Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה-106 gti!

ae01
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי gti במצב נדיר לדעתי:יד ראשונה,74000 ק"מ,כחולה ללא תאונות-מבחורה מבוגרת.

הבעייה שבעלה דורש 6 אלף מעל המחירון.(שנת 97).

מה אתם אומרים-כמה שווה לתת לו,בהנחה שהבדיקה תהיה בסדר.

הרכב עם טסט לשנה,ואחרי טיפול 10000

פורסם

ה-GTI הזאת כבר מוכרת בפורום...

אני לא זוכר מה נאמר שהמצב שלה כרגע, אבל אם הוא טוב באמת, אז אולי שווה לך. הרכב מאוד מיוחד.

דרך אגב - שים לב שטעית במיקום ההודעה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקשר לשאלה ה106 GTI אוטו די נדיר בייחוד במצב טוב ושמור

קילומטרז' נמוך יחסית ויד נמוכה מאנשים מבוגרים יכול להיות אחלה מציאה

אני הייתי לוקח את הרכב לבדיקה רוב הסיכויים שימצאו משהו שתוכל להוריד את המוכר לכיוון

המחירון (בכל זאת צרפתייה ספורטיבית בת 7) אם לא ימצאו כלום לפחות תדע ששילמת על

רכב נקי נקי

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אני מת לקנות את האוטו-אבל לא רוצה להוסיף סכום מוגזם מעל המחירון,שבעתיד אני עלול להתקשות לדרוש אותו מהקונה הבא.

חשבתי על 4 אלף מעל המחירון-סביר?

פורסם
אני מת לקנות את האוטו-אבל לא רוצה להוסיף סכום מוגזם מעל המחירון,שבעתיד אני עלול להתקשות לדרוש אותו מהקונה הבא.

חשבתי על 4 אלף מעל המחירון-סביר?

בהנחה שהאוטו ייצא נקי בבדיקה 4 מעל זה מחיר ריאלי ביותר. לך על זה.

פורסם

לפי מה שרשמת אני מניח שעוד לא ראית את אוטו..בכל מקרה כמה דברים:

1.ריתוכים בגג עקב נזילה בסאנרוף

2.קילופי ודהייה של הצבע בגג

3.מכה בכנף השמאלית האחורית

4.מכה בדלת תא המטען

5.אני הלכתי לראות את האוטו יום אחרי שהוא פירסם את המודעה....הרכב מבפנים היה זוועתי...200 בדלי סיגריות במאפרה..ליכלוכים וכדומה היו זרוקים בכל הרכב..מה שמראה על הזנחה מצד בעלי הרכב

6.המון פגיעות צבע בצדדי הרכב

7.ארבעת הצמיגים לא תואמים

8.דלת נהג שמאלית לא תקינה

וכל זה רק מהסתכלות ראשונית על האוטו....

106GTI-גם יפה וגם אופה

פורסם

4.מכה בדלת תא המטען

5.אני הלכתי לראות את האוטו יום אחרי שהוא פירסם את המודעה....הרכב מבפנים היה זוועתי...200 בדלי סיגריות במאפרה..ליכלוכים וכדומה היו זרוקים בכל הרכב..מה שמראה על הזנחה מצד בעלי הרכב

אני אישית לא הייתי פוסל רכב על בעיות "קוסמטיות" אבל יכול להיות שזה מראה על הזנחה כלשהי של בעל הרכב (בעיקר הקטע עם הצמיגים ובדלי הסיגריות וכו')

לשלם על 4 מעל על רכב שהוא במצב לא מזהיר שיצריך עוד טיפולים זה לא דבר נכון לעשות.

אפילו שזה 106GTI :roll:

בכל מקר, אם הרכב נראה לך... קח אותו לבדיקה ולפני הקניה תעלה כאן את הרשמים!

:-)

פורסם

ראית את האוטו בתל אביב? בחור בשם שמוליק?

אתה מציע לרדת לחלוטין מהאוטו? כי אם הבעייה היא רק במראה-אז אני מתכוון להשקיע בתיקוני צבע וכאלה.

אשמח לשמוע את תשובתך

פורסם

4.מכה בדלת תא המטען

קוסמטיקה.

למיטב זיכרוני - היו שם שני זוגות צמיגים שונים על כל סרן (זוג אחד היה במצב רע, אבל זה לא סוף העולם...).

בכל אופן המצב המכני של הרכב צפוי להיות טוב (טיפולים במורשה - לפי מיטב זיכרוני הוחלף שם קלאץ' וסינכרון להילוך 2 לא מזמן).

אם השאסי והמיכלולים המכניים יוצאים טוב בבדיקה שווה לשלם מעל ( לא יותר מ4 מעל בכל אופן!! ) ולו בגלל שמדובר ב106S16, יד ראשונה, מאישה מבוגרת ועם נסועה נמוכה (הרבה כאלה לא נשארו :roll: ).

פורסם

חומר למחשבה:

מאפרה אפשר לרוקן (רצוי במוסך מורשה), צמיגים אפשר להחליף.

תעשה את השיקולים שלך. בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אל תתביישו לשלם מעל המחירון. "לצאת פראיירים".

יש מכוניות, ששוה לשלם עליהם מעל. גם יותר מ 4 מעל 8)

פורסם

הי, נסעתי עם ידיד שלי לפני חודש וחצי כבר לראות את האוטו הזה וממש התרשמנו ממנו לרעה

(האוטו היה מלא דפיקות וחלודה בגג ומטונף בפנים, צמיגים שחוקים ונראה כי עבר התעללות)

הבחור שמוכר את האוטו אומר כי אישתו נהגה באוטו אך למעשה ראיתי אותו נוהג באוטו מספר פעמים לפני זה ואחרי זה- לא שבטוח שזה פחות טוב...

בכל אופן, הייתי מנסה להוריד אותו עוד מכיוון שהוא מנסה למכור את האוטו מעל לחודשיים כפי הנראה...

בהצלחה

תמי

פורסם

אני ראיתי את הרכב בעיניים שלי אצל שמוליק בבית, בקיצור האיש הזה נשמע לי חרטטן.

לפני חודש רציתי ללכת איתו לבדיקה, אכן הרכב צריך פחחות הוחלף סינכרו להילוך 2, עבר טיפול גדול ממה שהבנתי ויש בעיה באחד החיישנים של ABS באחד הגלגלים (בעיה שלא טופלה ומי יודע מה הנזק) וכל זה המוסכניק אמר לי בטלפון.

שמוליק לפני חודש רצה 10 מעל המחירון וכשרציתי ללכת לבדיקה הוא אמר שהוא איש טרוד אין לו זמן ושאני אלך עם המוסכניק שלו לבדיקה! מעורר חשד אבל סביר, כשרציתי ללכת לבדיקה בראשון (אצל עמית) המוסכניק התעצבן ואמר שאינו מוכן לסגור את המוסך יום שלם כדי ללכת איתי לבדיקה ושהוא מוכן שנעשה את זה ליד המוסך שלו.

בקיצור נראה לי קומבינה שהמוסכניק מנסה להרוויח פה עמלה מהמכירה, ושמוליק יצא בנאדם לא רציני בכלל והרכב מריח לא טוב ממש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איך אפשר לרכוש כזה רכב ייחודי ולא לשמור עליו ולא להעניק לו את הטיפול המסור שמגיע לו :?::idea::?::idea:

למה אנשים כאלה קונים רכב כזה אם זו הדרך בה הם שומרים עליו , ולמנוע מחבר'ה כמונו את התענוג הטמון בלהחזיק מציאה שכזו ???

לא מבין את האנשים האלה :x:x:x:x

אם זה המצב , אז כמה כבר כאלה נשארו שהן במצב ראוי וקיבלו את המסירות הראויה להן ?

עידו , שעדיין לא מבין !!!

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

• תוכן חדש...