Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר התלבטות צמצמנו את האפשרויות בהתאם לצרכים שלנו -נסיעה בין עירונית ירושלים מודיעין כ4 פעמים בשבוע ונסיעות בעיר

כאשר הנקודות החשובות היו אמינות (רוצוי שלא תבקר יותר מדי במוסך )וצריכת דלק .(שמנו בצד את הנוחות ,ואת שאר הדברים החשובים ) כאשר התקציב נע בין 30ל40 K

המכוניות שעלו בגורל הם יונדיאי גטס ידנית !!!! -בגלל האמינות שהבנתי שנחשבת לסבירה ובגלל השנתון הגבוה שניתן לרכוש.

סקודה פביה גרסת ה100 כ"ס ידנית !!!,הבנתי שמבחינת אמינות היא נחשבת לסבירה (לנו יש קצת בעיה איתה היות והיה לנו פביה חדשה מליסינג שנת 2002 גרסת 60 כ"ס ושני שליש מחייה היא היתה במוסך ואני לא מגזים !!!!במשך שלוש שנים שהיא היתה אצלנו .

אבל אמרו לי שיש הבדל גדול בין המכוניות ,לא אותו מנוע ומכלולים שונים ??

ופונטו ספייס ידנית גרסת ה80 כ"ס ידנית שלגביה הדעות חלוקות גם אצל חברים וגם בפורום .חסכונית מאוד בדלק אבל הפחד הוא מספר הפעמים שאבקר במוסך -גם בגלל בעיות קטנות .היות שביקור כזה אומר יום חופש!!! ,גם במקרה שלה מדובר בשנתון גבוה יחסית .

מה דעתכם ????

פורסם

יש מבצע של 25% הנחה בבאדג'ט על גטס 2005.זה יוצא טיפה יותר מ40K ואתה מקבל רכב בן פחות מ3.(הידנית כמובן)

לגבי דלק הממוצע הוא 1 ל12,13 קמ'/ליטר בערך לפי חיפוש מעמיק בעבר(הפונטו תהיה חסכונית טיפה יותר בתחום הדלק.)

לפי דעתי סופר שווה למי שמחפש אמינות וראש שקט.(שים לב שהם באות עם כרית אוויר אחת בלבד ובלי ABS אבל בטיחות ונוחות כאמור לא היו שיקול עבורך.)

פורסם

פביה, בלי לחשוב יותר מידי.

הייתה לנו פונטו MK2 (ספייס) ויש לנו פביה 16 שסת' (השנייה שלנו) ואין מה להשוות - הפונטו פחות נוחה, פחות אמינה, פחות איכותית (משמעותית) ופחות מאובזרת.

היתרון היחידי שיש לפונטו על הפביה - עלות אחזקה זולה יותר.

הפביה הנוכחית מגלה אמינות מעולה, אבל היא די צעירה :-)

בת פחות משנה וחצי.

הפביה הקודמת הייתה איתנו 4 שנים ולא עשתה שום בעיה.

למכר שלנו יש 16 שסת', מודל 03 - וגם היא מגלה אמינות מעולה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הפאביה עדיפה על הכביש, בעיקר בעליות לי-ם תאכל את האחרות בלי מלח.

אבל, נראה לי שהיא תתבזבז עליך. אתה מחפש אמינות ואחזקה זולה. ניראה לי שהגטס הכי מתאימה לך.

פורסם

הפונטו חסכונית ביותר בכל התחומים ובגירסה ידנית של 80 כ"ס היא מסתדרת יפה-יפה בעליות ובתור אחד שעלה איתה את פרויד בחיפה יום יום שלוש שנים הביצועים שלה באמת סבירים+. מה שכן הפאביה באמת יותר נוחה עפ פנים וחוץ יותר מזמין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גדעון, אתה רציני?

הפונטו 80 די זריזה, אין בזה ספק... אבל ואבל גדול - אתה באמת יכול להשוות בין ה-80 כ"ס של הפונטו לבין ה-101 כ"ס של הפביה (ועוד לא הזכרנו את המומנט העדיף שיש לפביה)? לא.

אגב, מה הקשר להתבזבז?

הפביה - בתור חבילה - עדיפה משמעותית על שתי האחרות.

היתרון היחידי שיש להן על הפביה - עלויות אחזקה נמוכות יותר, זה הכל.

הפונטו לא חסכונית יותר - מנסיון (הלא קטן עם פונטו'ס ועם פביות).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שטויות במיץ.

אני לא אמרתי שהפביה לא מסתדרת עם עליות, מי כמוך יודע גם שאין לי משהו רע באופן כללי להגיד כנגד הרכב הזה.

אבל אל תשכח שהיא כבדה יותר מהפונטו.

בתור אחד שהייתה לו פונטו דור שני, נסע עם הרכב עמוס באנשים וציוד לטבריה, עלה את כל העליות ביתר קלות, טייל באיזור הצפון וחזר הביתה בערב היום למחרת מבלי למלא דלק בכלל, אני יכול להעיד שהיא מסתדרת נהדר בתחום זה.

!AWDSOME

פורסם

גדעון, נכון שהיא כבדה יותר - אבל עדיין יש לה יתרון די משמעותי בהספק ויתרון במומנט.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מחזק את אוראל,ממליץ על הפאביה בעיניים עצומות,נהגתי על 3 המכוניות ואין מה להשוות בין הפאביה לגטס העממית.

הפונטו רכב נחמד אבל פשוט ובסיסי ביותר.

מבחינת חוזק,אמינוצתאיכות הרכבה והרגשה כללית. פאביה הוא רכב עדיף על ה2 האחרות.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

למה שלא תחשוב יותר בכיוון של קורולה "לפני שאני נותן לך סטירה אחת בכיוון של הלחי" מ"הגשש" למי שנפגע ולא מכיר(גבעת חלפון)

חבר יקר בקורולה שים דלק וסע ולא משנה מאיזה שנתון, מה אתה קונה מודל או קונה רכב?

אם הבעיה המדאיגה שלך זה לא להיתקע ולבזבז יום עבודה אז טויוטה זה הפתרון עבורך

בסופו של דבר זה הכסף שלך ואתה תחליט מה לקנות ומה מתאים לך וככול שתישאל יותר אנשים ככה יהיו יותר דעות

יום טוב חביבי ובהצלחה.

פורסם

הי,

טויוטה קורולה היא לא פיתרון לכל שאלה...מי שמעוניין ברכב קומפקטי וחסכוני, משנתון גבוה- כי כן בהרבה מקרים זה משנה, ותקציבו מוגבל - לא ימצא מבוקשו בטויוטה. אומנם היא רכב מצויין ואין על זה ויכוח אבל, ויש אבל גם אותה צריך לתחזק וגם היא (ויסלחו לי כולם...) מתקלקלת לפעמים, אז בואו נשמור על פרופורציות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אולי טויוטה יותר סלחנית מהשאר אבל גם אקזמפלר לא שמור יעשה בעיות וזה לא רק לשים דלק ולסוע,זה רכב ואין מה לעשות

זה רכב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...