Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה לא ממקומי, אבל סתם כך לידע הכללי שלי, לא בתור בעל אינטרס או משהו,

מאז שהוסיפו את מוטורי, אתם גולשים בו?

אני אישית נכנסתי אליו אולי פעם אחת, לא יודע הפורום נראה לי הרבה יותר מועיל ומעניין.

אני לא נכנס אליו מאותה סיבה שכבר הפסקתי לקרוא את אוטו והגה, זה נראה לי נדוש וחוזר על עצמו.

כל פעם שקראתי מבחן או סיפור כבר ידעתי את התוצאה, אז אולי מוטורי שונה, אבל אני אישית כבר פיתחתי סלידה אנטי מגזינים מוטוריים (רובם).

מה איתכם? גולשים קבוע במוטורי או שזה סתם עוד משהו שמפריע לכם בין פורום ייעוץ ברכישת רכב לבין קנייה ומכירה?

** אם השאלה שלי לא במקום, אז אני מצטער, לדעתי לא עברתי פה על אף חוק***

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון לא עברת על החוק, אבל עברת על קוד נימוס אלמנטרי, זהו אתר שנבנה, לפסול אותו על הסף, מאד לא מנומס, מה גם שיש אנשים שטורחים ומתאמצים, אם לך זה לא מתאים סחטיין, אבל מה מטרתך? אתה מנסה לגייס פה תמיכה נגד?

אירית

פורסם

אני נכנס, אבל התכנים שמעניינים אותי הם כאלו שכבר נתקלתי בהם בפורום. (המאמר של דניאל על מוסכים מורשים ולא מורשים לדוגמא, המאמר של סרוניס על הגה מתקשר). בגדול כרגע הפורום נותן לי יותר מידע על מה שמעניין אותי.

פורסם

ונכון שאנחנו אוהדים? ונותנים הזדמנות?

CF, פורום מוטורי נכון להיום, הכי משמעותי, הכי מצליח, האם יש לכם ספיקות לגבי האתר שלו?

ליל מנוחה

אירית

פורסם

אנחנו בהחלט נשמח לשמוע ביקורת בונה.

ברור שפורום שכותבים בו מאות חברים מעדכן את תכניו ללא הפסקה, להבדיל מאתר שמעודכן על ידי צוות מצומצם הרבה יותר.

לעומת זאת, באתר תוכל למצוא כתבות, מאמרים ומבחני דרכים שלא תמצא בפורומים.

אנחנו רק בתחילת הדרך.

פורסם

המגזין עוד חדש ויש לו לאן להתפתח.

אם יוסיפו לו מדריכי רכב חדש כמו במוטוקאר ונטקאר שמציג נתונים טכניים ותמונות של יצרנים ודגמים זה יהיה מצויין.

כמו כן, אם יהיו כתבות על רכבים חדשים בישראל ובסופו של דבר יהיה ארכיון גדול של כתבות כמו פה

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2758,00.html

אז צפוי למגזין הזה גדולות.

לדעתי, בתור התחלה, צריך להוסיף לשם את כל (טוב, אי אפשר למצוא הכל כנראה, כמה שאפשר...) המאמרים המצויינים שקבורים פה בפורום בתוך ארכיון מסויים כדי שלא יעלמו לדפי ההיסטוריה.

בתור דוגמא, מאמרים ופרוייקט בנייה (דובי והאלפא סוד) כמו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=978799&postcount=1

ו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=55719

ו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143957

והרשימה נמשכת...

אם האתר יצבור פופולריות רבה מאוד בסופו של דבר הוא יקבל חסויות/פרסומות ואז בעלי המאמרים גם יקבלו "תמלוגים" :wink:

שיהיה המון בהצלחה למגזין החדש :-D

פורסם

אני מאמין בפוטנציאל של האתר כאינטרפייס חיצוני של הפורום.

במילים פשוטות: אם חלק מהידע שנצבר בפורום יהיה מוצג באתר באופן נגיש

לקהל הרחב, אז יהיו פחות מטומטמים שיקנו יפנומטיות "אמינות" ו"עם שוק".

ברוח השרשור הזה ובהשראת "Carsurvey" ו-"Avtomarket", אני מקווה

שנגיע יום אחד לבסיס נתונים של שוק הרכב בארץ, בו אפשר לבחור את הרכב

לפי מחיר, סוג או נתונים טכניים ולקבל את כל חוות הדעת הרלוונטיות מהפורום.

במצב כזה כולם ירוויחו. מצד אחד, זה יעודד צרכנות חכמה יותר. מצד שני, זה

יחסוך הרבה כאב ראש למשתמשי הפורום שצריכים כל פעם לענות על אותן השאלות

(רכב מומלץ ב-X אלף ש"ח).

וגם, אהבתי את הרעיון של הבלוגים. כאן ההבדל האמיתי בין מגזין רכב ל"מוטורי".

פורסם

זה נכון שהפורום נותן הרבה מידע וכמעט את כל המידע שצריך, אבל לטעמי עשו טוב המנהלים (או מי שזה לא יהיה) שהקימו את "מוטורי" - כי יש שם עוד דברים שהם אקסטרא לפורום, כלומר באים בנוסף למה שיש לנו כאן, ואפילו מביא קצת יותר המחשות וצבע לעיניים (כן כן גם זה דבר חשוב). לחלקכם זה לא עוזר, לי לדוגמא זה כן.

גולש בו כל יום מספר פעמים ביום לראות אם יש מאמר\בלוג חדש.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני מאמין בפוטנציאל של האתר כאינטרפייס חיצוני של הפורום.

במילים פשוטות: אם חלק מהידע שנצבר בפורום יהיה מוצג באתר באופן נגיש

לקהל הרחב, אז יהיו פחות מטומטמים שיקנו יפנומטיות "אמינות" ו"עם שוק".

אתה מדבר ברצינות ?!

מי שם אותך לקבוע מי מטומטם ומי לא ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
מה זה מגזין מוטורי ?

זה כמו פנגס. רק באינטרנט.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כפי שארנון אמר, אנחנו עדיין בתחילת הדרך - ונשמח לקבל ביקורת בונה, כפי שניתנת בשרשור זה עד כה.

בשלבי ביצוע אחרונים, ויגיעו בקרוב מאוד, כבר נמצאים מספר פיצ'רים נוספים.

בנוסף, להבדיל מהפורום - במוטורי מתפרסמים תכנים ערוכים בלבד, גם אם הם מגיעים מחברי הפורום (ואגב, כל חבר פורום מוזמן לכתוב "דיעה אישית" ולפנות אלי אם הוא מעוניין לפרסמה במסגרת מוטורי).

פורסם

הואיל ומדובר על ביקורת בונה : מעט מאוד אם בכלל נכתב על נושא אספנות האופנועים בישראל, נושא זה כבר שנים רבות בין המובילים בתחום הרכב בעולם, נכון שרוב המומחים בארץ הם בנושא המכוניות, אבל בהחלט ישנם מומחים גם בתחום זה, נושא שלא מוצה עד כה וחבל, בעיקר לגבי דור העתיד. - זאב

zeev

פורסם

לגבי האופנועים, אם אתה מכיר מישהו שמוכן להרים את הכפפה אתה מוזמן להפנות אותו אלינו.

אם אתה אותו זאב שפגשתי אתמול במועדון ה-5 אז נראה לי שאתה יכול להרים את הכפפה.

• תוכן חדש...