Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולשי קאר פורם שלום רב

 

ברשותי אופל אסטרה שנת 2001 שעברה 80000K אוטו שמור מאוד , היום החלה בעיה במזגן בהדלקה המזגן לא מקרר ולא נותן תגובה שלוחצים על כפתור AC .

יש לציין שכמה פעמים ששיחקתי עם המזגן הוא עבד ועכשיו הוא לא עובד בכלל רק אוויר יוצא ללא קור.

הכנסתי את האוטו לא.צ חדרה עשו בדיקה ולטענתם הלך המדחס לקחו 150 שקל בדיקה ..!!

לאחר מכן ניגשתי למכון שמתעסק עם מיזוג רכב עשה כמה דקות בדיקה ואמר לי שבלי להחליף את המדחס הוא מתקן את המזגן כששאלתי אותו מה הבעיה מה צריך לעשות הוא לא רצה להגיד לי רק דרש 700 ש"ח

 

יש לציין שהמזגן היה מקפיא ברמות גבוהות לפני שהתקלקל , ואני כבר לא יודע למי לאמין ואין לי מושג מה הבעיה. כל המוסכים בחדרה ממש שוחטים ולא אמינים

 

מה לפי דעתכם התקלה ?

 

בתודה מראש ערן :-(:?:cry:

פורסם

ראשית - במידה ואתה לוחץ על מתג הפעלת המזגן ולא קורה כלום, משמע: המדחס לא נכנס לפעולה. לתקלה זו יכולות להיות מס' סיבות.

שנית - אני לא הייתי הולך למוסך שמוכן לתקן את הרכב שלי אבל לא מוכן לספר לי מה הוא עושה. נשמע כמו המקרה הקלאסי של הרדיאטור שנפל לקרבורטור ועשה שם סמטוחה... :roll:.

 

אני יכול להמליץ לך על 2 בעלי מקצוע מצויינים מחיפה.

במידה ואתה מתעקש על איזור חדרה - חכה כמה שעות ותקבל המלצות מוותיקים ומנוסים ממני.

פורסם

שבת שלום

מה שהלך זה לא המדחס אלא המצמד החשמלי

צריך לחפש בסבלנות מזגניסט שיחליף או יתקן את הסליל בתוך המצמד

מישהו שיודע לעשות את זה

ברוב המקרים ההחלפה מחייבת ריקון הגז ופירוק המדחס מהרכב

ברוב מוסכי UMI שתפנה אליהם יציעו לך החלפת מדחס ב 2500 וצפונה

 

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

שלום,

 

גם לי יש אסטרה מאותו דגם (רק משנת 2000) וגם לי יש בעיה במזגן.

לפני כשלושה שבועות הכנסו את האוטו למוסך umi בטירת הכרמל בבעיה דומה לשלך: מפעילים את המזגן ולפעמים הוא מקרר ולפעמים לא.

אחרי הטיפול המזגן עבד בצורה מעולה למשך שבוע ואז הבעיה חזרה על עצמה. (אני אחפש את הקבלה על התיקון ואראה מה החליפו בדיוק).

צריך לחזור אליהם דחוף :oops:

 

 

תגובה לגלגלץ:

להורים שלי יש חבר שעובד במפעל וולוו בשוודיה במחלקת המיזוג. ספרנו לו על הבעיה והוא אמר שאחת האפשרויות היא שבאמת יש בעיה במצמד החשמלי.

פורסם

בהרבה מקרים נתקלתי באופל שסליל המדחס מתנתק יצריך להחליפו .אבל ישנה אפשרות גם שציר המדחס תפוס ומיבש סתום . .חשמל ניניו.

×
×
  • תוכן חדש...