Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי האחרון,בדרכי לדרום הארץ,עברתי דרך צומת-אשדוד,שבה היה פקק עצבני למדי למגיעים מכיוון מזרח לכיוון אשדוד או לכביש המהיר,והנה נראתה לה ניידת של משטרת-התנועה הארצית,עוקפת פקק של מעל קילומטר,על שולי הכביש ונידחפת לתנועה משטח ההפרדה הימני של הצומת , שאלתי היא האם הם מעל החוק ? כי למיטב הבנתי אילו אדם פשוט היה מבצע זאת

הדבר היה עולה לו בקנס+נקודות, האם אני טועה ?

תמונה000.jpg

:evil: תן חיוך,הכל לטובה :lol:

:2gunfire::shock: אם החיים מפנים לך את הגב,צבוט להם בתחת :angel::evilbat:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוודאי שאתה טועה. היא בתפקיד. ניידות משטרה תמיד בתפקיד. גם כשהן חונות ליד בית-קפה, או בדרך לבית של השוטר.

תמיד בתפקיד.

ולידיעתך, שוטר בתפקיד גם נוסע ללא חגורות בטיחות.

זה כי הוא שוטר. לא יקרה לו כלום בתאונה.

פורסם

כנראה שהיא בתפקיד,וכן מותר לה..

וומותר להם גם לעבור באדום ולעשות הכל !

עם צ'קלקה דולקת כמובן..

ובתמונה שלך היא דולקת.

:)
פורסם

א. אולי הם היו צריכים לעקוף את הפקק לצורך ביצוע תפקידם, ואז מותר להם.

ב. אולי בעולם שכולו טוב, המשטרה לא היו מעל לחוק. מה לעשות שבעולם האמיתי הם כן (לא מעל החוק רק בתאוריה) ואנחנו לא יכולים לעשות כלום בנדון?

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

שיסע, מה אכפת לנו? זה החיים שלו והבחירה שלו לחיות או להיות נכה/מת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

א. אדם שאינו חגור יכול להתעופף מהרכב ולגרום לעוד תאונה / נזק למישהו אחר.

ב. אדם שאינו חגור יכול בזמן תאונה קלה לזוז מהכסא ואז הוא לא יוכל לתפעל את ההגה ויגרום לתאונה קשה יותר.

ג. בהנחה שאתה אזרח משלם מיסים, אלו כספי המיסים שלך שמהם יצטרכו לממן לו טיפולים ופנסייה לכל החיים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בוודאי שאתה טועה. היא בתפקיד. ניידות משטרה תמיד בתפקיד. גם כשהן חונות ליד בית-קפה, או בדרך לבית של השוטר.

תמיד בתפקיד.

זה כי הוא שוטר. לא יקרה לו כלום בתאונה.

אני לא יודעת מי העלה את החוק היבש הזה, שכששוטר נמצא בתפקיד הוא לא חוגר חגורה.

מי שיגיד שזה לא נוח, ולא מבצעי, שיפסיק לקשקש שטויות, לשחרר חגורה לוקח פחות משניה, הרי כדי לפרוק מהרכב הוא צריך לעצור, לא ראיתי עד היום שוטר שמזנק מניידת נוסעת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא ראיתי עד היום שוטר שמזנק מניידת נוסעת.

אני דווקא ראיתי.

היה ממש מצחיק, בפעם אחת. :-D

בפעם אחרת הוא עשה את זה כדי לקפוץ עלי, אז זה היה קצת פחות מצחיק :roll::x

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
nn שיגיד שזה לא נוח, ולא מבצעי, שיפסיק לקשקש שטויות, לשחרר חגורה לוקח פחות משניה, הרי כדי לפרוק מהרכב הוא צריך לעצור, לא ראיתי עד היום שוטר שמזנק מניידת נוסעת.

זה באמת לא מבצעי.

אני רק לא מבין למה לא הלכו עוד שלב קדימה וקבעו שכל הניידות יסעו עם דלתות פתוחות.

את יודעת כמה זמן לוקח לפתוח דלת במקרה חירום?

פורסם
זה באמת לא מבצעי.

אני רק לא מבין למה לא הלכו עוד שלב קדימה וקבעו שכל הניידות יסעו עם דלתות פתוחות.

את יודעת כמה זמן לוקח לפתוח דלת במקרה חירום?

שיסעו בהאמר פתוח וזהו. אנחנו בצה"ל נשמח לקחת את ה-B4 שלהם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

עם צ'קלקה דולקת כמובן..

ובתמונה שלך היא דולקת.

הצ'קלקה היתה כבויה, המקרה המדובר היה בשעות אח"הצ,והרכב היה עם פניו למערב,בעוד הצילם נעשה מלפנים,מה שגורם לשמש להישתקף בפליקרים של ה"צ'קלקה" , זה בדוק,לא היבהבה ועקפה אצ כולם מהימין,וחבל שלא עם דלתות פתוחות ובלי חגורה,

:evil: תן חיוך,הכל לטובה :lol:

:2gunfire::shock: אם החיים מפנים לך את הגב,צבוט להם בתחת :angel::evilbat:

פורסם

לכל הרברבנים...

כשתדעו מה הסיבה לנסיעה על השוליים (אם היתה כזו) תוכלו לקשקש אם היא מוצדקת או לא.

עד אז... "סייג לחוכמה - שתיקה".

פורסם

זה לא משנה מה הייתה הסיבה לנסוע על השוליים, או לנסוע במהירות מופרזת.

ברגע שוטר מסיים את שעת העבודה שלו הוא רוצה להגיע הביתה וכמה שיותר מהר.

תמיד ימצאו תרוץ מדוע ביצעו את העברה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עם צ'קלקה דולקת כמובן..

ובתמונה שלך היא דולקת.

אם אני לא טועה שוטרים חייבים לשים צ'קלקה כל הזמן כדי להגביר את תחושת הביטחון של האזרחים.

• תוכן חדש...