Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכות עולה כסף ועל איכות משלמים (וסליחה על הפונט הגדול שהתפלק לו)

אם מורל אכן יוציאו ליין מגברים המיוצרים בסין, אני סמוך ובטוח כי הם יהיו איכותיים מספיק. אני משוכנע שמורל לא תשים את כל המוניטין שלה על מגברי "זבל סיני".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם מורל אכן יוציאו ליין מגברים המיוצרים בסין, אני סמוך ובטוח כי הם יהיו איכותיים מספיק. אני משוכנע שמורל לא תשים את כל המוניטין שלה על מגברי "זבל סיני".

me too.........

חברה מספיק רצינית כדי לא לעשות שטויות.

כך לפחות היא הייתה עד היום 8)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

רוב פסי הייצור דומים בימינו אנו, בסין כוח העבודה הוא או ידני או רובוטי, ולרוב ידני. בסופו של יום מפעל X עובד אם תקן איכות X ומפעל שני אם תקן איכות Y, חברה כמו מורל, היה ותחתום חוזה ייצור בסין, סביר להניח שתחתום אם מפעל Y שבו תו התקן ובקרת האיכות מחמירים הרבה יותר.

מעבר לכך , הרבה מכשירים שכתוב עליהם MADE IN USA/MADE IN GERMANY מיוצרים בסין/תאילנד/פילפינים, הם פשוט מורכבים במדינת האם של החברה, שבה תו התקן או בקרת האיכות של אותה חברה מחמירים פי כמה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

החוק הישראלי מחייב מוצר לשאת את שם המדינה בה הוא יוצר.

בהרבה מגברים אמריקאיים לדוגמה רואים על המגבר: made in china/handcrafted in the USA.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין שום סיבה לא ליצר בסין אם שמים דגש על בקרת איכות ואני מאמין שמורל ישמו דגש על הנושא הזה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

למי שחושב שמגברים היי אנד עולים לחברות הגדולות שמייצרות בסין יותר מ120 דולר למגבר מהסדרות הכי גבוהות שלהם, חולם

וזה אחרי לא מעט שיחות עם היצרן (בסין) של כמה מהמותגים היותר טובים שקיימים בעולם

אני מדבר מידיעה אישית, ולא מחבר שאמר לחבר לדוד שלי

אני אישית דיברתי עם כמה וכמה מפעלים שאמרתי להם שאני רוצה מגבר הם פשוט הפנו אותי לאתרים של החברות ואמרו לי תבחר, הלוח שלנו הרכיבים שלנו, הכיסוי שלנו והזכויות על התכנון נקנו מהמהנדסים

אם אתה חושב שיש מגבר לרכב שמיוצר בכמויות שבסין וכל רכיב עולה יותר מדולר אתה משקר לעצמך

ואם מישהו מטיל ספק, גם עם המהנדס של המגבר דיברתי

פורסם

שראגה,

דיון עתיק ימים.

עלות רכיבים ויצור מטעה.

התמחור של מוצר לא קשור בכלל לעלות ייצור.

במוצרי אלקטרוניקה נהוג לתמחר את המוצר פי 5 עד פי 10 מעלות ייצור.

זה כולל פיתוח, משרדים והנהלה, עלויות שיווק, עלויות שינוע, רווח לכל מטווח בשרשרת שיווק והספקה וכו'.

וגם להרוויח הם צריכים - זה לא בושה.

כמה לדעתך עולה לייצר את בושם שאנל מס' 5?

5$ אולי.

ובכמה מוכרים את זה?....................

סוף סיפור.

פורסם

רגע, אתה בעצם מצדיק את מה שאני אומר?

כי הטענה שלי היא שמגברים מהסדרות הגבוהות ביותר ניתן לקנות בדולרים בודדים בסין

כי זה פשוט לא מסתדר עם התגובה הקודמת שלך:

"

קודם כל שום "מגבר על" לא יכול לעלות 900$.

רק עלות "רכיבי על" ב-"מגבר על" אמיתי תהפוך את העסק ללא כלכלי.

אני מניח שעל קבלים של 100$-200$ ליחידה ועל נגדים (ישראליים דווקה) של 5$ ליחידה שמעת..........

זה סוג הדברים שמוצאים במגברי על (זה לא מבטיח סאונד על אבל לפחות הרכיבים הם סוף הדרך........)

נכון שבסין אפשר למצוא ציוד אודיו שנראה מאוד דומה למה שמוכרים במערב אבל פי 3, 5 או 10 יותר זול - אבל מוקדם מדיי לשמוח על כך שתפסנו את אלוהים בביצים...........

1. אתה לעולם לא תוכל לדעת האם מדובר ב-100% באותו מוצר. זה שחיצונית הוא נראה אותו דבר לא אומר כלום כלום כלום על מה הולך בפנים.

2. רשת מלאה בסיפורים על ציוד סיני שנרכש ישירות משם בעל אמינות נמוכה מאוד ושרות שואף לאפס.

3. מותגים סיניים שהוכיחו במשך השנים את איכות ואמינות שלהם וגם סאונד טוב - הם ממש לא מתומחרים כמציאות........"

פורסם
למי שחושב שמגברים היי אנד עולים לחברות הגדולות שמייצרות בסין יותר מ120 דולר למגבר מהסדרות הכי גבוהות שלהם, חולם

וזה אחרי לא מעט שיחות עם היצרן (בסין) של כמה מהמותגים היותר טובים שקיימים בעולם

אני מדבר מידיעה אישית, ולא מחבר שאמר לחבר לדוד שלי

אני אישית דיברתי עם כמה וכמה מפעלים שאמרתי להם שאני רוצה מגבר הם פשוט הפנו אותי לאתרים של החברות ואמרו לי תבחר, הלוח שלנו הרכיבים שלנו, הכיסוי שלנו והזכויות על התכנון נקנו מהמהנדסים שרגא , זה אומר שאנו יכולים לפתוח סטארטאפ שישים מגבר דואל מונו ב120 דולר בנמל ?

אם אתה חושב שיש מגבר לרכב שמיוצר בכמויות שבסין וכל רכיב עולה יותר מדולר אתה משקר לעצמך

ואם מישהו מטיל ספק, גם עם המהנדס של המגבר דיברתי

אתה באמת מתכווין שישימו לך את הנגדים והקבלים מהשורה הראשונה ותכנון של דואל מונו או רפרנס/קומפטישיין של זאפקו ב120 דולר ?

כי אם כן אני באמת מתחיל להתעניין . בכמה חתיכות מדובר ?

בברכה יהודה

פורסם

שרגא,

אני אומר שמה שנמכר במערב ב-1000$ עולה לייצר 100$-200$. לא משנה איפה - בארה"ב או בסין.

התמחור הזה בסדר עד כמה שהוא נראה מוזגזם ואין מה להתלונן עליו.

מה שאתה קונה ב-150$ בסין זה ציוד שעולה לייצר 50$ (בערך נגיד).

בקיצור - זה לא אותו דבר.

אני בטוח שיש יוצאי מן הכלל - אבל אין לדעת מה זה מה.

בוא ניקח רמקולים - כל רמקול סיני זול ששמעתי היה נמשע זוועה.

עיצוב סוף הדרך (לפעמים משהו מוזר ומצועצע) אבל הסאונד קאקא.

אלו שנשמעו טוב היו ממש ממש לא זולים.

פורסם

עכשי ירדתי לסוף דעתך - כן אנו מברים על אוטו הדבר.

ברור שכל זה עבור כמויות מסחריות ולא 2 חתיכות........

פורסם

את הדואל מונו לא תוכל לקנות בסין כי היצור שלו באנגליה ואפילו העלו סירטון על היצור שלו.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

יש עוד הרבה חברות שנשארו "נאמנות למקור". גם אל תשווה חברת "בוטיק" לחברה מסחרית שמוכרת מאסות.

איתמר.

• תוכן חדש...