Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך כל פיסת מידע תעזור? נגיד והם בונים ליין כזה,והוא יהיה מוכן עוד כמה חודשים, מה זה יעזור לך לדעת עכשיו אם המגבר מוציא 100 רמס לערוץ או 200?

אם וכאשר המגברים יצאו לשוק ויהיו ניתנים לקניה אז תשאל את השאלות עליהם כי אז זה יהיה רלוונטי זה כמו שתשאל על מנוע מימן חדשני שטויוטה מפתחים אבל יהיה זמין רק עוד 5 שנים.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

1. snowbol - אם אין לך מה לרשום על השאלה ששאלתי אז אנא ..

2. כל פיסת מידע תעזור לי מאוד, כי:

אם הם מתכוונים להוציא מגבר סופר איכותי 2 ערוצים בהספק נמוך (יחסית) - אז אין לי בעיה לחכות גם חצי שנה.

פורסם

חסרים לך מגברים כאלה? יש לך ביד 2 בחור שמוכר מגבר של רוקפורד 40.2 מהסדרות הישנות שמוציא 40 רמס לערוץ.בגרושים,הנה פתרתי לך את הבעיה.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

ומי בדיוק אמר לך שמגבר של מורל יהיה יותר טוב מרוקפורד ישן ? אני לא יודע לגבי המגבר הספציפי , אבל לרוקפורד היה שם טוב , והוא לא בא לה מזה שהיא עשתה כול הזמן ציוד גרוע . אז יכול להיות שהאולד סקול הזה הוא טוב ?

בזמנו קניתי מגבר ארבעה ערוצים של רוקפורד , אני לא יודע את שמו ומה הוא שווה , אבל במחיר שרצו עליו היה שווה לי להסתכן. כשיגיע (אם יגיע:lol:) הזמן, להתקנה אני אשאל אם זה מגבר טוב או לא וע"פ זה אכלכל את צעדי.

אבל לחכות למורל כשיש רוקפורד לא בטוח שזה שווה . (תבדוק כמובן עם צי שמבין אם זה אולדסקול שלהם או לא )

בברכה יהודה

פורסם

לפני כמה שבועות מישהו זרק כאן שמועה שמורל מוציאים ליין חדש של מגברים. מאז לא שמענו ממנו עוד.

עם זאת לדעתי לא מן הנמנע אופצייה כזאת, ראו דוגמת פוקל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך***

זאת לא שמועה..(זה שאני לא רושם הרבה בפורום לא אומר שאני לא מבין או יודע..)המגברים אמורים לצאת חודש הבא, מייבאים אותם מסין ופה בארץ רק ישימו עליהם מדבקה.

נ.ב

רשמתי גם שייצאו סאבים חדשים ונראה לי שצדקתי.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך***

זאת לא שמועה..(זה שאני לא רושם הרבה בפורום לא אומר שאני לא מבין או יודע..)המגברים אמורים לצאת חודש הבא, מייבאים אותם מסין ופה בארץ רק ישימו עליהם מדבקה.

נ.ב

רשמתי גם שייצאו סאבים חדשים ונראה לי שצדקתי.

שידביקו ת'מדבקה ויקחו חזרה את כל המגברים לסין!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל אתה לא צודק במה שאתה אומר.

בפורום אנשים משתמש יותר מדי במושג זבל סיני וכל החרא שמסביב, אבל אתם שוכחים שיותר מ70% מהחברות כיום מייצרות את המוצרים במפעלים בסין עקב מחיר עבודה יותר זול, הנושא הזה דובר יותר מדי ושוב נעלה אותו מורל יכול לייצר את ליין המגברים שלה באותו מפעל שמייצרים את המגבר PLATINUM AUDIO שהוא זבל אבל המגברים שלה יהיו ברמה ואיכותית רק עקב מעקב של מורל, כלומר ישנם הרבה חברות בין עם זבל סיני לבין עם זה חברה עם שם שייצרות באותם מפעלים בסין את המגברים ההבדל הוא הפיקוח שנעשה על המגברים כלומר ברגע שזאת חברה עם שם כמו מורל, JL, ALPINE, DLS, GENSIS וכל חבריהם הפיקוח הוא יותר קפדני והדרישה הסופית היא יותר גבוהה ולכן המגבר יותר טוב.

פורסם

ארץ ייצור עוד לא מביטחה כלום.

היום נוכחתי לראות את זה במלואו העוצמה - נשרף לי שנאי באחד הספקי כוח של ה-PRE בבית.

מכשיר אמריקאי, בן 25 שנה, היום אחרי 25 שנה הוא עדיין נמכר ב-EBAY בארה"ב 1,200$-1,300$.

בלוחות הרגילים כמובן מבקשים עליו יותר.

השנאי מקורי שלהם.

מכיוון שאין להשיג כזה חדש לקחתי אותו לדוקטור לשנאים בחיפה - הוא התחיל לפרק אותו וכל הפארטצ' היי-אנדי אמריקאי התגלה במלאו הדרו :x

ובמילים אחרות - כבר ראינו שנאים סיניים שנראים הרבה הרבה יותר טוב........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קודם כל שום "מגבר על" לא יכול לעלות 900$.

רק עלות "רכיבי על" ב-"מגבר על" אמיתי תהפוך את העסק ללא כלכלי.

אני מניח שעל קבלים של 100$-200$ ליחידה ועל נגדים (ישראליים דווקה) של 5$ ליחידה שמעת..........

זה סוג הדברים שמוצאים במגברי על (זה לא מבטיח סאונד על אבל לפחות הרכיבים הם סוף הדרך........)

נכון שבסין אפשר למצוא ציוד אודיו שנראה מאוד דומה למה שמוכרים במערב אבל פי 3, 5 או 10 יותר זול - אבל מוקדם מדיי לשמוח על כך שתפסנו את אלוהים בביצים...........

1. אתה לעולם לא תוכל לדעת האם מדובר ב-100% באותו מוצר. זה שחיצונית הוא נראה אותו דבר לא אומר כלום כלום כלום על מה הולך בפנים.

2. רשת מלאה בסיפורים על ציוד סיני שנרכש ישירות משם בעל אמינות נמוכה מאוד ושרות שואף לאפס.

3. מותגים סיניים שהוכיחו במשך השנים את איכות ואמינות שלהם וגם סאונד טוב - הם ממש לא מתומחרים כמציאות........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...