Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

****נא לא לצוטט הודעה צמודה****

בעיקרון יש לי הצעה של 700 שקל במקום שהוא בעצם מפעל שמייצר אגזוזים וכל מה שקשור

אבל ההצעה של ה550 שקל זה אצל ערבים , אבל המוסך שלהם הוא מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה ויש ברשותו מכשיר למידדת 4 גזים כמו שמצוי במכוני הטסטים , ככה שלא נראה לי שיש פה משהו מסריח , ביררתי גם עלות הממיר עצמו לא כולל עבודה והיא 300 שקל.

****הודעות אוחדו*****

החלפתי ממיר והאוטו נהיה שקט יותר , הוא נוסע טוב יותר . והממיר שהוציאו מהרכב היה פשוט ריק נתתי מבט לבפנים ולא ראיתי משהו שאמור לסנן הפליטה של הגזים, כנראה שזאת הבעיה , אני מקווה לטוב.

דרך אגב זה עלה לי 550 שקל וראיתי זה שהרכיב לי אותו מוציא אותו מקופסא חדשה , זאת אומרת שזה לא משומש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי לכולם...

נכשלתי בטסט עקב למבדה נמוכה (0.91) וגם (0.31%)=CO אמנם זו רק במאית האחוז אבל מספיק כדי להיכשל,

בכל אופן הרכב עבר טיפול לפני כשבועיים במוסך יבואן ובדקתי שפילטר האוויר תקין, לי זה נראה די תמוהה שהוא ייכשל בטסט ושבוחן משרד הרישוי:

א. לא ייתחשב בכך שמדובר בסטייה של מאית האחוז בפליטת הפחמן.

ב. יגיד לי ללכת לקנות תוסף לדלק לעשות סיבוב ולחזור (נשמע נורא לא מקצועי).

יש למישהו הצעות פתרונות ....?

פורסם

1- יהיה רצוי מאוד אם תחשוף בפני המגיבים,באיזה רכב מדובר ?,איזה מערכת יש ברכב,קרבורטור או הזרקה?

2- האם הבדיקה נעשתה כאשר הרכב היה קר או שנסעת לפחות 15-20 דקות ?

אצלי ברכב הזרקה,המליצו לי לנסוע עם הרכב ולחמם אותו כראוי כדי שלא יהיו בעיות בבדיקה אבל אני לא יודע אם זה הדבר היחיד שמשפיע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תקרא את כל השרשור הדביק בנושא.

אין כל צורך בתוספים, תגיע מבחן החוזר עם ממיר חם, נסיעה מאומצת של מס' דקות בטורים גבוהים. מרב הסיכויים שרכבך יצלח את הבדיקה.

לידיעתך, הבוחן לא יכול להתחשב במאית האחוז, נקבע גבול מסויים והוא הבסיס לפסילה. אם נתחיל "להתחשב", היכן לדעתך צריך להפסיק זאת? האם במאית אחת, שתיים או אולי חמש? אז בוא ונציב מחדש את הרף על 0.35% במקום 0.30%, אהההה, אבל אז אם תפסל על 0.36 תתחיל את "ההתחשבות" וההתחשבנות מחדש...

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

על כל מקרה,תכניס BG-44K לחצי מיכל, ותיסע איתו, עד שייגמר, ותיכנס לטסט עם מיכל חדש.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

טסט ראשון הגעתי על 84 מעלות צלזיוס, טסט שני על 88 ניקוי חיישנים בספריי קרבורטורים, ריתוך של חור אחרי הדוד האמצעי שהיה, ללא שום תוסף עבר פיקס. בכניסה לטסט שיחקתי קצת בניוטרל אן אן אן על הגז, עבר יפה.

פורסם

יש לי מאזדה 121 שנת 95 זיהום אוויר נוראי מה לעשות?????

זיהום אויר גם בטורים נמוכים וגם גבוהים. (יכול להיות משהו באגזוז אולי לא סגרו טוב אחרי החלפת הממיר?)

אני כבר אחרי אינפוזיה, ממיר חדש, בית מצערת מפרוק (אולי הוא לא תקין) ואחרי שבוע של ריצות וכל פעם זה שמטפל לא מוצא את הבעיה

קראתי כבר את כל השרשור אם יש מישהו ממוחה שאפשר לפנות אליו אודה לכם

Maz121L-4.jpg
פורסם

בהמשך....

מאזדה 121 שנת 95

בבדיקה ראשונה ללא שום תוסף

סרק - 984 - תקין

CO - 0.92% - לקוי

סלד גבוה - 2272 - לקוי

למבדה - 1.01 - תקין

CO - 0.70% - לקוי

חום – 332 - תקין

:אחרי החלפת ממיר + אינפוזיה (בייעוץ עם מומחה (בתקווה) לקרבורטורים)

התקבלוהתוצאות הבאות:

סרק – 1118 - תקין

CO - 1.24 - לקוי

סלד גבוה – 2714 - לקוי

למבדה - 0.96 - לקוי

CO - 1.70 - לקוי

חום – 252 - תקין

יש למישהו רעיון ?

*** נערך לטובת נוחות הקריאה מטעם הנהלת הפורום. (אין צורך בתודות ושבחים).

Maz121L-4.jpg
פורסם

שבת שלום.

לדעתי הממיר עדיין לא תקין אם כי המע" עובדת מעט עשיר.

יש לבדוק את תקינותו של חיישן החמצן לאחר האינפוזייה, ואת מע" הקאניסטר אם כי יכולים להיות עוד סיבות להעשרת התערובת .

בהצלחה.

חיים יוד.

פורסם

תודה רבה

אז כך:

המומחה אמר שהוא ניסה להחליף חיישן חמצן אבל לא היה שינוי לכן הוא החזיר את מה שהיה (הוחלף לפני שנה בטסט).

האם כדאי להחליף שוב את הממיר?

האם הדבר תלוי בבית מצערת?

האם כדאי להעביר את האוטו למוסך מורשה של מזדה להמשך טיפול?

תודה רבה

נהגוס במאזדה 121 ומבסוט עד הגג......

Maz121L-4.jpg
פורסם

שבת שלום.

המע" אצלך לא מאוזנת וסל"ד הסרק גבוה מאד.

יש לרדת לשורש הבעייה של העשרת התערובת לפני החלפת ממיר בשנית מפני שהוא לא יחזיק ימים רבים במצב זה .

מה גם שצריכת הדלק היא גבוה בהנחה שהממיר "תקין".

בהצלחה.

חיים יוד.

פורסם

יש לי שאלה לגבי תערובת עניה.

מדובר בפיג'ו 106 GTI עם 151 אלף ק"מ

אני אפרט מה הוחלף לבנתיים:

משאבת דלק חדשה

מזרקים קיבלו פילטרים וגומיות חדשות

MAP סנסור חדש

אטמי סעפת יניקה חדשים בחלק העליון וגם התחתון

אטם בין המצערת לסעפת יניקה חדש

נבדקו דליפות אויר ביניקה ובפליטה, והתוצאה היא שאין דליפות.

הרכב נבדק בגזי פליטה וגם במחשב של פיג'ו.

לגבי בדיקת המחשב, החיישן למדא לא מצליח לעבור את הנתון 600, כשנותנים גז ועוזבים יש נפילה של הנתון ל-0. אני לא יודע להגיד לכם מה זה נתון 600 (אני לא יודע מה הוא שם יחידת המדידה של החיישן במחשב).

לגבי גזי פליטה, יש לי בדיקה בסרק וגם בדיקה ב-2000 סל"ד, כמובן מנוע חם. אם תרצו אני אעלה את הבדיקות רק תגידו של איזה מהבדיקות.

אני אשמח לדעת מה יכול לגרום במצב הזה לתערובת עניה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לקח לי קצת זמן אבל מצאתי את הפתקים של הבדיקות פליטה. שכחתי לציין שהרכב ללא ממיר

סרק

CO 0.87

CO2 08.7

HC 0803

O2 06.8

CO cor 1.36

LAMBADA 1.378

-----------------------------------------

2000 סל"ד

CO 1.00

CO2 11.0

HC 0357

O2 3.46

CO cor 1.25

LAMBADA 1.139

some people need a high five

in the face

with a chair

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...