Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה סופרה MK3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל טוב ויפה אבל לא מצדיק מחיר של 70-100 אלף שקל!

אולי להציע קצת יותר כמו שמציעים מעל למחירון, אבל שוב בכמה אלפים בודדים.

צריך להכניס דברים לפרופורציה, אגב הרכב כבר נחשב לרכב מיושן לא?

הוא משנות השמונים המאוחרות, אולי אפילו תחילת תשעים.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככל שהזמן עובר המחיר יעלה.

ומה מצדיק בדיוק לשלם על קוראדו G60 או VR6 60K ומעלה?! :roll:

זהו המצב הנסחר בשוק.

אז פה יש לך סופרה, שנכון שהיא לא הדגם שעשה לה את השם (זה היה ה-MK4), אבל היא לא הדגם הפשוט,

היא הדגם המוגדש ועם נתונים מופלאים וכנראה שאפילו אתה ואני יכולים לספור את כמות המכוניות האלה שנמצאות בארץ על יד אחת.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
לא הגזמת.. 70-100 אלף? לרכב שנת 90?

מוגזם יותר מדי לדעתי, בהתחשב שבחו"ל הוא נסחר סביב 5 אלף דולר למצב מצויין.

לא מזמן הוצע רכב די דומה, גם בצורה גם בשנה וגם בנתונים מתוצרת ניסן, אבל במצב הרבה פחות טוב, זכור לי משהו בסביבות ה 60K

מה דעתך על M3 גם משנות ה 80, במעל 100K ? מה זה יותר טוב מסופרה מוגדשת ? (לדעתי ממש לא..)

בכילל בימרים מאותם שנים (לא M או משהו לא קונבנציונאלי) כשהם במצב טוב ניסחרות במחירים החל מ 40 וכמובן נושקים ל 70 , אז על זה לשלם כזה סכום ועל סופרה לא ?

אין טעם שאני ירשום את כל הדוגמאות כי כבר ציינו גם לגבי קוראדו והיד עוד נטויה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מודע למחירים הלא הגיוניים האלה לטעמי.

זה שתמיד יהיו את אלו שכן מוכנים למחירים האלה זה לא אומר שזה בסדר.

מה שאני מנסה להגיד זה שאני לא תומך בגישה הזאת שכל אחד זורק איזה מחיר שבא לו, לא משנה אם הרכב נפוץ או נדיר.

אבל זה כבר וויכוח אחר, אז בוא לא נכנס לזה :)

פורסם
יש MK2 בארץ. היא לא סופרה טהורה אלא נקראת "טויוטה סליקה סופרה 2800I" (איזה שם ארוך).

מנוע 2800 שש טורי אטמוספרי, גיר אוטומטי, דש בורד מגעיל שאפילו של סובארו ליאונה DL יותר מפואר בהרבה.

וכל האוטו מרוח מבפניה בשאריות במבה/ביסלי/מגנום ש 3 הילדים החוליגנים של בעל האוטו מרחו בשכבה עבה ויסודית :x.

היה לא מזמן דין ודברים בקשר לרכישה, ירדתי מהעניין ציק צק כי אין מה לקנות באוטו הזה מעבר לרשיונות.

לצערי הרב, זאת התמונה היחידה שנשארה בטעות על המחשב לאחר שמחקתי את היתר לאחר שהחלטתי לא לרכוש.

הרכב הנ"ל חונה קבוע בתחנת דלק ביוקנעם,אם אני לא טועה שייך לבעל הפנצ'ריה.

באם משהו יהיה מעוניין בתמונות נוספות של הרכב אני אעלה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

עוד דוגמה לדיון - סילביות.

מחירון של 35 ~ 40 ונמכרות הרבה הרבה מעל, לפעמים אפילו כפול ואף יותר מכך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

*BUMP*

עוד דוגמה לדיון - סילביות.

מחירון של 35 ~ 40 ונמכרות הרבה הרבה מעל, לפעמים אפילו כפול ואף יותר מכך.

מה?! סילביות? יש סילביות בארץ? מדובר בS13?, נכון? אני לא טועה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ראיתי את הסופרה הלבנה בטבריה לפני כמהשנים, אם זיכרוני לא בוגד בי היא שנת 89, באמת ירד ממנה אדם מבוגר.

הרכב נירה די טוב גם מבפנים וגם מבחוץ.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...