Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן סקסו 2000 או פזו 98?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדשה פה, מבינה מעט מאוד במכוניות, רוצה לקנות את הרכב הראשון שלי. אני מחפשת משהו חסכוני, כמובן, ולא הרבה יותר מזה.

התקציב הוא 15k וראיתי שאפשר לקנות סקסו שנת 2000-1. שווה להשקיע? או שאולי כדאי לי להסתכל על דברים אחרים?

וגם- אמרו לי לא להתקרב לפזו.. מישהו יודע להסביר למה?

פורסם

נתחיל מזה שמי שאמר לך לא להתקרב לפגו וזרק לך את זה סתם ככה ללא ביסוס אז,כדאי שלא תתקרבי אליו בהמשך.

נמשיך בכך שבסכום שלך אמנם את יכולה לרכוש סקסו 2000 אבל עם מנוע בנפח 1.1 ליטר-לתשומת ליבך.

ונסיים שפג'ו 106 דור 2 לא ממש תיכנס לך ב15 אלפיות ,ואם כן אז ככל הניראה זאת אחת לא במצב מדוגם ומזהיר!

את מוזמנת לערוך חיפוש בנושא הפגו והסקסו כי יש מלא מידע בארכיון אודות צמד האחיות הצרפתיות הללו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ולדעתך, בסכום הזה, עדיף לי להשקיע בצרפתית שנת 2000 או ביפאנית שנת 94-5 [מקסימום]? מה יהיה לי יותר אמין ויותר חסכוני?

פורסם
ולדעתך, בסכום הזה, עדיף לי להשקיע בצרפתית שנת 2000 או ביפאנית שנת 94-5 [מקסימום]? מה יהיה לי יותר אמין ויותר חסכוני?

בתור סטודנט שהייתה בראשותו 106 שנת 98 וכרגע סקסו 97 ספורטיבית אוכל להגיד שהרכב יחסית אמין אבל לכל הרכבים האלו יש מדי פעם איזה יציאה - לא קריטית אבל דורש ביקור מדי פעם במוסך (אני מכליל את התיקונים במסגרת טיפולים כמובן)

אף פעם לא קרה שנתקעתי עם הרכב באמצע הכביש.

אני הייתי הולך על הסקסו 2000 בכל מקרה כי הרכב יותר רענן ויותר כיפי (חשוב ללכת על מנועי 1400). למרות שאולי טיפה למתוח את התקציב וללכת על טויוטה סטארלט 96 (בחירה יותר הגיונית אבל אני לא הייתי הולך על זה).

בכל מקרה אם יש לך שאלות ספציפיות את מוזמנת לשאול. גם ברכב יפני בן 14-15 יהיו לך תקלות. חשוב לא לשכוח את זה.

הכל תלוי במידת האהבה של הבעלים הקודמים.

בסקסוים חשוב לבדוק גם את מערכת המיזוג ולאחריו החימום. תיקונים של המערכות האלו הם יחסית יקרות. בסביבות 1000 -2000 ש"ח ולכן יש לוודא שהן תקינות. כמו כן הדברים הרגילים כמו שלדה וכו'

לקחת את הרכב לבדיקה במכון שאת בוחרת, אם את רוצה המלצה - תגידי מאיזה איזור את והחברים כאן יעזרו לך.

בהצלחה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...