Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוני - מה שאתה אומר שכל מי שנוסע עם רכב שכור ברינג מהמר על המזל שלו שאם תקרה תאונה כל הנזק עליו ? נשמע לי מטורף עם ההסתברות לתאונות שיש שם..

לקסוס12 - תודה, אחלה טיפים. ניסיתי להזמין בHOLIDAY CARS, אבל הוא טוען שאין מכוניות..לא יודע מה אני עושה לא נכון. ניסיתי כל מיני תאריכים וערים שונות בגרמניה - יוק. אם יש לך סבלנות להכנס ולנסות - זה יהיה מעולה.

stardust - תודה, עזרת מאד !

תן לי תאריכים ועיר בה אתה מעוניין לשכור את הרכב ואנסה לעזור לך....

Lexus CT200H

פורסם

הגרוסגלוקנר שהמלצתי עליו הוא גם בעל נוף מדהים, אז אם חברה שלך בקטע - היא תהנה.

בקשר לZ4 - תיכנס לסוכנות של BMW בארץ ותבדוק, רק תבוא בגישה מתאימה שלא יעיפו אותך משם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עדכון - התייאשתי מהאתר של סיקט, והתקשרתי ישירות למוקד הזמנות של הHOLIDAY CARS.

Z4 או SLK ב-505 יורו ל-7 ימים, כולל ביטוחים וקילומטרז' ללא הגבלה. השתתפות עצמית 950 יורו, או הפחתה ל 100 יורו אם משלמים עוד 100 יורו על הרכב.

הם לא יכולים להבטיח מה ייצא - SLK או Z4 (קבריולט), וגם GPS לא מובטח. היא גם לא ידעה להגיד לי איזה נפח מנוע ב-Z4.

לגבי הרינג - לא שאלתי שאלות קיטבג...

דמי ביטול 20 יורו עד 3 ימים לפני המועד, 60 יורו אחרי.

איך ה-SLK לעומת ה-Z4 במקרה שתיפול עליי ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
עדכון - התייאשתי מהאתר של סיקט, והתקשרתי ישירות למוקד הזמנות של הHOLIDAY CARS.

Z4 או SLK ב-505 יורו ל-7 ימים, כולל ביטוחים וקילומטרז' ללא הגבלה. השתתפות עצמית 950 יורו, או הפחתה ל 100 יורו אם משלמים עוד 100 יורו על הרכב.

הם לא יכולים להבטיח מה ייצא - SLK או Z4 (קבריולט), וגם GPS לא מובטח. היא גם לא ידעה להגיד לי איזה נפח מנוע ב-Z4.

לגבי הרינג - לא שאלתי שאלות קיטבג...

דמי ביטול 20 יורו עד 3 ימים לפני המועד, 60 יורו אחרי.

איך ה-SLK לעומת ה-Z4 במקרה שתיפול עליי ?

בכל מקרה כדאי לך לשלם עוד 100 יורו על הרכב עבור הפחתת השתתפות עצמית בשביל השקט הנפשי שלך.

הSLK בSixt - גרמניה בעלת מנוע 1800 קומפרסור וה-Z4 בעלת מנוע 2500. בשתיהן יש GPS - חברת ההשכרה

לא אוהבת להתחייב על דברים כאלה (שלא כמו בארץ שיבטיחו לך הרים ולאחר מכן יזרקו *ין) ולכן לא יבטיחו לך GPS או

דגם ספציפי. בערים גדולות כמו פרנקפורט לא תהיה בעיה מבחינת סוג הרכב- גם הSLK וגם הZ4 יהיו במלאי וכל מה שישאר

לך זה לבחור את הצבע.

Lexus CT200H

פורסם

גדול אתה. עכשיו רק צריך להחליט מה עדיף - הSLK או הZ4.

שיקולים :

- הנאה מנהיגה - כח מנוע, גיר, ברקסים, התנהגות כביש.

- פרקטיות (תא מטען, נוחות מושבים, קיפול הגג וכו').

אולי בכלל עדיף ללכת על הZ4 קופה עם 3L ? (אותו מחיר)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אישית לא הייתי לוקח לטיול כזה את הSLK, בטח שלו בגרסאת ה200. לטעמי היא הן חלשה מידי והן בעלת מקום איחסון קטן במיוחד.

אל תשכח שבטיול כזה בו אתה "נודד" ממקום למקום ולא נשאר את כל משך השהות באותו מלון, אתה צריך לסחוב את המזוודות איתך כל הזמן - ולכן מקום אחסון חיוני במיוחד.

אישית הייתי הולך על הZ4 קופה. גם מנוע יותר גדול וחזק וגם יותר מקום לאחסון המזוודות (יש בגאז' יותר נורמלי, ואם אני לא טועה גם מושב אחורי שמיועד בעיקר לחפצים כי אנשים לא ממש נכנסים לשם).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
גדול אתה. עכשיו רק צריך להחליט מה עדיף - הSLK או הZ4.

שיקולים :

- הנאה מנהיגה - כח מנוע, גיר, ברקסים, התנהגות כביש.

- פרקטיות (תא מטען, נוחות מושבים, קיפול הגג וכו').

אולי בכלל עדיף ללכת על הZ4 קופה עם 3L ? (אותו מחיר)

לSLK יש גג קשיח מתקפל, וזה גוזל מקום רב בבאגז', במיוחד אם אתה לא רוצה ליסוע כל הטיול עם גג סגור.

לZ4 יש גג מבד, ולכן יש לה יותר מקום בבאגז' במקרה והגג פתוח.

לגבי פרטים מדויקים, חיפשתי באתרי החברות ולא מצאתי כלום. כנראה שלא לפי זה הקונים בוחרים את מכוניתיהם...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

בטיול דומה לפני שנתיים שכרנו את הSLK. קיבלנו אותה חדשה דנדשה עם 100 ק"מ על המנוע-בתולה.

היא לא חזקה, לא ספורטיבית אבל היא בהחלט מהנה במובן הרכב הפתוח. היא מאוד גדולה- הרבה יותר מרווחת

מהZ4 והרבה יותר גדולה ממנה.

בקשר לבגאז'- גם בZ4 וגם בSLK יש מספיק מקום למזוודה גדולה או 2 מזוודות בגודל שמספיק בהחלט לשבוע (בהנחה

שאשתך זו לא פנינה רוזנבלום שטסה עם מלתחה שלמה!) בכל מקרה, קפוץ לת"א לקמור ולמרצדס ובדוק את תאי המטען

של המכוניות.

הZ4 תהיה ספורטיבית יותר מן הSLK בכל מצב...

דרך אגב, למיטב זכרוני תמורת 200 יורו נוספים תוכל להנות מSL350-המנוע קצת קטן עליה, אבל היא בהחלט מהנה

מאוד ומרווחת מאוד. בדוק את האופציה.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...