Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעת? אהבת ? תקנה.

שמעת ? לא אהבת ? אל תקנה .

אם תקנה אותו רק בגלל המחיר בזול ולא תאהב אותו אל תשכח שהוא יהיה איתך זמן מסוים ,הרבה מעבר לזמן של ההרגשה הטובה על זה שקנית בזול משו שעולה יקר .

פורסם
שמעת? אהבת ? תקנה.

שמעת ? לא אהבת ? אל תקנה .

אם תקנה אותו רק בגלל המחיר בזול ולא תאהב אותו אל תשכח שהוא יהיה איתך זמן מסוים ,הרבה מעבר לזמן של ההרגשה הטובה על זה שקנית בזול משו שעולה יקר .

צודק באלפיים אחוז!!!

העניין הוא שלא שמעתי אותו עובד אבל אני די סומך על דעה של חברי הפורום, כמעט תמיד דעתי האישית עולה בקנה אחד עם המגיבים הקבועים פה.

תודה רבה על העזרה:)

בכל זאת האם יש למישהו דעה מסויימת על הסאב?

פורסם

הקאפא והקאפא פרפקט הם שני סאבים מדהימים.

הם יחסית זולים מאוד ולדעתי טובים יותר מהרבה סאבים שעולים פי 2 מהם ויותר.

תשים לב שזאת תיבת יצרן שהיא פורטד - אני מניח שהיא מותאמת לסאב והוא ישמור על אופי מדוייק וטונאלי אבל אני מעדיף את שתי הסדרות האלה בתיבה אטומה (כמו שיש לי בחתימה) - תמורה הכי טובה לכסף(אני מדבר על שלי).

את האחד הספציפי הזה אני לא שמעתי ואני לא יכול להבחין מהתמונה אם זה הפרפקט או הקאפא הרגיל אבל לפי העוצמה זה הקאפא הרגיל.

צריך להיות סאב טוב וחזק בגלל תיבת הפורטד שהוא הותאם אליה.

- אבל - אל תקנה בלי לשמוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ב1400 אתה יכול להביא את הקאפה פרפקט.

לא הצלחתי למצוא מידע על הפרפקט, האם ההבדל ביניהם כל כך משמעותי שיהיה שווה לי להשקיע עוד 800 שקל בערך (אני מביא את הסאב שציינתי בערך ב600 שקל חדש לגמרי עם אחריות לשנה וקבלות)

תודה רבה לכולם על העזרה.

מה בנוגע להגברה?, האם ערוץ של 100 RMS "יפתח" אותו?

יש לי אפשרות לחבר 100 RMS של רוקפורד או 200 RMS של V12 (לא אלפיין, אחד מהחיקויים), מה עדיף?

פורסם

אני בעלים של קאפא פרפקט של INFINITY ואני אומר לך בלב שלם, שווה כל שקל

מדוייק נקי איכותי וחזק.

לך עליו לא תצטער.

פורסם

100-200 RMS לא יספיקו לקאפה פרפקט שמסוגל לקבל 350 ואולי קצת יותר.

תנסה לחפש מגבר טוב יותר אם התקציב שלך יכול לאפשר זאת.

ניב

לא חותם

פורסם

אוקי, לאחר בירור סופי לא מדובר בקאפה ולא בקאפה פרפקט אלא בREFERANCE, הליין הזול ביותר של INFINITY

למרות שהמחיר שלו גבוה משל הקאפה בכמעט 500 שקל, את הקאפה אפשר להשיג בזאפ ב1300 שקל ואת הREF אפשר להשיג כמו שקישרתי בהודעה המקורית בערך ב1800.

מאחר ואפשרויות ההגברה שלי מוגבלות ואין באפשרותי להוציא עכשיו 2500 שקל על הקאפה + מגבר שיחזיק אותו, החלטתי ללכת על הREF ונסות להגביר אותו עם הרוקפורד שלי, אם זה לא יעבוד אני אקנה מונובלוק של לייטנינג אודיו בערך ב650 שקל (250RMS) זה אומר שייצא לי להשקיע בערך 1100 שקל על שניהם.

פורסם
100-200 RMS לא יספיקו לקאפה פרפקט שמסוגל לקבל 350 ואולי קצת יותר.

תנסה לחפש מגבר טוב יותר אם התקציב שלך יכול לאפשר זאת.

ניב

ניב - מצטער לאמר - אתה מדבר שטויות

זה שהיה לך מגבר של הייפוניקס שבקושי הזיז לך את הקאפה ואחרי זה החלפת מגבר והסאב שלך התעורר לחיים זה קשור יותר למגבר עצמו של הייפוניקס שממש לא התאים לעבוד מול סאב של אינפיניטי.

תיקח את הJBL שלי (שזה בעצם אינפיניטי לכל דבר) על הקאפא פרפקט שלך ואתה תראה שהוא יחגוג עליו בחיוך.

ההבדל בין קאפא לקאפא פרפקט מבחינת יכולת ספיגה הוא סה"כ 50 RMS

המונו שלי הוא 200 RMS ב4 אוהם וכנראה שגם זה מוגזם אם כי הוא מגבר טוב אפילו טוב מאוד וביחס למחיר שלו הוא מצויין.

הוא מרים את הסאב שלי בלי להזיע בכלל והוא עושה את זה טוב, אני מאמין שבשביל סאב שלוקח 50 RMS יותר הוא גם לא יתאמץ במיוחד.

הפרפקט קצת יותר פאנצ'י וחזק מהקאפא - ההבדל לדעתי בין השניים בקושי שמיע למעט העוצמה - אופי הסאונד בדיוק אותו הדבר. מנסיון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...