Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שברשותו פגו 106 98 דור שני 1400,היום קרה לו מקרה מוזר-לאחר רבע שעה של תחילת נסיעה פתאום נורת החום מים של המנוע[נימצאת בחלקו העליות של שעון החום]נידלקה לסרוגין למשך 4 שניות ,נכבתה,ושוב נידלקה ל3 שניות ונכבתה,יש לציין שכל זה קרה תוך כדי שחום המנוע בשעון הראה קצת פחות מהחצי[אידיאלי]לאחר מכן המנורה לא הציקה יותר,והשעון הראה על חום מנוע תקין,הרכב הונע בשנית וזאת לאחר שניבדקו כל נורות הביקורת לפני ההתנעה ונימצאו תקינות,ראוי לציין שלאחר מכן הבחור השאיר את הרכב דולק בכדי לראות שהמאווררים ניכנסים לפעולה כשצריך והכל תקין והרכב לא מתחמם.

עכשיו, אני אמרתי לו שיש סבירות למגעים מלוכלכים או רופפים של היוניט חום ,או יש מצב שהיוניט חום קצת מזייף וגוסס.

מה דעתכם על כל הפיסור ועל ההשערות שלי בנוגע לתופעה שקרתה היום לחברי?

*יש לציין שכרגע הכל מתפקד כרגיל והנורה לא הראתה זכר לתופעה שתיארתי פה אשר התרחשה בבוקר,

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

רק בנורה הנ"ל ,ניתרחשה התופעה שציינתי .

[לאחר מכן הבחור עשה עוד נסיעה והתופעה לא התרחשה והכל היה רגיל]

שוב אני סבור שהמגעים מלוכלכים/ רופפים,או מדובר ביוניט שהולך להתפגר.

פורסם

יכול להיות שאלו הם המגעים. תבדוק אותם, תנקה עם ספריי ייעודי למגעי חשמל, ותבדוק. ישנו הסיכוי, שאינו קלוש, אך די לא סביר שהיוניט הולך לעולמו אט אט.

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

אוויר נוקז לפני חודשיים וחצי [בטיפול האחרון אשר כלל החלפת מים+ניקוז].

פורסם

תודה רבה ,בני

כמו שגם אני חשבתי ואמרתי לו על ההתחלה:חשש ליוניט שהולך להחזיר את נישמתו לבורא.

בכ"א היוניט הוחלף בחדש ועד כה ,החבר אינו דיווח לי על בעיות חוזרות כלשהן בדבר להידלקות המנורה.

• תוכן חדש...