מצבו... אולי צריך לעשות משהו עם הכבל?

3. בלמים - הרפידות משמיעות קול לא טוב, כנראה שנשחקו... מה שמעורר ספקות זה שאולי יש אוויר עם נוזל הבלמים... שמתי לב היום כשנכנסתי לרכב, שבהתחלה כשלחצתי על הברקס הוא ירד בהתחלה בקלות ואח"כ קשה יותר, אבל אחרי שמפמפתי כמה שניות ממש הרגשתי כאילו זה משאבה, והוא נהיה קשיח ולינארי כמו שצריך... מישהו יכול להסביר?

4. כיוון פרונט... לא יזיק.

5. היא אכלה מים... לפני שלושה שבועות כשפתחתי את מכסה המנוע משום מה הפקק של פתח מילוי המים לא היה במקומו... אני לא מבין איך השתחרר ועבר את כל ההברגות???

מילאתי מים, החזרתי אותו למקומו, עברו שלושה שבועות - המים ירדו מתחת למינימום... בעצם, בכלל לא היו מים בבקבוק... מילאתי, בדקתי אם תיהיה נזילה... אין.

מחזיק בדיוק על המקסימום, אחרי הנסיעה גם הכל תקין, אין סימנים מתחת לרכב...

6. פלאגים - להחליף פלאגים דחוווווף.

7. שמן... כבר לא מילאתי שמן המוווון זמן... הדיקה תמיד הייתה מעולה... אבל לא הפעם - ממש ממש על המינימום... מילאתי, נסעתי, נראה בסדר, בקתי מתחת לרכב... יש שם שמן בתחתית.. הוא לא נוטף, אין כתמים על הריצפה, אבל שוב - יש כתם, ועם מעבירים עליו נייר רואים בבירור שמן עליו.. נחכה כמה שעות שתתקרר והשמן יירד, ואז אני אבדוק מה קורה עם המדיד, עם שלוליות וכו'...

8. שמן גיר... להחליף.

9. חשמל - הכל תוקן תוך כדי הבידקה, דרש שוב פעם פירוק של הדש-בורד... בעיית השפירצרים עדיין לא פתורה... נערכו מדידות בידית הבקרה, לא העלו שום דבר בינתיים...

כן, דרוש טיפול דחוף, והוא יעשה... אני רק לא מבין מה הולך שם, האם הקרבורטור ובעיות המים והשמן קשורים? מה הולך שם עם הבלמים - הכי חשוב. והכבל קלאץ'.. מותחים אותו? משחררים אותו? מחליפים קלאץ'?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

חח, טיפול דחווווווווף :roll:

דרך אגב זה גם לי קרה:

שמתי לב היום כשנכנסתי לרכב, שבהתחלה כשלחצתי על הברקס הוא ירד בהתחלה בקלות ואח"כ קשה יותר, אבל אחרי שמפמפתי כמה שניות ממש הרגשתי כאילו זה משאבה, והוא נהיה קשיח ולינארי כמו שצריך... מישהו יכול להסביר?

גם לי ב205, מה זה?!?

פורסם
חח, טיפול דחווווווווף :roll:

דרך אגב זה גם לי קרה:

שמתי לב היום כשנכנסתי לרכב, שבהתחלה כשלחצתי על הברקס הוא ירד בהתחלה בקלות ואח"כ קשה יותר, אבל אחרי שמפמפתי כמה שניות ממש הרגשתי כאילו זה משאבה, והוא נהיה קשיח ולינארי כמו שצריך... מישהו יכול להסביר?

גם לי ב205, מה זה?!?

משאבת בלם(בוסטר)בסוף חייה.

Rikshanoam-R

פורסם

משאבת בלם(בוסטר)בסוף חייה.

אתה בטוח? כי יש קטע כזה שכשמכבים את המנוע (והבוסטר לא עובד), ולוחצים על הברקס זה קורה - זה כמו למלא במשאבה משהו עד שהוא מלא - אחרי 2-3 לחיצות אי אפשר כבר ללחוץ על הדוושה. האם זה מה שקורה? זה נורמלי כשמכבים את האוטו... אני לא יודע מה זה אומר כשהאוטו דולק אבל בכל מקרה כמו שתיראתי זו לא בעיה

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

אתה צוחק??? נו ברור שזה נוזל קירור :!:

באשר למשאבת הבלמים, לא נראה לי.. בכל אופן אני מקווה שאתה טועה... בכל אופן כשבחנתי את התופעה גיליתי שזה קורה רק מפמפום מהיר, כלומר כנראה שהנוזל מגיע לבלמים, חוזר, והוא לא מפסיק לחזור, אז בגלל זה יש תחושה כאילו משהו התמלא שם...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...