Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קיבל לא מזמן דו"ח ביפו על מוזיקה חזקה בשעות הלילה.

הוא שמע מוזיקה בעוצמה חזקה עם חלונות פתוחים והושטר נתן לו דו"ח

אני לא זוכר בדיוק כמה אבל אני יכול לשאול אותו.

אז יש כזה דבר גם בלי מד דציבלים ..

פורסם

הו ! אם יש תועלת משוטרי התנועה אז הנה היא ! על כל אחד שמקבל דו"ח על רעש אני שמח! מגיע לכל אחד שמקבל כזה דו"ח ! אלה הדוחות שצריך לחלק ! לא על מהירות !

איך אנשים יכולים להיות כ"כ לא מתחשבים? ישנם זקנים שיושנים ! תינוקות שצווחו במשך שעתיים עד שהצליחו להרדים אותם ! אנשים שמתים מעייפות ואתם באים ומעירים את כל האנשים האלה ע"י המוזיקה הרועשת !

דיי !!!!

תתנו לישון ! תתנו כבוד לאנשים אחרים !

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
הו ! אם יש תועלת משוטרי התנועה אז הנה היא ! על כל אחד שמקבל דו"ח על רעש אני שמח! מגיע לכל אחד שמקבל כזה דו"ח ! אלה הדוחות שצריך לחלק ! לא על מהירות !

איך אנשים יכולים להיות כ"כ לא מתחשבים? ישנם זקנים שיושנים ! תינוקות שצווחו במשך שעתיים עד שהצליחו להרדים אותם ! אנשים שמתים מעייפות ואתם באים ומעירים את כל האנשים האלה ע"י המוזיקה הרועשת !

דיי !!!!

אני איתך תנו לישון בשקט!!!!!!!

פורסם

דיי !!!!

אני איתך תנו לישון בשקט!!!!!!!

אני מצטרף לשניכם!

תנו לישון בשקט!!! :!:

if you feel in control , you're not going fast enough

פורסם
0scar ... או זה או שתשים חלונות כפולים (שמשה כפולה!)... זה יפתור חלק מאוד גדול מהבעיה, קצת כסף , אבל הרבה פחות כאב ראש!.

. . .

תמשיך לשמוע בווליום גבוהה ותהנה :)

יש לי חלונות אלומיניום כפולים אטומים, אבל בלילות קיציים לא חמים, כאשר פוחתת סוף-סוף התנועה ברחוב, אני רוצה לפתוח ולאוורר את הבית ויכולות להיות לי אלף סיבות אחרות למה אני רוצה לפתוח חלון זה לא הסיבה להפריע לי ולמשפחתי לנוח בשעות הלילה :!::!::!:

בוא נניח מצב היפותטי: אתה הולך ברחוב סתם כך להנאתך וכל שלישי פלוני אלמוני שאתה פוגש פשוט יורה בך צרור. ואז אני קופץ אליך לבה"ח עם הצעה הגאונית: מקרב לב ממליץ לך לקנות שכפ"ץ וכפל"ד ולהסתובב בחוץ רק כאשר אתה מוגן ירי, כדי שיהיה לך פחות כאב ראש. ובאותה נימה אומר ליורים להמשיך לירות "להנאתם", כי אין דו"ח על ירי בג'וקרים. איך זה? :evil:

הכל בידידות, אחי, הכל היפותטי...

ועוד פעם: אנא תגלו בגרות, תתחשבו ותנמיכו!

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

מצטרף בחום רב לתומכים בדו"חות על מוזיקה רועשת בשטח עירוני.

ורציתי להוסיף גם, שקיים חוק האוסר לצפור ללא סיבה בטיחותית. החוק אינו מצריך אמצעי מדידה מיוחדים, וחבל שהוא לא נאכף על ידידיהם היקרים והניאנדרתלים של שכני היקרים והמפגרים אבולוציונית גם הם, שמצפצפים להם חצי שעה בכל פעם באמצע הלילה כשהם עוברים ורוצים להחליף קצת צעקות מהחלון. :mad:

בהמות! evil: :evil::evil::evil::evil::evil: :

פורסם

אני שומע מוזיקה חזק אבל אני גם מתחשב, למשל אם אני בעיר אני מוריד את הווליום בהתאם לשעה ולאיזור בו אני נמצא, אני לא שומע מזרחית ואם כבר מאוחר בלילה אני שומע רק מוזיקה מרדימה ככה שאני עושה מעשה טוב וגורם לילדים של כולם להירדם....

חוץ מזה שוטר פעם עצר לידי ברמזור ואמר לי להנמיך וזה היה באמצע היום, אז הנמכתי קצת ואיך שנהיה ירוק לפניה והוא התחיל להתקדם הגברתי עד הסוף...

haters will hate

פורסם
אני שומע מוזיקה חזק אבל אני גם מתחשב, למשל אם אני בעיר אני מוריד את הווליום בהתאם לשעה ולאיזור בו אני נמצא, אני לא שומע מזרחית ואם כבר מאוחר בלילה אני שומע רק מוזיקה מרדימה ככה שאני עושה מעשה טוב וגורם לילדים של כולם להירדם....

פשוט צדיק... :lol::lol::lol:

חוץ מזה שוטר פעם עצר לידי ברמזור ואמר לי להנמיך וזה היה באמצע היום, אז הנמכתי קצת ואיך שנהיה ירוק לפניה והוא התחיל להתקדם הגברתי עד הסוף...

פשוט גיבור... יצאת גבררררררררררר! :lol::lol::lol::roll:

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לזה שמעלי, יש פעמים שבאמת ווליום גבוה מפריע לשאר הסביבה, ויש פעמים שסתם נטפלים אלייך.

בתור אחד שאוהב לשמוע בפול ווליום, כאשר אני עוצר במקום ליד בנייני מגורים אני נוהג להנמיך לווליום נסבל שגם אני והחבר'ה נהנים וגם לא מפריעים לאף אחד.

למרות שאת החבר'ה זה לא מעניין, אז אני פשוט נותן את הסיבה הבאה - "אם יתנו לי דו"ח אתם תשלמו?" והם פשוט מנמיכים לבד, עובד כמו קסם :wink:.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

דו"ח על רעש חייב להיות מלווה במדידה במכשיר למדידת דציבלים- שוטר שעבר הסמכה של איכות הסביבה.

הדו"ח הוא 350 שקל כמו כל דו"ח רגיל על רעש.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
אם כבר במוזיקה רועשת עסקינן, כאחד שגר במרכז העיר עם חלונות הפונות לרחב מרכזי, תרשו לי בהזדמנות זאת לפנות בקריאה נרגשת לציבור משתתפי הפורום הבכובדים והמכבדים את עצמם:

אנא תנמיכו ת'ווליום!

אני מבין שיש רצון להשמיע לכל העולם את השיר האהוב ולהרשים בחורות במערכת שמע מפוארת התופסת את כל הטראק. אני מודע גם לשאר הסיבות, בין היתר - חוסר נימוס בסיסי. אבל דעו לכם שיש בסביבה אנשים שזה מאוד מפריע להם! למשל, אני משקיע שעה ומשהו כדי להרדים את הבת הקטנה שלי, סוף-סוף היא נרדמת ואז איזה מניאק מפגר מגיע לרמזור עם מוזיקה פול-ווליום וסב-וופר ומשמיע לי מצעד הלהיטים של "מזרחית" מתחת לחלון. הבת מתעוררת וצריך להרדים אותה שוב.

אז אנא בלי שום קשר למשטרה ודו"חות. תתחשבו!

ושתהיה לכולם שנה טובה! ברכות לכל מגלה בגרות ומתחשב!

צודק בהחלט!

אני מצטרף לבקשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...