Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים ש-DRM ב-VISTA וכל קונספט ה-"Trusted Computing" (בפוטנציה) יפגע בסוף בכולם. גם במשתמשים לגיטימיים וגם בפיראטיים. לא מסכים שאם הכל ילך לפי התוכניות בעוד שנתיים\שלוש כל משתמשי המחשב (לא משנה באיזה מערכת הפעלה, זה שאתה עם XP לא יהיה אותך "לחסין" יותר...) לא ירגישו את האגרוף המתוכנן מצד החברות.

פורסם

ויסטה זה אחלה ווינדוס,עד לפני כמה חודשים השתמשתי בו ולא היו שום בעיות.

יש לציין שלא היו שום וירוסים ושום נעליים.

אני עובד גם עם ווינדוס ללא שימוש בשום תוכנת הגנה מבלבד הפיירוול של הווינדוס ואין שום בעיות.

בכל מקרה,למי שיש מחשב חזק שיסחוב ויסטה אז אין סיבה לא להחליף.במיוחד עכשיו כשרוב התוכנות משחררות עידכונים/מפותחות בשביל ויסטה.

פורסם
מסכים ש-DRM ב-VISTA וכל קונספט ה-"Trusted Computing" (בפוטנציה) יפגע בסוף בכולם.

אני סומך על האינטלקט העולמי של הקראקרים החביבים שלנו.

אני זוכר שאמרו שמערכת ההגנה על ויסטה חסינה לפיראטיות, גם זה נפרץ. אין דבר שלא יצליחו לפרוץ לטובתנו (:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

קשה מאוד לקבוע עכשיו שהטנולוגיה עדיין לא בשלה אבל הזמן יעשה את שלו. בכל אופן צריך לזכור שחלק מהטכנולגיה תותמע כשבב בחלק מהתקני המחשב העתידיים (לוח, צורב וכו').

אני מאמין שאם יהיה פתרון תוכנתי כלשהי (EMULATOR) או מעקף הוא יהיה מורכב יותר ממה שאתה משאר.

אני בכל אופן עדיין לא שולל כלום 8)

פורסם

כשיהייה לויסטה שנה וחצי-שנתיים אני אשקול מעבר.כמו שעשיתי עם כל ווינדוס מאז ומעולם.

אני דיי מרוצה מהXP עד עכשיו, וחוק מס' 1 בעולם המחשבים:

"אם זה עובד, אל תיגע!!!"

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז - זו לא גישה בשוק טכנולוגי , במיוחד לא אם אתה מתעסק בזה ואתה צריך להתפתח וללמוד.

רומר - הענין פשוט,

בXP כל ציור שולחן העבודה והחלונות והזזות נופל ישירות על המעבד ,בויסטה עם אארו - הכל הולך לכרטיס מסך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא מתעסק בזה ולא נעליים.

משתמש ביתי ממוצע(למעשה ממוצע מינוס, כל ילד ערס היום מבין קצת יותר ממני במחשבים).

גם לXP לא התקרבתי במשך יותר משנה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היית יכול להשאר בווינדוס 3.11 הוא עבד מעולה, תבין שבעולם שהטכנולוגיה כל הזמן רצה קדימה שום תוכנה לא תהייה מושלמת בטח מערכת הפעלה כל כך מסובכת כמו ווינדוס.

כדי להיות בקדמת הטכנולוגיה צריך להקריב מידה של סבלנות לתקלות שיכולות לקרות לא כל באג זה סוף העולם.

אני חיי טוב מאוד עם ויסטה היא זהה לXP מבחינתי רק עם כל מיני דברים קטנים שיותר טובים ומספר דברים מעצבנים.

בסופו של דבר תצטרך להתקדם כי לתקוע את הראש באדמה זה לא הפתרון.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

טוב שלא עשית אותו מינימום בן האיימיש.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
היית יכול להשאר בווינדוס 3.11 הוא עבד מעולה, תבין שבעולם שהטכנולוגיה כל הזמן רצה קדימה שום תוכנה לא תהייה מושלמת בטח מערכת הפעלה כל כך מסובכת כמו ווינדוס.

כדי להיות בקדמת הטכנולוגיה צריך להקריב מידה של סבלנות לתקלות שיכולות לקרות לא כל באג זה סוף העולם.

אני חיי טוב מאוד עם ויסטה היא זהה לXP מבחינתי רק עם כל מיני דברים קטנים שיותר טובים ומספר דברים מעצבנים.

מממ... לא כל כך מדויק.

זה מלכוד: XP היא מערכת הפעלה סבירה ואף טובה, ומייקרוסופט היו חייבים ליצור משהו חדש ומספיק שונה

כדי שמישהו בכלל ישקול להחליף את מה שעובד. קיים תמיד מאזן שברירי בין תמיכה לאחור, compatibility,

לבין הכנסה של דברים חדשים למערכת (הדורשת מהמתכנתים ליצור שוב את התוכניות מאפס).

בוויסטה עשו כל מיני דברים חדשניים בתחום הגרפיקה (כולל כל הרעות החולות של "הגנת זכויות":evil:

הפוגעת במשתמשים תמימים) אבל דפקו את כל השאר.

לקנות משהו כי הוא חדש יותר, ולא כי הוא טוב יותר, זאת נטייה מאוד בסיסית של המין האנושי,

ומייקרוסופט מתבססת בעיקר על זה. סימפטום בולט של חברה בגסיסה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בהמשך לדבריו של ארנון,

בחברה שלי יש ויסטה BUSINESS חוקי עם מספר רשיונות גדול (יותר ממספר המחשבים בחברה),

ולמרות זאת דווקא אצלי היתה בעיה עם האקטיבציה.

מאז שהחלה הבעיה, המחשב היה דופק לעצמו ריסטים כל כמה דקות מה שגרם לי לאבד כמה מסמכים חשובים שעבדתי עליהם, והייתי צריך לבנות אותם מאפס ! כמות הריסטים היתה כה גדולה עד כדי כך שחשבתי שהחומרה שלי דפוקה (הגדלתי באותו שבוע את הזכרון במחשב)

בסופו של דבר כשנפתרה בעיית האקטיבציה אחרי שבועיים בהם לא יכולתי בכלל לעבוד עם המחשב, פתאום המחשב התחיל לעבוד הרבה יותר מהר, ומאז ועד היום לא בוצע ריסט אחד (מעל חודש)

מה שאומר שמיקרוסופט מנסים להרוס למי שהתקין לא חוקי או לחילופין למי שקנה חוקי ושמערכת האקטיבציה המחורבנת של מיקרוספט לא זיהתה אותו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני חזרתי ל-DOS 3.3 מקורי ששווק עם מחשבי פאקרד בל והכול עובד מצויין !!.

התקנתי גם נורטון יוטיליטיס+גיליון אלקטרוני לוטוס נוטס.

היו ימים...

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...