Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פנדה ( ליסינג ) שנת 2007 מנוע 1300 , הבחנתי היום שהטורים עולים ויורדים (בין 400 ל 23K סל"ד ) בעת עמידה,(כלומר האוטו מונע והגיר על ניוטרל ) ואם אני מכבה את המזגן הטורים מתאזנים וחוזרים ל 750 , אם אני מדליק מחדש את המזגן, הסל"ד עוד פעם ישתגע והרכב יכבה. בעת נסיעה כמובן אי אפשר להבחין בבעיה.

עכשיו אני לא אחראי על התיקונים, אני פשוט מחזיר את הרכב לחברה והם מתקנים, אבל אני מאוד אוהב לדעת ממה זה נובע , האם זה קשור למזגן, לגיר, או למנוע ? או לכל חלק אחר ברכב ואך אפשר לתקן דבר כזה !

תודה מראש .

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

Everybody makes mistakes, that’s why they put erasers on pencils!!

פורסם

תתחיל בלעבוד על המספרים שלך. גם מנועי פורמולה 1 לא מגיעים ל23K סל"ד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תתחיל בלעבוד על המספרים שלך. גם מנועי פורמולה 1 לא מגיעים ל23K סל"ד

סליחה, טעות שלי, 2.3K ולא 23K , אני ממש מתנצל, מקווה שתקבלו את ההתנצלות שלי כי אם לא אני אתאבד .:evil:

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

Everybody makes mistakes, that’s why they put erasers on pencils!!

פורסם

מכיוון שהרכב באחריות יצרן לדעתי,(בכל זאת 2007,SHOCK) הייתי נותן ליבואן לשבור את הראש,לאתר את התקלה ולפתור אותה לשביעות רצון הלקוח,במקרה זה אתה.

יכולות להיות מס' בעיות אך חבל על משחק הניחושים,פנה למוסך מורשה הקרוב למקום מגוריך שיטפלו כמו שצריך בתקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה יכול להיות הרבה דברים,חיישן/נים שמזייפים או לא תקינים,בעיית וואקום,מנוע צעדים(איך ברכב מדגם 2007 זה יכול לקרות?!),מחשב הרכב ועוד 1001 סיבות.

• תוכן חדש...